icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

rumumbum
23. júl 2014

ahojte kočky...najprv trochu zhrniem o čo ide a potom vaš nazor 🙂 poslednu MS som mala 1.6. testov som si robila niekolko no okrem slabulinkeho ducha ktory nesilnie tam nič nie je...takze v to ze čakame babo prestavam verit..(iba zeby som patrila do tej skupinky kde aj po nejakej dobe test tehotenstvo neukazuje) v podstate to s priatelom nesilime, je to prvy cyklus pri ktorom sme prestali riešiť ochranu...Ja som po konizacii krčka maternice /11-2013/, HAK som vysadila mesiac pred zakrokom a odvtedy mam nepravidelny cyklus, iba dve menstruacie došli normalne na 34den ostatne bolo všetko vyvolane umelo..chcela som sa ist poradit za gyndošom no ten ako naschval ma dovolenku do 3.8. Dočitala som si prave pozitivne učinky inofolicu a tak chcem vedieť vaš nazor...chcela by som ho začať uživať no neviem či to mozem uz teraz (ak som momentalne 53DC) alebo počkať na menstruaciu...alebo počkať az na gynekologa..alebo menzes...je to hrozne takto neviem na čom som...k inemu gyndošovi nepojdem nakolko tento ma podrobne sleduje cca 3 roky kvôli konizacii a zakroku takže to radšej počkam na neho... ďakujem za nazory baby.. ;)

jaanulienka
23. júl 2014

Myslim si ze je uplne jedno kedy zacnes inofolic uzivat. Ja som zacala pred menzesom. Dlzku cyklu som mala 31 dni a hned po prvom mesiaci uzivania mam menzes po 28 dnoch uz 3ti cyklus.hura je aj bez bolesti tak dufam ze to je dobry znak toho ze na 2 ciarky uz dlho cakat nebudeme.

rumumbum
24. júl 2014

@jaanulienka držim palce, nech to je čoskoro.. určite si ho zaobstaram aj ja..minimalne kvôli uprave cyklu a uvidime kedy nas prekvapia dve čiarky 🙂

eri1212
5. aug 2014

Ahojte baby. Vam Inofolic upravil cyklus? Ja Inofolic beriem asi mesiac. teraz by som mala dostat MS,ale meska mi uz tyzden. Tehotna nie som. Robila som si test a bohuzial negat.

denamir
5. aug 2014

@eri1212 mne tiez uz meska 5 dni a krcok mam otvoreni tak neviem ci som tehu test som este nerobila a beriem infolic

denamir
6. aug 2014

ahojte kto kazdy mal potom problem s MS a nedostal tak ako mal ? ked ste brali inofolic?

janakjk
6. aug 2014

ahojte, nema niekto na predaj inofolic, aj folandrol, ktorý už nepotrebuje? dakujem.

eri1212
6. aug 2014

@denamir Inofolic som zacala brat prave koli tomu aby mi upravil cyklus a nic. Ale mam strasne krce v bruchu,tak snad pride konecne. Niektore baby pisali,ze vraj prvy mesiac im meskal,ale dalsie mesiace sa im to upravilo. No som zvedava.

zujka2
8. aug 2014

ahojte, je niekto zo Žiliny a chce kúpiť Inofolic?

zuzuxxxx
8. aug 2014

BABY JA INOFOLIC UZIVALA VYSE POL ROKA NA pco A ZEVRAJ AK CHCEM OTEHOTNIET PRIRODZENOU CESTOU TAK TO BUDE MALO PRAVDEPODOBNE ALEBO ZAZRAK,,,, AAAA SOM V 8 MESIACI ... MESTRUACIU SOM NEMALA AJ POL ROKA, Z VLASTNEJ SKUSENOSTI DOPORUCUJEM HO UZIVAT CI UZ NA UPRAVU CYKLU,OTEHOTNENIE ,..

marttina333
9. aug 2014

Ajojte uzivali ste inofolic aj pocas stimulacie ivf ?

satko17
10. aug 2014

Ahojte, mám na predaj jednu krabičku Inofolicu, ak by mal niekto záujem kľudne mi napíšte. Na cene sa dohodneme 🙂

smoulinka13
10. aug 2014

@marttina333 anooo a vajicka boli lepsie kvalitnejsie

niki444
10. aug 2014

@zuzuxxxx ahoj... mozem sa spytat a ako si uzivala? denne raz? rano? ja uz uzivam od aprila spolu duphastonom (od decembra) a nic... denne 1x pijem. :(

blondik85
10. aug 2014

@satko17 aku cenu by si si predstavovala? 🙂

marttina333
11. aug 2014

@smoulinka13 Fakt ? a kolko si brala 2 alebo 1x denne ?

