icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

mimi_33
24. jún 2014

ahojte
my sme sa zacali snazit o babo od februara tohto roku a nic nic, tak som si skusila kupit tento cyklus Inofolic, uzivala som ho od 1DC, prve dva tyzdne 2x denne a potom len 1x denne, nejaka som sa citila z neho unavena.... a teda vysiel na pozitivny test, takze mame // 🙂

vicianocka
25. jún 2014

@janderka ja beriem inofolic od januara, cyklus som mala v pohode, len 16. aprila sa to nejak seklo a od vtedy nic.. necakam zazrak, trpezliva som dost.. ale nemyslim si, ze mi to sposobil inofolic len tolko, ze niekde nastal problem a potrebujem aj nieco k nemu 🙂

petra16
25. jún 2014

Ja uzivam Inofolic od februara 2sacky denne. Teda uz 5. mesiac a zatial nezabral. Cyklus som mala vzdy pravidelny takze Inofolic mi nemal co upravovat. Ovulaciu mam kazdy mesiac... ale k tehotenstvu zatial nepomohol. 😉

petra16
25. jún 2014

@bakajka Nech ti gynekolog predpise Clostil a Duphaston k tomu. Popripade ak zareagujes dobre na Clostil tak by ti mal pichnut Pregnyl. Az ked toto nezaberie tak chod do centra asistovanej reprodukcie.

janderka
25. jún 2014

@petra16 fuuu, tak je to je uz dost dlho? A ako dlho sa uz snazite? Ja mam este 3 balenia, tie doberiem a koncim.

janderka
25. jún 2014

@vicianocka chod k dr. nech ti nieco da na vyvolanie. To uz je riadne dlha doba bez mrchy, asi sa niekde pozabudla

vicianocka
25. jún 2014

@janderka idem o tri tyzdne na endork.vysetrenie, tak s vyvolavackou este s Dr.cakame, nech nie su niakym sposobom ovplyvnene vysledky, lebo zatial co som tam bola som mala ukazkove, a tak stale netusim kde je problem...

janezz
25. jún 2014

Dievčatá, predám krabičku Inofolicu, ale je v nej iba 19 sáčkov...predám ju preto lacnejšie..za 13eur+poštovné....ak máte niektorá záujem, napíšte správu 😉

petra16
25. jún 2014

@janderka Tak ja som bola v januári na laparoskopii a od 3. februára som začala brať Inofolic až doteraz. Snažíme sa v podstate od toho februára. Od tej laparky. Vraj sa má Inofolic užívať max. 6 mesiacov. Nie že by potom škodil ale že ak nezaberie do 6 mesiacov, že problém bude niekde inde. A ty ho ako dlho berieš? Koľko sa snažíte?

janderka
25. jún 2014

@petra16 my sa snažíme vyše roka. Ja beriem kombináciu inofolic+ duphaston druhy cyklus. Takže ešte jeden cyklus to budem brať a potom sa uvidí...

petra16
25. jún 2014

@janderka 😀 No to je sranda a nahoda. Ja tiez uz druhy cyklus beriem aj Duphaston. Dnes beriem poslednu tabletku. Uzivam od 15 DC 2 tabletky denne 10 dni. Mne ho nedali na upravu cyklu ale len tak...ze ak by doslo k oplodneniu, aby sa vajko dobre uhniezdilo. Tebe ho na nieco konkretne dali? Aj ja ho mam predpisany este na jeden mesiac. Potom mi chce dat aj Clostil

janderka
25. jún 2014

@petra16 ja akurat mrchujem, a beriem ho tiez na 15dc 10 dni. cyklus mam 30 dni, ovulaciu na 17.den. tiez mi ho predpisala, len tak ci nahodou nepomoze.. ja som mavala hrozne migreny pocas mrchy, a duphaston pomohol, asi som mala nizsiu hladinu progesteronu. no uvidim co bude ked ho vysadim.
aky dlhy cyklus mas ty? inak ja uz jedno dieta mam, ta sa nam podarila na prvy sup...

petra16
25. jún 2014

@janderka No ja som kedysi mavala 32 DC a potom 30 DC a odkedy beriem Duphaston tak presne 28 DC. Teda tak som mala minuly mesiac. Uvidim kedy dojde tento mesiac. Dnes som 24 DC. Cakam v nedelu...asi zase tento mesiac nic. Nemam ziadne priznaky. Ach jaaaj...do kedy to takto bude. Presla si aj nejakymi vysetreniami? Este ze mate jedno babo. Ja sa modlim aspon za jedno

janderka
25. jún 2014

@petra16 nemam ziadne speci vysetrenia, akurat na preventivke som bola, robila mi aj sono maternice, vajecnikov vsetko bolo v poriadku, tak neviem v com je problem. Ja som uz tento mesiac tak dufala a verila a zase nic... Minuly mesiac som si zacala merat bazalnu teplotu a robit ovulacne testy, aby som zistila ci vobec mam ovulaciu. Vsetko nabehlo jak ma, tak neviem v com moze byt zrada. Ale tusim, ze to bude psychika, uz som o tom citala ze stres spusta nejaky hormon, ktory potom brani otehu. Drzim palce aby tento mesiac mrcha neprisla 😉

