Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kraskanz1 hej viem, čítala som, sledujem ako sa ti darí priebežne.....je to naprd s tým PCO, no my máme ešte výhodu že sme pomerne mladé, takže teoreticky máme čas.....ale ja už tiež by som najradšej bola tehotná. ten inofolic už berieš, že? čítala si aj príbalový leták? svinstvo, či ani nie?
@kraskanz1 no pokračujeme, beriem metformin, akurát zajtra idem na kontrolu a požiadam ju nech mi zvýši dávku, lebo to na mňa nemá žiaden účinok. MS nikde, už asi pol roka som nemala 😒 tak neviem ako to bude s nami, teraz mi svitla nádej s týmto inofolicom, tak som zvedavá ako ti zaberie
nikam nechodím,len ku gynde, ale je super, ona mi dala aj ten metformin, že ked ten nezaberie tak skúsime clostyl, no neviem, zdá sa mi to zbytočné, ty si ho mala dakedy? tiež s tým inofolicom neviem čo si myslieť, na jednej strane chcem veriť ale tiež je pravda že keby bol taký zázračný tak by nikto nemal PCO.....neviem, nechajme sa prekvapiť 😉
kočky kamoška sa konečne spojila s firmou, ktora liek v Taliansku vyrába. Cena za jeden balicek je cca 18eur, v baličku je 20 sáčkov...ale, minimalny odber je 5 balickov
@nienna ano brala som clostyl nasadil mi ho este moj gyndos 3cykli som ho brala a potom mi ho nasadila dokyka v iscare tiez 3cykli som ho brala..clostyl nieje zbytocny dr. valky v iscare hovoril ze zvykne zabrat aj na pco alebo aspon mrcha od neho chodi ale ked ti nenabehne ovulka tak asi budes potrebovat nieco silnejsie...este som si pichala po tom aj merional ale ani ten nezabral... a potom uz prisla stymulka na ivf...
@mili78 no pekne 18e ja som dostala dva baliky to je na dva tyzdne takze na mesiac treba aspon 4 baliky takze 80e parada...len aby to bolo naozaj ucinne....
@kraskanz1 .... no ak beries 2 sacky denne a v baliku je 2O sáčkov, tak na mesiac potrebujes 3 balíky....cize cca 6O eur
neviem aky inofolic beries ty, lebo je ich viac druhov...mne by skorej vyhovoval infolic plus, lebo ten zlepsuje kvalitu vajicok..aspon tak pise ta firma na svojej stranke
@nienna ... neviem, firma na stranke pise, ze jeden sacok denne, ale vidis Kraskanz1 berie dva denne... ja si to asi objednam, ale minimalny odber je 5 balikov :(
@kraskanz1 ja som hlavne citila stale hlad 😀 ...neviem preco ale chutilo mi hrozne jest pri Inofolicu. Inak mi nebolo zle, ale tak tyzden pred mrchou som mala riadne bolesti... potom ked mala mrcha prist a neprisla bolesti boli stale ale to uz som potom vedela ze som tehu. Nespominam si na nejake extra bolesti, akuraaaat, teraz mi napadlo ze ma dva krat tak riadne pichlo vo vajecnikoch, ale tak ze ma to az k zemi dalo. No nemyslism ze to bolo z inofolicu. Zato tu nenazranost by som mu prisudila 😀
dnes ked som sedela v čakárni u gyndy som si čítala časopis čo tam mala a písali že vraj podľa nejakých nových výskumov môže byť kyselina listová škodlivá, vraj vyvoláva rakovinu, tu o tom tiež píšu http://ona.idnes.cz/nadbytek-kyseliny-listove-m...
tak ja už neviem čo si myslieť hmmm
@nienna ... no neviem, ale podla mna tiez radsej ten inofolic plus, pozri: http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=i...
@kraskanz1 ahoj aj ja chodím k Dr. Lattákovej, a tiež na mne skúša účinky inofolicu 🙂 . už ho beriem skoro mesiac... a tak zázračne ako zabral u @sasie, to teda u mňa nie je... dnes som už 33 DC a mrcha stále nikde... ale stále mám bolesti ako by už už mala prísť a furt nič.. na budúci pondelok idem na kontrolu, tak asi dáme vyvolávačku...
@sasie moja prepáč že sa ozývam až teraz ale nič nestíham... kontrola dopadla tak , že folik viac nenarástol, tak teraz na ľavej strane dve mini cysty 🙄 už ma z toho fakt porazí.. A ty sa mi máš ako? všetko je dúfam v tom najlepšom poriadku 😉 Aj ja som sa o tebe bavila s Dr. Lattákovou, veľmi sa z teba tešila a smiala sa že už to viem 😀 😀 že vy baby nič neutajíte 😀
@mili78 v tom balicku co mi dala dokyka nebolo 20 sackov ale asi 16 ak dobre viem ona mi to tak nadelila ...takze asi normalne v tom je 20 sackov ked to budes brat 2x1 tak to mas na 10 dni tak na mesiac potrebujes cca 3 baliky no je to palka ale tak zial co nepravime pre to nase vytuzene dieta... 😵
@mili78 a aky je rozdiel medzi plus a combi inac aj ja som vcera studovala ich stranku www.inofolic.it a veleso prekladala v google prekladaci ale toto som sa tam nedocitala...iba ze treba schudnu to vsade pisu ide ma z toho porazit nech robim co chcem tie kila sa ma drzia ako kliest.... 😔
@kraskanz1 ja som tiež najprv pozerala tú stránku čo ty a nič som sa tam nedočítala....potom mi mili78 poslala link na túto a tam je všetko popísané, ak vieš anglicky tak si to hore prepni, tam je vlajočka talianska a anglická....http://www.lolipharma.it/combi.aspx
@kraskanz1 alebo tu to máš rovno cez google translator http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=i...

@kraskanz1 no chodila mi ako chodila. Ked som brala Duphaston tak po vysadeni prisla do 3-5 dni. Ked som nebrala ziadne lieky tak cyklus bol taky ze od 24 do 36 dni a cca dva krat do roka sa stalo ze mi jeden vynechal a teda tam bol 66 dni. Urcite sa nestresuj kvoli vahe. Ja som si povedala ze otehotneli aj silnejsie zeny ako som ja.... tak co, aj ja musim 🙂