Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@elissa17 ahoj a ake cykly si mala pred inofolicom a ake pocas uzivania ?
@mentolka12 ja som brala lutenyl asi 4 roky. a mne bolo ok. ja som nikdy nemala menses len vtedy ked som mala proveru alebo lutenyl...
dúfam ze pomoze duphaston a inofolic.
a co vy? podarilo sa babo? ked mozem spytat.
Baby podla svas mam pit inofolic denne 2x???
Vy ako ste pili?
@hnedula možno budeš mať anovulák, to je v poriadku raz za čas.. počkaj niekoľko cyklov čo spraví Inofolic, či ti sadne alebo naopak..Ja som ho brala napr. asi dva mesiace a krásne mi upravil cyklus, z 32-36 DC mi upravil na 27-28 DC. Ale ktosi tu písal že môže cyklus aj rozhádzať ..
@niki444 áno, 2x denne má vraj lepší účinok ...
ste ma zienky nejako nakopli, tak som si bola kupit na skusku jedno balenie v lekarni...naordinovala som si rano vecer jeden sacek 🙂
tento mesiac som mala na 19DC 20mm folikul a na 20DC som trochu krvacala, tak predpokladam ze ovula sa dostavila 🙂 a teraz uz len cakat ci to vyslo,...och
@zabka88 rozhádzať to som nevedela ☹ vždy som mávala 27-28 DC no minulí mesiac to som ešte prášok nebrala som MS dostala až na 32DC najprv len špinenie potom nič potom na druhý deň špinenie potom sa spustila MS na pol dňa a potom len špinenie, no som zvedavá čo bude tento mesiac prekvapko 😀 inak okolo mojej práce stále lietajú bociany vždy keď ho vidím tak si pomyslím prines nám bábetko 🙂 ak by si našla prosím Ťa kde si čítala o tom rozhádzaní cyklu tak pošli link rada preštudujem, ja briem len 1x jeden sáčok ráno na lačno
a Ty si ako na tom?
@ckatka ked krvacas v case predpokladanej ovu tak to znamena ze bola? My sa snazime uz viac ako rok a teraz sa mi to tiez stalo prvy krat...take slabe spinenie...ale mala som aj ine priznaky ovu...len to krvaca
nie ma prekvapilo
@dorotka2013 no - vraj to moze byt sposobene tym, pokial mas od Dr potvrdenu ovulaciu a zakrvacas, tak to moze byt prasknutim folikulu - predsa len - ma to 2 centimetre...to nie je len take nic...
baby mam 5 baleni inofloliku nema niekto zaujem? ja to nemozem uz uzivat piste do IP
@ckatka diky.. tak budem verit ze to bolo preto... a ze sa podarilo 🙂
@marttina333 pred inofolicom som mala cykli asi tak 3-4x do roka a pocas inofoliku od januara do aprila(4mesiace som ho brala) som nemala menzes ani raz!
@elissa17 baby pridam moju malu skusenost.. Tiez nerozumiem, preco inofolic zvykne predlzovat cyklus, cakala by som skor opak.. Ja mavam ovu 21-22 dc a inofolic som zacala brat nie od zac cyklu, ale az desat dni pred ovu a hned ako ovu nedorazila ( citim ju), som ho prestala brat, lebo o dalsie predlzenie cyklu fakt nestojim :( dorazila na 25dc a zrovna som aj otehu v ten cyklus 🙂 takze nan velmi nadavat v podstate nemozem :D tazko povedat, ci dopomohol, alebo by to vyslo aj bez neho, lebo tych pozit faktorov ten cyklus bolo viac... Tak drzim palce, nech to aj vam vyjde co najskor! 🙂
Ahojteczacala som brat inofolic od 1dc 2xdenne. Dnes je to 22dc a neviem ci mi uz ovulka nabehla ale podla bazalmej teploty este nie. Predch.cyklusy som mala 45dnovy cyklus
Tak snad ju este dostanem a cyklus sa mi nepredlzi
@allenkovababulka uz som si precitala 🙂
@zabka88 no uvidím čo bude tento mesiac beriem 2 balenie tak uvidím čo a ako bude, a Ty si ako na tom? inak dúfam že tento mesiac budem mať OVU keďže minulí mesiac som nemala ako som nasadila INOFOLIC ale aj napriek tomu sme..... 🙂 sa snažili ešte aj deň pre MS čo som nevedela že dostanem no čo už smutná ☹ ešte že MM robí teraz poobedné
ahojte... beriem inofolic, ale mam pocit, ze sam mi stacit nebude, uz od 16. aprila nic :( ..a tak som dufala...
baby, mne dr. odporucila inofolic 2x denne a minimalne 3 mesiace, takze nemozte cakat ze sa Vam cyklus upravi hned. Aj ked to ide dost do penazi, ale musime byt trpezlive... 😎 Tiez by som uz konecne chcela 2 palicky, no prave dnes som 1DC ☹ takze ideme od zaciatku ☹
Ahojte, inofolic 3 cele balenia, cena 10 eur - len zilina, povazska bystrica a blizke okolie...

@hnedula môžeš mať aj anovulačný cyklus...meriaš si aj bazálnu teplotu?