icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

evadek
13. aug 2014

@lagunasa vies mi na nu poslat kontakkt v ip...a kolko ta ta vyslo?...a co ste presne riesili?

lucka2405
14. aug 2014

@zuzuxxxx a deticky uz mas??

adkanr
15. aug 2014

Ahojte dievcata, chcem vas poprosit o radu,nazor...aj ja som sa zaradila medzi baby,co uzivaju Inofolic asi 22 dni,a menstruaciu som mavala dost pravidelne,vacsinou 26 den,plus minus. Zacala som ho brat kvoli tomu,ze mi pri stimulacii na ivf nejak nerastli vajicka,a stimulaciu injekciami mi lekarka z CAR pozastavila. prave cakam na menstruaciu,aby som si zacala opat pichat injekcie,ale som nestastna,lebo dnes je to uz 31 den a mrcha neprichadza,ani nic necitim,co sa mi predtym nikdy nestalo...moze to byt sposobene tym inofolicom? alebo tym ze som si predtym 6 dni pichala injekcie na stimulaciu?mate s tym nejake skusenosti? nie som uz najmladsia,tak som aj trosku naplasena ze co sa deje,ci budem musiet na vyvolavacku,ktoru som este nikdy nepotrebovala. ja viem,zavolam aj lekarke z CAR,ale chcela som pocut aj nejake nazory od vas,ktore ste to mozno zazili,alebo mate nejake skusenosti. zatial dakujem 🙂,budem rada ak niekto zareaguje.

janulka6818
17. aug 2014

ahojte ja by som sa tiez pripojila k vam, uzivam inofolic uz od maja, ale zatial nic 😢 . lenze ja som trosku tazsi pripad.s manzelom sa snazime uz velmi dlho asi 10rokov samozrejme ze som to riesila s mojim gynekologom ale ten to mal na salame. tak som si nasla druheho a ten mi zistil ze sa mi netvoria vajicka a aj cely ovolacny cyklus mam na nic. tak mi poradil inofolic, vajicka sa zacali tvorit hned po mesiaci uzivania, len ta ovulacia blbla. tak mi nasadil duphaston a clostilbegyt a na vyvolanie ovulacie mam pregnyl. tento mesiac ked som bola na kontrole tak mi oznamil ze su tam az 2 vajicka,ale pre mna je aj to uspech. 🙂 neviem aky je dalsi postup ked nezaberie ani toto... mate niektora skusenosti ?

niki444
18. aug 2014

@janulka6818 Ahoj.. ja berem Duphaston od decembra.. a Inofolic od aprila- denne 1x... este stale nic.. u mna asi aj to je problem ze moc stresujem. a nie som kludna. vzdy sa stane nieco co mi sposoby nervy a som rozlusena.

v stredu idem k dr. a opytam sa ze co dalej.. ked chces tak ti napisem ze co mi poradila.

janulka6818
18. aug 2014

@niki444 ahoj to by som ti bola naozaj vdacna. moj doktor ma teraz 2 tyzdne dovolenky a ked som sa ho pytala ze co dalej,tak ma len ukludnoval aby som bola pokojna ze sme este len na zaciatku. neviem asi ma nechce zbytocne stresovat, lebo ked mi zistil to o tych vajickach, som sa mu tam rozplakala. myslela som si ze nebudem moct mat nikdy deticky. ☹ bohuzial ziadne este nemam.

niki444
18. aug 2014

@janulka6818 viem aky je to pocit...

Musime byt v klude.. a podari sa...

Drzim ti....

zuzuxxxx
18. aug 2014

@lucka2405
som v 8 mesiaci . termin mam 8.10.. a naposledy mi povedali ze 1.10 🙂 takze na konci septembra budem na vytuzene dietatko cakat 🙂

janulka6818
18. aug 2014

@niki444 ja viem, ale ked to nejde ☹ a aky mas problem ty? tiez to iste? ja som ani nevedela ze ten duphaston sa moze brat tak dlho. a to ho beries kazdy mesiac bez prestavky? lebo ja co viem od mojho gynekologa tak povedal ze skusime na pol roka a ked nezaberie posunieme liecbu dalej, ale to uz neviem ako to myslel.(asi prefuk vajecnikov, neviem). tiez ti drzim palce 🙂

lucka2405
19. aug 2014

@zuzuxxxx super gratulujem🙂 no ja uz budem asi cakat len na zazrak🙂 8.10. mame s mm vyrocie🙂

zuzuxxxx
19. aug 2014

@lucka2405 neboj sa nic.. ja plakala u doktora , mojmu vravela take veci .. a jedneho krasneho dna sa nam to podarilo ani nvm ako ,,, a aj doktor sa divil pri mojich vysledkoch ...

