icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ivx
30. aug 2014

@suzanne2103

ahoj , mam zaujem odkupit 2balenia inofolicu od teba, som z ba, tak mozme aj osobne 🙂dakujem 🙂 ak je to este aktualne daj mi prosim ta vediet 🙂

satko17
31. aug 2014

@ivx už je predaný ☹

hwiezdinka
1. sep 2014

Babulky, mam zvysny inofolic, uz nepotrebujem, 1 cele balenie a 6 sackov k tomu, blizsie info IP 🙂

osky
2. sep 2014

ahojte.ja som vselico precitala o PCs a ten inozitol-to je Vitamin B8.
nema vedlajsie ucinky a kedze zeny s pco ho Vela vylucia v moci,musia ho pravidelne prijimat,len vtedy moze pomoct pri otehotneni.nebudem to tu rozpisovat,vsak ked si date do Google polycysticke ovaria alebo inozitol,vsetko sa tam docitate.je ale velmi dolezity,prave pri dozrievani vajicok,takze zhanajte aj cisty inozitol.
ja som ho dnes kupila v at-v tabletkach,kt.sa maju uzivat 3 razy za den /to je denne 1275 mg/,je ich tam 90 a stali nieco cez 20 eur.
GALL pharma;INOZITOL 425 mg

bubulacka
3. sep 2014

Baby tiez by som rada nabehla na inofolic z dôvodu PCO, chcem sa len spytat, co si myslite o vyzivovom doplnku 500mg inositol? Jedna kocka tu ponuka 100 tbl. za 8,50,-€. 4 tbl. = 1 sacok inofolic, denne to vychádza na 0,34,-€, jeden sacok inofolicu vychádza na 0,65,-€. Lepší dojem na mna robi inofolic, ale len z hľadiska marketingu a skúsenosti, nejde o samotné zloženie, lebo to si vieme každá sama vyskladat aj pomocou kyseliny listovej a B8 😀

bubulacka
3. sep 2014

Toto je to 🙂

bubulacka
3. sep 2014

A este jedna info : nasla som článok ; vitamin B8 funguje v spojení s biotínom a cholínom. Rovnako ako cholín aj inozitol je lipotropný, to znamená, že rozpúšťa tuky a pomáha pri metabolizme tukov a cholesterolu. Spolu s cholínom sú zložkami lecitínu. Je teda mozno konštatovať ze inositol + cholín= lecitin? Vyzná sa v tom niekto? 😀 dakujem !

micak
3. sep 2014

ahojte, ktora mate navyse Inofolic aspon 1balenie? Dakujem!!

zuzu_79
3. sep 2014

@micak ja mám asi 5 balíčkou, za poštovné ti ich pošlem ak chceš, napíš ip

therinka
5. sep 2014

ahojte, máte niekto takú skúsenosť pri užívaní Inofolicu, že vám dosť dlho mešká menzes a pritom testy negatívne??
dakujem 🙂

ennynka
5. sep 2014

@therinka ano,je dost pravdepodobne ze ti Inofolic posunul ovulku na neskor a tym padom natiahol aj cely cyklus...mne to spravilo prvy mesiac s Inofolicom,potom mi uz naopak skracoval cykly...

therinka
5. sep 2014

@ennynka dakujem 😉

monika11m
5. sep 2014

aku mate teplotu pri brani inofolicu?

macusik2011
7. sep 2014

Ahojte, nepreda mi niektora dobra dusicka za dobru cenu Inofolic< Dakujem

janina1007
7. sep 2014

Ahojte. Vcera som si kupila inofolic. Mozem ho brat zaroven aj s duphastonom? dakujem

tinkylinky
7. sep 2014
janina1007
7. sep 2014

Baby je inofolic aj v tabletkach? lebo ja som ho kupila len v praskovej forme... tabletky by mi boli lepsie kedze robim na smeny a moc nie je casu.

optimistka
7. sep 2014

Ja osobne beriem inofolic uz pol roka a stale nic. Uz zacibam mat pocit, ze na mna posobi skor antikoncepcne 🙂 Pribala som z neho tri kila ( nabeton z toho, lebo predtym som nemohla pribrat ani za svet) a cyklus sa mi predlzil z 28 na 32. Takze si vzdy falosne nahovaram, ze uz to tento mesiac vyslo a ono stale nic :(

lubka484
8. sep 2014

ahojte, tak nejak som dnes pri upratovaní skrine narazila na posledné 3 sáčky INOFOLICU. Momentálne som v 22tt, takže ho nepotrebujem. Ak niekomu pomôžu aj tie 3 sáčky, ozvite sa do IP. Pošlem. Je mi ľúto ich vyhodiť... Držím palce. 😀

janina1007
8. sep 2014

@lubka484 ahoj za kolko by si mi to poslala?

bubulacka
8. sep 2014

Aj ja som dnes začala brat inofolic 🙂 som zvedavá ako bude moje telo reagovať. 🙂 ak niekomu ostal inofolic, rada odkúpim za dobrú cenu 😀 dakujem!

wolfinka88
8. sep 2014

@karlake prosim ta mas este na predaj ten inofolic?

karlake
Odpoveď bola odstránená
lubka484
10. sep 2014

naozaj sa nenájde nikto, kto by mal záujem o tie 3 sáčky INOFOLICU? Ja ich len zašlem. Nechcem za ne vôbec nič. Ani poštovné. Len mi ich je ľúto...Možno niektorá z Vás, ktorá ho už berie?

bubulacka
10. sep 2014

@lubka484 ak je to aktuálne, ja by som si ich vzala. Dakujem pekne.

bubulacka
10. sep 2014

@lubka484 zabudla som napisat, zaplatím aj postovne, nie je problem, budem vďačná 🙂

adamnela
10. sep 2014

ak by mal niekto zaujem mam tiez na predaj cely Inofolic, plus este asi 8 sackov...

jomini
10. sep 2014

@adamnela zakolko prosim?

piussi
11. sep 2014

@bubulacka inofolic som užívala rok a pol!! a nic.. teraz som si objednala len cisty inositol..to o spojení s cholinom som este nepocula..ale moze to fungovat.. mozno vyskusam nabuduce..ale ci to spolu vytvara lecitin to neviem.