icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

106doda
26. máj 2014

Ahojte.Rozhodla som sa podeliť s mojou skúsenosťou.S manželom sme sa snažili od septembra a nedarilo sa.Niekedy v polke marca som bola pri gyn. na preventívku a ta mi poradila inofolic. Odhodlaná skúsiť čokoľvek som ho začala brať a test konečne ukázal 2 paličky. Takže mne pomohol. 🙂

tixx
26. máj 2014

baby beriete inofolic pocas celeho cyklu, ci len do ovu?

janderka
26. máj 2014

@106doda super, tesime sa 🙂 a ako dlho si brala inofolic, nez si otehotnela?

janderka
26. máj 2014

@tixx pocas celeho cyklu

amonda
26. máj 2014

@tixx tiez som brala uplne cely cyklus

106doda
29. máj 2014

@janderka začala som brať inofolic po skončeni cyklu a potom som to brala po cely čas 2 mesiace teda aj počas ďalšieho cyklu

amonda
29. máj 2014

ahoj kocky, mam na predaj inofolic...3 cele balenia 3/2016 za 11,50 E a jedno otvorene balenie, je tam 14 sackov za 8 E ... len zilina a povazska bystrica.

lucka2405
29. máj 2014

@amonda ahoj dalsia tehulka po inofolicu?? Kolko si ho brala?? Skoda prave som si objednala z netu.

lucka2405
29. máj 2014

@amonda Aha aj tak nie som zo ZA alebo PB 😉

amonda
29. máj 2014

@lucka2405 ano, ano, myslim, ze pomohol, ja som pila aj cajiky...no a zrazu po 5 rokoch (dvoch umelych) prirodzene tehu 🙂
Drzim palec, nech ti to vyjde.

andreja21
29. máj 2014

na akej báze je ten inofolic? nemôže spôsobiť že žena otehotnie a bude mať dovjičky (ako napr.pri horm.liečbe)...? Stále nad ním premýšlam. Pije sa aj počas MS?

veronik23
29. máj 2014

Ahojte baby ... 🙂
Mali ste niektorá príbitok na váhe keď ste brali inofolic ???
3 mesiace som brala antikoncepciu po MMT hneď po ukončení som začala brať inofolic. Už počas bratia antikoncepcie som pekne pribrala a kilá od vtedy stále nie a nie dole :( teraz by som mala začať brať štvrté balenie.

janderka
29. máj 2014

@veronik23 u mna sa to zatial na vahe neprejavilo, ale urcite mi viac chuti jest po inofolicu... a hlavne sladke

julciatko1
30. máj 2014

Baby! Tie čo užívate inofolic pravidelne 2x za deň, stalo sa vám, že sa vám predĺžil cyklus??? Lebo ja ho teraz poctivo beriem vyše dvoch mesiacov a prvý krát mi meškala ms 4 dni, a druhý 10 dní. Tak som volala ku mojej dr. a sestrička mi povedala, že to robí inofolic, že on si to nejako upravuje... A sa mi zdá, že mi ovuláciu posunul presne keď mám ms, alebo hneď po ms, lebo keď sme boli s mužom spolu, tak nemal na sebe ten môj klasický biely výtok, ale práve ten priesvitný. Ja si to nejako nekontrolujem, ani ovulku nesledujem, lebo ma to už nebaví, ide mi to na nervy! Pekne beriem len inofolic a budem čakať do septembra či sa to konečne podarí po roku a pol, alebo to istí CAR ☹

lucka2405
30. máj 2014

@amonda dakujem ja tiez pijem aj bylinky a uzivam siofor, teraz som po hysteroskopii takze tento cyklus bude asi blazinec vacsi ako zvycajne, ale uvidime, INOFOLIC mam teraz druhe balenie, pri prvom dosla mrcha na 38 DC, co je u mna velky zazrak bez hormonov, inak byval cyklus aj 100 dni.

nat28
30. máj 2014

baby inofolic sa uziva len pri tazkostiach otehotniet, alebo ma zmysel aj pri opakovanych potratoch? Moje 1. tehotenstvo skoncilo MA, potom som donosila zdravu dcerku a teraz som mala opat MA pred par dnami. Otehotnela som vzdy rychlo, tam problem nie, skor donosit. Ma pre mna inofolic zmysel ci nie?

veronik23
30. máj 2014

@janderka tak to aj mne 🙂 a ja sladke som predtým vôbec ale fakt vôbec nejedávala

janderka
30. máj 2014

@nat28 na udrzanie tehotenstva zvycajne davaju Duphaston. Inofolic sa berie len na podporu otehotnenia a po otehotneni sa uz neberie.

bapsi123
2. jún 2014

ahojte... snazila som sa prelistovat co najviac stran tejto temy, ale nenasla som odpoved na moju otazku. Baby, moze inofolic sposobovat predmenstruacne spinenie? Ja som ho brala cca 3 a pol mesiaca po kyrete. Prvy mesiac v pohode a v druhom sa mi objavilo to spinenie, co som nikdy nemavala. Dokonca doky mi urobila hormonalny profil, ktory mam v poriadku. Tak ci to moze mat na svedomi tento inofolic? ...dakujem vam za kazdu odpoved 🙂

micikatka
2. jún 2014

@nat28 bolo by fajn spravit ti hormonalny profil, ci mas dost progesteronu. (ja mam asi podobny problem).

jankato30
2. jún 2014

Ahojte mne zabral inofolic po roku a pol a som konecne tehotna... po dvoch rokoch,,,,, vysetrenia som absolvovala a mala som vsetko dobre....

katuskalis
2. jún 2014

Ahojte tak ja sa tiez pripajam..po inofolice som pribrala 2 kg ak nie aj viac..bojim sa postavit na vahu... stale iba sladke a vo velkom.... 🙂

janderka
2. jún 2014

@jankato30 to si ho brala rok a pol v kuse?

jankato30
2. jún 2014

@janderka Ahoj ano... a posledne dva mesiace som ho brala dva krat denne a k tomu vitamin E... a som rada ze sa oplati investovat do toho inofolicu....

katkatonkova
3. jún 2014

@106doda ahoj...tak gratulujem...ja tiez rozmyslam nad infolicom.....zatial beriem ale femibion 800...tak rozmyslam ze ho zmenim...na nete je tusim aj infolic plus...to je to iste alebo podobneee? 🙂 🙂 🙂

vanushka
3. jún 2014

Dievcata od ktoreho dna cyklu sa berie inofolic ? Dakujem 🙂

janderka
3. jún 2014

@vanushka mozes zacat hocikedy a teda cim skor tym lepsie 🙂

matkova_laska
5. jún 2014

Aj mne pomohol, chceli sme babo po lete a tak som nakúpila a tak pomohol že sa postastilo skôr 🙂 takze mi ostali úplne nové balenia 6 ks .. Ak by bol záujem.

ketriink
5. jún 2014

ahojte baby mam na predaj 1balenie INOFOLIC +4 sáčky k tomu 03/2015....cena 10E

juliankapp
5. jún 2014

@ketriink ak mozem poprosit to balenie Inofoilcu, napis mi svoj mail alebo tel cislo, aby sme dohodli detaily, dakujem 🙂