prestente chciet a ono to pride ;) drzim palceky

lucka2405
19. aug 2014

@zuzuxxxx dakujem si zlata, ked ja uz neviem co ci chciet ci nechciet, mm sa ma pyta: A bude babo?? No ako to mam hned po vediet☹ , tak snad motyka vystreli🙂 aj ked to cakanie je fakt na nervy, moj cyklus bez liekov katastrofa, no tak uvidime aspon kebyze to jedno mame🙂

niki444
19. aug 2014

@janulka6818 ja mám problémi od zaciatku.. ked som mala 12 tedy prisla najprv. prvy mesiac bolo vsetko ok. ale potom uz nie.. bolo tak ze 3 mesiac som krvácala. kazdy den. potom mi dali injekciu. 10 dni som ne krvacala a zas od zaciatku. vtedy dr. mi dala proveru. mala som to ok. Provero som brala asi 2 rok. potom som nemala tabletku. a rok nic.. ale potom mesiac som krvácala.. potom dala lutenyl.. s lutenylom vsetko ok.. ked som mala 17 mi dala Minervu - antikoncepcia.. ale ked som mala 19 mi zistili ze mám Vrodenu trombofiliu.. tak mi zakazovali hormonálnu liecbu. rok som nemala za krámi. ked som mala 21 vtedy mi zas dala lutenyl.. to som mala.. do decembra (2013). a od vtedy mám Duphaston lebo uz chceme Bábo...

Dr. mi vzdy povedala ze moje vajecníky su lenive.. to je problem... ale od kedy mám toho parnera uz v ok.. lebo mám pravidelny sexuálny zivot. takze tolko... to je uz 2 rok. )

ano bola som aj k inej.. ale to iste vraveli... (prepác ked som nieco zle napisala.. ale uz moc nerozprávám po slovensky lebo uz neziem na slovensku - a trosku uz zabudám :( )

janulka6818
19. aug 2014

@niki444 asi mi neuveris ale ten zaciatok mi pripadal ako keby to bol moj pribeh,az na to ze ja som zacala mat problemy v 16 rokoch. ale mne len krvacanie zastavovali nejakymi injekciami(uz si nepamätam ake to boli) a to pisanie je v pohode 🙂

niki444
20. aug 2014

@janulka6818 Ahoj takze dneska som bola k dr. a to mi povedala aby som bola kludna.ked rok nic vtedy zacneme vysetrenie ci som plodna a podobne.. zatial moje vajecniki su lenive. vtedy su plodne ked chcu.. nevieme to vypocitat. ani ovu testy nie su 100 percent. teraz 3 mesiac budem vynechat INOFOLIC a skusim ini vitamin. asi ELEVIT ... ked to nepomoze tak zas INOFOLIC... a Duphaston mam stale.. spytala som ju ci som plodna, to mi hovorila aby som na take nemyslela.. najprv v hlavem potrebujem klud. a potom sa podari. takze tolko..

ckatka
20. aug 2014

tak - nam Inofolic nepomohol - teda mozno by aj, ale manzel ma katastrofalny spermiogram,... takze ho mozem pit kolko chcem... ideme do boja opacnym smerom

janulka6818
20. aug 2014

@niki444 ahoj si zlata,dakujem ze si na mna nezabudla. a naozaj mas aj super lekarku, ked ta tak podporuje. budem ti drzat palce aby sa ti to uz podarilo. 🙂 takze budeme pracovat na tom ze budeme trpezlive, lebo trpezlivost ruze prinasa a nam mozno prinesie to vytuzene babätko. 🙂

niki444
21. aug 2014

@janulka6818 to nic.. ved ked vieme tak pomáhame 🙂

Kocky, ja sledujem aj madarske strany.. Tam pisu kocky ze teraz skusia aj (VCELIA MATERINA KASIC - KU),... mozno niekto aj to skusi..

Drzim vam 🙂

lenz
23. aug 2014

Ahojte baby nemate niektora na predaj inofolic ? Dikii

lenz
25. aug 2014

@all niekto INOFOLIC na predaj ?

lucka2405
25. aug 2014
tinky84
26. aug 2014

ahojte predam, uplne cele nove balenia- 2ks. INOFOLIC, cena dohodou + zadarmo ako darcek ovul.testy, mne uz netreba emoticon podarilo sa emoticon inofolic zabral, je to uzasna vec a mozem len odporucit. Prosim ak ma niekto zaujem,kontaktujte ma na mail: majerova.levice@gmail.com

lenz
26. aug 2014

@lucka2405 ahoj no uz som objednala s pilulky.sk ale dakujem to co si mi pisala je lacnejsie nabuduce objednam odtial 🙂

bajacek
27. aug 2014

@tinky84

AHoj jsem z ČR šlo by poslat?? za kolik prodáváš??

lucka2405
27. aug 2014

@lenz oni maju casto akcie🙂

ivx
30. aug 2014

ahojte, kto ma este na predaj inofolic? mam zaujem o kupu. A pls , ako casto ste to brali? raz ci 2krat denne? co je lepsie? dakujem

ivx
30. aug 2014

@tinky84

ak to este stale mas k dispozicii ja mam zaujem 🙂 dakujem za info

ivx
30. aug 2014

@satko17

ahoj, ja by som mala zaujem o inofolic, ak to este mas 🙂 🙂 som z ba . dakujem

ivx
30. aug 2014

@laurika911

ahoj a ako dlho sa inofolic ma uzivat? rok ? len pre informaciu sa pytam, este s tym len chcem zacat a neviem ani ci to brat raz ci 2krat denne....diky za odpoved

ivx
30. aug 2014

@kitulka

ahoj, ak mas este inofolic na predaj, mam zaujeml. som z ba ,dakujem