Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Babulky, mam zvysny inofolic, uz nepotrebujem, 1 cele balenie a 6 sackov k tomu, blizsie info IP 🙂
ahojte.ja som vselico precitala o PCs a ten inozitol-to je Vitamin B8.
nema vedlajsie ucinky a kedze zeny s pco ho Vela vylucia v moci,musia ho pravidelne prijimat,len vtedy moze pomoct pri otehotneni.nebudem to tu rozpisovat,vsak ked si date do Google polycysticke ovaria alebo inozitol,vsetko sa tam docitate.je ale velmi dolezity,prave pri dozrievani vajicok,takze zhanajte aj cisty inozitol.
ja som ho dnes kupila v at-v tabletkach,kt.sa maju uzivat 3 razy za den /to je denne 1275 mg/,je ich tam 90 a stali nieco cez 20 eur.
GALL pharma;INOZITOL 425 mg
Baby tiez by som rada nabehla na inofolic z dôvodu PCO, chcem sa len spytat, co si myslite o vyzivovom doplnku 500mg inositol? Jedna kocka tu ponuka 100 tbl. za 8,50,-€. 4 tbl. = 1 sacok inofolic, denne to vychádza na 0,34,-€, jeden sacok inofolicu vychádza na 0,65,-€. Lepší dojem na mna robi inofolic, ale len z hľadiska marketingu a skúsenosti, nejde o samotné zloženie, lebo to si vieme každá sama vyskladat aj pomocou kyseliny listovej a B8 😀
A este jedna info : nasla som článok ; vitamin B8 funguje v spojení s biotínom a cholínom. Rovnako ako cholín aj inozitol je lipotropný, to znamená, že rozpúšťa tuky a pomáha pri metabolizme tukov a cholesterolu. Spolu s cholínom sú zložkami lecitínu. Je teda mozno konštatovať ze inositol + cholín= lecitin? Vyzná sa v tom niekto? 😀 dakujem !
ahojte, ktora mate navyse Inofolic aspon 1balenie? Dakujem!!
ahojte, máte niekto takú skúsenosť pri užívaní Inofolicu, že vám dosť dlho mešká menzes a pritom testy negatívne??
dakujem 🙂
aku mate teplotu pri brani inofolicu?
Ahojte, nepreda mi niektora dobra dusicka za dobru cenu Inofolic< Dakujem
Ahojte. Vcera som si kupila inofolic. Mozem ho brat zaroven aj s duphastonom? dakujem
@janina1007 moze
Baby je inofolic aj v tabletkach? lebo ja som ho kupila len v praskovej forme... tabletky by mi boli lepsie kedze robim na smeny a moc nie je casu.
Ja osobne beriem inofolic uz pol roka a stale nic. Uz zacibam mat pocit, ze na mna posobi skor antikoncepcne 🙂 Pribala som z neho tri kila ( nabeton z toho, lebo predtym som nemohla pribrat ani za svet) a cyklus sa mi predlzil z 28 na 32. Takze si vzdy falosne nahovaram, ze uz to tento mesiac vyslo a ono stale nic :(
ahojte, tak nejak som dnes pri upratovaní skrine narazila na posledné 3 sáčky INOFOLICU. Momentálne som v 22tt, takže ho nepotrebujem. Ak niekomu pomôžu aj tie 3 sáčky, ozvite sa do IP. Pošlem. Je mi ľúto ich vyhodiť... Držím palce. 😀
@lubka484 ahoj za kolko by si mi to poslala?
Aj ja som dnes začala brat inofolic 🙂 som zvedavá ako bude moje telo reagovať. 🙂 ak niekomu ostal inofolic, rada odkúpim za dobrú cenu 😀 dakujem!
@karlake prosim ta mas este na predaj ten inofolic?
naozaj sa nenájde nikto, kto by mal záujem o tie 3 sáčky INOFOLICU? Ja ich len zašlem. Nechcem za ne vôbec nič. Ani poštovné. Len mi ich je ľúto...Možno niektorá z Vás, ktorá ho už berie?
ak by mal niekto zaujem mam tiez na predaj cely Inofolic, plus este asi 8 sackov...

@suzanne2103
ahoj , mam zaujem odkupit 2balenia inofolicu od teba, som z ba, tak mozme aj osobne 🙂dakujem 🙂 ak je to este aktualne daj mi prosim ta vediet 🙂