icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

juliankapp
5. jún 2014

@matkova_laska ak mozem poprosit tie balenia inofolicu, napis mi svoj mail alebo tel cislo, aby sme dohodli detaily, dakujem 🙂

tinulka26
6. jún 2014

Baby ako sa má brať Inofolic 1x denne alebo 2x denne? Na obale je písané 1x denne ale čo tu čítam tak niektoré ho beriete 2x denne.

matarka
6. jún 2014

@tinulka26 Mne lekar povedal, aby som ho brala 2x.

tinulka26
6. jún 2014

@matarka Ja som si ho kúpila bez lekárky tak neviem ako ho mám užívať. Ale dám ho asi aj ja 2x krát za den nech to má nejaký účinok 😀

marienka1980
8. jún 2014

Dievcata. Mám 3plne karabice +1 krabicu,z toho chybaju 3ks.ak Máte zaujem tak vam 4 balenia predam za 37 Eur + 3 dobierka.

majka017
9. jún 2014

Ahojte, ak by mal niekto záujem predám 3 celé balenia INOFOLICU exp- 10/2015 za 24 eur + poštovné. Ďakujem 🙂

angelyana
9. jún 2014

@majka017 ahoj, ja by som mala zaujem🙂

bakajka
9. jún 2014

@tinulka26 ja mám problém s cyklom , mám polycystické vaječníky a menšt.chodila tak raz za 3 mesiace a pritom som čítala že PCO trpia obézne a ja mám 49 kg aj s botami. mne lekár povedal jeden sáčik ráno a jeden večer a mrcha príde na 33 DC.

bakajka
9. jún 2014

Ahojte baby, beriem Inofolic asi 8 mesiacov, teda brala som 6 mesiacov potom som išla na operaciu tak som ho radšej prestala brať MS chodili tak na 35 DC asi 6 mesiacov a potom zase prestali chodiť ako by mali, mám PCO čiže MS tak 3-4 krát do roka ale s Inofolic príde max po 35 dňoch. Teraz ho beriem asi 2 mesiac MS som dostala 5.5 a teraz 6.6. emoticon ale s priateľom ideme naplno a stále nič, chodievala som ku gynekologovi (počas brania Inofolicu) na sono aby mi povedal či mám ovuláciu alebo nie, no nemala som nikdy, všetky folikuly zanikali a povedal mi že by bolo najlepšie ísť do reprodukčného centra. Viete mi poradiť čo by som mohla ešte brať k Inofolicu aby som tie moje vaječníky a folikuly nakopla? budem mať 29 rokov a už by som strašne chcela bábätko ☹

elissa17
9. jún 2014

Ahojte,asi pred par tyzdnami som pisala ze inofolic mi nepomohol a menstruaciu som nedostala od januara az do teraz!je to asi zazrak kedze menstruaciu som mala v januari vdaka vyvolavacke a este predtym v oktobri,v auguste.. a aj napriek tomu ze som menzes skoro vobec nemala som v 8.tyzdni 🙂))) a to vdaka inofolicu!! Baby takze sa nevzdavajte,fakt to funguje!! Pila som aj alchemilkovy caj,vitaminy vapnik-zinok-horcik-aquamin od walmarku!

bambulka101
10. jún 2014

@majka017 ahoj prosim ta mas este volny ten inofolic?

bambulka101
10. jún 2014

baby prosim vas chcem zacat brat inofolic, neostal niekomu na predaj?

bakajka
10. jún 2014

@elissa17 prosím ťa dúfam, že aspoň ty mi poradíš, beriem Inofolik kúpila som si dnes Alchimilkový čaj v lekárni ale čítala som na diskusií a baby sa nevedeli dohodnúť kedy to treba piť a kedy nie , jedny písali že po ovulacií a počas MS a druhé baby písali, že že treba počas MS a do ovulácie, ako dlho si pila ten čaj? ja som brala Inofolic 6 mesiacov lebo mi MS chodila tak 3-4 krát do roka a aj to niekedy s vyvolavackou potom som ho 6 mesiacov nebrala a MS chodila tak na 35 DC a potom znovu prestali chodiť tak som si znovu nasadila Inofolic teraz ho berem asi 2-3 mesiac a chcem doplniť čaj Alchimilka a neviem či nedoplním ak s Kotvičníkom, len neviem kedy to piť a v akom množstve, poradíš mi prosím ťa? 🙂

elissa17
10. jún 2014

@bakajka ahoj,ten caj mozes pit kedykolvek,maximalne 2 salky denne.ja som ho nepila kazdy den,len kedy mi napadlo,a nepila som salky ale rovno som si ho urobila do pol litroveho hrnceka a ten som pocas dna pila.menzes som sice z neho a ani z inofolicu nedostala,tiez mam polycyst.vajecniky a menzes 2-3 do roka a aj to sem tam vdaka vyvolavacke.niekde som citala ze ked chce zena babo tak by mala doplnit zinok,horcik a jod.a asi o 3 tyzdne na to ako som tie vitaminy doplnila,som otehotnela,co je fakt velky zazrak!