petra16
25. jún 2014

@janderka No tak ja mam diagnostikovanu endometriozu. Takze ja viem z coho sa nedari. 😒 Bola som aj na laparo. Vajickovody mam priechodne, ovulaciu kazdy mesiac...ale stale nic. Tiez som rozmyslala nad tou psychikou ale nemyslim si, ze je to moj pripad. Nemyslim na to denne ani neplacem doma do vankusa...mam pocit, ze som este stale nad vecou a neuspech si nepripustam. Raz to musi vyjst. No ale tento mesiac pochybujem 😠

janderka
25. jún 2014

@petra16 ani ja to zatial neberiem az tak tragicky, ale podvedomie pracuje. Snazim sa na to nemysliet, ale od kedy uzivam tie lieky, sledujem ovulku tak na to jednoducho mysliet musim. Skoda ze sa ta cast mozgu neda vypnut 😀 Aaach jaaaaj tak este musime vydrzat a babo urcite pride 😉

petra16
25. jún 2014

@janderka Urcite sa nam to podari. Samozrejme niektorym skor, inym neskor. Kazda zena a zenske telo je jedinecne a individualne preto sa netreba stresovat, ze tej to vyslo a tej nie. Na kazdu raz dojde. Verim tomu, ze vsetko je tak ako ma byt 😉

magnolia26
26. jún 2014

Tak mi sa snažíme od mája 2013, s lekárom sme to začali riešiť od januára 2014. Najprv sme absolvovali spermiogram ,ktorý bol zlý. Po mesačnej kúre môjho mm sme sli na kontrolný spermiogram , a ten už bol v poriadku. Potom nasledovala liečba duphastonom 2 cykly, a teraz beriem už druhý cyklus clostil a pridala som aj inofolic, tak uvidíme ci sa podarí, ale už by sme boli velmi radi keby mrka neprišla

marienka1980
26. jún 2014

Dievčatá, Ja som brala inofolic 4 mesiace, a mne prišla menštruácia sám od seba a absolvovala som 1. IUI,v apríli , ktorá bola úspešná, takže, odporúčam určite každej, ktoré majú problémy. 🙂

marry1515
26. jún 2014

Ahojte, ja som tiež užívala inofolic 3 mesiace. Rozhodli sme sa pre druhé bábo a doktorka mi ho odporučila na upravenie cyklu. Vraj som po 2 mesiaci u nej späť ale už tehotná- BLBOSŤ!!!! je pravda že sa mi cyklus upravil na 27-28 dni ale to je asi tak všetko.
Poviem vám, tak že sesterka 1.dieťa počala za pomoci lekárov a bola zmierená že ak bude chcieť druhé, musí naňho našetriť kedže taký zákrok dačo stojí.... Bola s tým zmierená, začala chodiť do práce a dokončila školu.... no a po štátniciach sa dozvedela že čakajú druhé bábo 🙂. Bez INOFOLICU 😀 , bez lekárov, bez stresov že sa musia veľa snažiť.... jednoducho to prišlo samo 🙂

bakajka
29. jún 2014

@petra16 clostil som uz mala fungoval len raz a na to mi potom pichil pregnyl no nic a o mesiac ked som bola na ultrazvuku tak clostil nezabral. Mam teraz inofolic ale ani s nim mi nedozrieva zlte teliesko ale aspon dostanem mrchu po 35dc

petra16
29. jún 2014

@bakajka No ja som bola na ultrazvuku a mne práveže dozrievaju vajíčka aj bez Clostilu. Tak mne to chce dat, aby mi ešte viac dozrelo (ako väčší počet) - ze je tak ešte väčšia šanca. Tak neviem.

allenkovababulka
Odpoveď bola odstránená
suzanne2103
1. júl 2014

Ahojte predam 2 uplne nove nepouzite balenia Inofolic, 10€ za jedno balenie. Som z BA, takze preferujem osobne stretnutie

niki444
2. júl 2014

Kocky!!! S:O:S

ráno som zabudla Duphaston.. co mám spravit? teraz dat 2 alebo uz to je jedno..

janderka
3. júl 2014

@niki444 uz je to asi neaktualne, ale v letaku to mas napisane. Vziat zabudnutu tabletku hned ako si na to spomenies, a ak ubehne viac ako 12 hodin, tak uz ju nebrat a pokracovat normalne dalej bez nej

haimi
3. júl 2014

@suzanne2103 ahoj, je to este aktualne?

kitulka
6. júl 2014

Ahojte! Vcera som upratolava a nasla som jedno cele balenie Inofolicu s exp. do 06/2015. Predam ho za 12 Eur aj s postovnym. Ak mate niekto zaujem, napiste mi do IP. Dakujem.

bambulka101
6. júl 2014

Babule neostal niekomu inofolic? Vzala by som za rozumnu cenu

bambulka101
6. júl 2014

@suzanne2103
@kitulka baby je u vas ešte ten inofolic aktualny?