smoulinka13
11. aug 2014

@marttina333 noo 2x denne ale obcas som zabudla tak bolo raz denne, mala som kratky protokol 17 vajok a po pk 5 dni nam ostalo 8 exp blastocyst a jedna uz v brusku ;)

zuzuxxxx
11. aug 2014

@niki444
@niki444 ahoj, ja ho pila kazde rano.... a uzivala som kedze som mala este pco AJ 400 MG VITAMINU E z lekarne ties raz denne ,,, a pila som caj GYNASTAN ( S MYSIM CHVOSTIKOM 2 KRAT DENNE -su totiz dva. na menopauzu a na tvorenie vajicok co mne sa netrvorili) a ja navstivila aj tu pani Kopacovu z Vrboveho ktora mi vlastne dala obklady robit pred spanim a snimi sme s priatelom mali aj sex) moj sa n atom smial ze sa dam nahovorit na cokolvek 🙂 ale citala osm ze inofolic sa moze aj dva krat denne na zvysenie sance... ale podla na nezufaj, a uzivaj ho aj rok, poznma aj tak epripady, ja nvm co sa v tvojom tele odohrava... mozno ho mam schaosene ako ja 🙂 mne ked dal doktor vyolavacku mala som dostat menzes na 7-10 den a ja ho mala bud na druhy den alebo na treti :D a na duphastone na 9 den co moj doktor nechapal ze moje telo ide uplne opacne :D

niki444
11. aug 2014

@zuzuxxxx dakujem ti ze si odpisala... 20.08. Idem k dr a uvidime ze co bude dalej...

zuzuxxxx
11. aug 2014

@niki444 neboj nc, dobre bude 🙂 a potom si spomenies,, 🙂 hlavne sa nestresuj a bud v klude... keby chces kludne ti dam na tu pani tel,cislo... nevravim ze pomoze kazdej ale aspon upokoji po psychickej stranke 🙂 a da nejake rady ako nam 🙂

satko17
11. aug 2014

@blondik85 10 eur + pošta

niki444
12. aug 2014

@zuzuxxxx dakujem .. 🙂

lucka2405
12. aug 2014

@zuzuxxxx A tebe pomohla k tehu?

evadek
12. aug 2014

@lagunasa ahoj..kedysi si puisala,ze mas nizke amh a ides skusit vceliu kasicku...Pomohlo to?...ake amh si mala?...a ako sa ti na koniec podarilo?...dakujem...

lagunasa
12. aug 2014

@evadek no v prvom rade Inofolic mi nepomohol. materska kasicka neviem ci pomohla lebo nekoniec sa podarilo, ked som vsetko vysadila a vykaslala sa na doplnky, tak na druhy cyklus to vyslo. skor by som povedala, ze pomohla akupunktura a cinske cajiky. AMH som mala raz 0.14 a raz 0.25

evadek
13. aug 2014

@lagunasa kde si chodila na akupunkturu?..Ďakujem 🙂

zuzuxxxx
13. aug 2014

@lucka2405
@lucka2405 ja nic ine nebrala 🙂 hormonalnu liecbu som odmietla,,,, vyvovalacky som ties odmietla... a jedine co som na zaciatku zistenia mojich PCO brala tri mesiace duphaston (ci ako sa to vola) a zvysny rok nic,.. len to com spomenula vyssie 🙂 tak si myslim ze ano pomohlo

zuzuxxxx
13. aug 2014

@zuzuxxxx teda aby som bola presnejsia, ked som vysadila antikoncepciu prestali mi chodit , tak doktori hned daju vyvolavacku , dal mi ju dva krat a ja uz ju viac nechcela. ponukol znova hormonalnu liecbu ale ani tu som nechcela kedze kvoli antike mi prestali chodit co som mala pravidelne na hodinu .. tak som uzivala len co som uz uviedla 🙂

lucka2405
13. aug 2014

@zuzuxxxx no ja ked neberiem nic tak mam mas 2-3x do roka ☹ je mi z toho vsetkeho uz nanic, akoby toho uz nebolo dost.

lagunasa
13. aug 2014

@evadek k jednej kocke do Karlovky v Bratislave.