bakajka
11. jún 2014

@elissa17 ďakujem za info, tak držím ti palčeky aby všetko dopadlo ako má a ďakujem aj za nádej, že aj ja by som mohla mať raz normálnou cestou bábätko, lebo ja som na tom ako si bola ty tiež menš. 2-3 krát do roka a s vyvolávačkami ☹

mentolka12
11. jún 2014

@bakajka ahoj, ak sa môžem vyjadriť ku Tvojmu problému tak ja som bola na tom podobne ako Ty mrcha nepravidelá že až mi srdce trhalo, potom rok som mala mrchu takú že skoro každé dva týždne a vtedy som si povedala dosť...išla som ku gyndošovi nech mi urobí hormonálny profil urobil a zistil že mi chýba nejaký hormón tuším progesteron to bol...dal mi lieky no neviem ich názov teraz ale zistím a brala som ich 3 mesiace vždy od 16 dňa cyklu po dobu 10 dní a potom prišla mrcha neskutočne silno som krvácala pri tejto liečbe až tak že som nemohla ani smeti vynášať lebo som furt chodila len na WC a do sprchy no trvalo to tri mesiace a odvtedy fičím ako hodinky presne 28 dní dostanem už normálnu mrchu pri ktorej viem fungovať ako bežný človek. No potom sme sa s priateľom dohodli že by sme už chceli babatko tak sa nám nejako nedarilo a dopočula som sa o inofolicu brala som ho niečo cez 3 mesiace ale neboli to celé 4 mesiace a ten mi tak rozhádzal cyklus že som si myslela že celú liečbu budem musieť podstúpiť znova čoho som sa bála (no ten cyklus mi 3 mesiace chodil pravidelne pri inofolicu ale ten 4 mesiac bol pre mňa veľmi zlý rozhodilo mi všetko čo sa len dalo) posunul mi mrhcu o 2 týždne dopredu a ktomu ani ovulka nebola aj keď som si myslela že bola na základe bolestí v podbrušku, hlienu ale test ukázal že nie...tak som išla za mojim gyndošom zase a chcela som od neho nech mi urobí nejaké vyšetrenie na ovuláciu no povedal že sa máme snažiť ešte 6 mesiacov a keď sa nezadarí tak mám prísť a vyvolá mi ovuláciu liekmi nejakými čo sa berú 3 dni...takže nádej strácať netreba to určite nie...a ešte k čaju alchymilka ja som ho pila počas liečby hormonálnej 3 mesiace no už ku koncu bol pre mňa neprijatelný ten čaj lebo aby mal účinky treba ho piť teplý hlavne čo sa v lete nedalo a už ku koncu ma uplne napínolo z neho aj keď som sama badala na sebe, že mi pomohol čo sa týka úpravy cyklu takže ja jednoznačne odporúčam čaj z alchymilka a ak Ti môžem poradiť kúp si skôr sypaný ako sáčkový má oveľa lepšie účinky (to pocitíš keď ho budeš piť pravidelne)...takže toľko moje skúsenosti 🙂

elissa17
11. jún 2014

@bakajka tiez som ani nedufala ze by sa to mohlo podarit.predpisal mi lutenyl ale ja som ho nezacala brat,nechcela som brat ziadne hormony a chcela som vyskusat najprv prirodny inofolic.takze som stastna ze sa to podarilo bez akych kolvek hormonov.a este som vam chcela napisat ze k ovulacii presne doslo podla jonasovho vypoctu,ktory vam vypocita na zaklade vasho datumu a presneho casu narodenia.plati sa za to 20€ a vypocet vam posle na cely rok a mne to vyslo na prvy sup aj napriek pcoo!pisala som mu ze aky mam problem,a on ze to nema na to vplyv,ze mame vyskusat.tak neviem ci to bola nahoda alebo to fakt funguje?!

bakajka
11. jún 2014

@elissa17 to naozaj? a vieš mi dať kontakt na tých čo to rátajú? A tam treba presný čas narodenia? no neviem či si mamina bude pamätať čas ☹

bakajka
11. jún 2014

@mentolka12 mne bral gyn.krv a hormony mám vraj v norme bola som aj na laparke a vraj mám zrasty ale maličké nič také čo by spôsobovalo to že nemôžem otehotnieť, a PCO voľakedy som mala menšt.cyklus cca 40 dňový a potom som začala brať HAK a keď som ju prestala brať tak sa mi PCO zhoršilo a cyklus chodil tak po 60 dňoch niekedy aj po 90. Teraz s Inofolic to ide v pohode len sa mi teraz točí hlava niekedy mi je nevolno od žalúdka a tehotná nie som lebo teraz mám MS

janderka
11. jún 2014

@mentolka12 tie lieky co si pisala na progesterom to bol asi Duphaston, ze? to predpisala dr. aj mne

mentolka12
11. jún 2014

@janderka nie nie nebol to duphaston zda sa mi ze to bol ten lutenyl

@bakajka neplat za janosov vypocet ak si das do google janosova metoda najde ti to a zadarmo si to vies vypocitat aj Ty...kamoska za to zaplatila potom som ja nasla na nete ze sa to da aj tam tak sme porovnali vypocty a sedia presne

elissa17
11. jún 2014

@bakajka ano musis vediet na 4 minuty presne cas narodenia.nepamatam si presne stranku.dala som to do googla a poslala im potom peniaze na ucet a oni potom vypocet na mail do 24hod

hajko9
12. jún 2014

zstalo mi 1 celé balenie inofolicu, cena 10+ poštovné
@bambulka101

bambulka101
12. jún 2014

@hajko9 ok napis mi prosim do ip udaje k platbe. dakujem

bakajka
12. jún 2014

@elissa17

@mentolka12
pozrela som na googli tu metodu a je tam aj zadarmo vypocet tak mne vychadza 25.6 ovulacia a MS som dostala 6.6. trosku divne ale skusime. Potom som citala nieco o krizeni cervenych a zelenych dni, to ma byt cooo???

elissa17
12. jún 2014

Cervene dni su tvoje hlavne plodne dni podla jonasovho vypoctu a zelene dni su zavisle od tvojej menstruacie a to su akoze plodne dni podla tvojej menstruacie (je to uvedena ako priklad,to si uz musis vypocitat sama)a ked sa vraj prelinaju tak vtedy je najvacsia sanca otehotniet.ja som napriklad mala menzes naposledy 29.1. a k oplodneniu doslo 22.4. na jeho vypocet,cize sa mi nekrizili zelene dni kedze menzes som v ten mesiac nemala a predsa to vyslo.vraj je to ucinne v 98% pripadoch parov.tak treba skusit.a podla toho mojho vypoctu by to mal byt chlapcek a ak by som este v buducnoti mala babatko tak by to bol tiez chlapec kedze prve babo vyslo na april oplodnenia.ked vies presny cas tvojho datumu nar.vypocita ti aj pohlavie..tak uvidime ci to bude pravda 🙂

hnedula
15. jún 2014

žienky poraďte, ja som si kúpila infolic lenže ako ho beriem som nepostrehla ovuláciu a predtým som ju mala vždy cca od 14 do 17DC dnes som 20DC je to možné? ovu testy som si nerobila však načo keď neboli žiadne príznaky OVU, dnes infolic beriem 17deň ďakujem

elissa17
15. jún 2014

@hnedula mne inofolic uplne rozhadzal menstruaciu,cize som vobec nevedela kedy mam ovu a aj napriek tomu som otehotnela ;)

niki444
15. jún 2014

Ahojte. Ja pijem inofolic od april. A od januara duphaston... Nikdy som nemala pravidelnu menses..pred duphaston som mala proveru, lutenyl, minervu,(v tedy mi povedali ze mam trombofiliu), lutenyl a teraz duphaston... Chceme babo..

Mala ste tieto lieky?

Dneska som si objednala ovu test. Menzes necakam 17.06.

mentolka12
16. jún 2014

@niki444 ja so uzivala lutenyl 3 mesiace a bolo to hrozne daco ale na druhej strane velmi pomohol k uprave menstruacie az kym som nezacala brat inofolic ten mi vsetko rozhadzal...vraj ovu testy nie su vobec spolahlive ked som povedala doktorvi ze mi na ovu testoch vychadza ze nemam ovulaciu tak mi vravel ze zbytocne vyhodene peniaze ze ovulaciu si bud odsledujem na zaklade hlienu alebo mam chodit k nemu na spedovanie ...drzim palceky aby sa babatko zadarilo podla Vasich predstav