Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Baby nema niektorá z Vas inofolic za dobrú cenu? Chyba mi asi este na 20-30 dni. Dakujem pekne 🙂
@katkatonkova feri centrum zatial neriesim..pockam si na vsetky vysetrenia u mojho gyn. vsetko mi pekne vysvetlil.. nenavrhol zatial ziadne lieky,hormony. naskor chce vediet pricinu, co sa mi zda rozumne 🙂 a este chcem verit inofolicu.. treti mesiac beriem. tak drzim nam palce 🙂))
@janulka999 my nechceme cakat....bo mne zistili aj HPV tak mi radili co najskor otehu....
@katkatonkova ja som bola dnes na kontrolu, ovu prebehla, folik bol prasknuty. aj som ju citila.. mozno aj vdaka inofolicu..🙂 bral mi stery na mykozy a chlamidie.. ze aj to moze byt pricina, ked sa nedari. i ked si nemyslim, ze nieco take mam, ale tak nech sa vsetko vylucovacou metodou postupne vyluci 🙂 potom spermiogram, HP atd.. davam tomu cas max. do konca roka tiez 🙂
Ahojte 🙂 dnes som zacala brat Inofolic. Som 10dc, nieje to neskoro?
Ahojte baby ja som zacala inof.brat 30.okt2014 2krat a visledosk!!!!! 2 ciarocky pozitivne utor. Idem k lekarovy drzim palce aj ostatnim zenam .
Ahojte, no ja som bola včera u lekárky, Inofolic som začala brať ráno (2 krát denne predpísala tá moja) a zároveň som objednala aj manželovi Folandrol. Tak uvidíme 🙂. Manžel ešte na vyšetreniach nebol, zatiaľ ho trocha šetrím🙂. Ja to za sebou už mám, skoro 100% , až na jeden môj hormon, ktorý koncom mesiaca, nejako moc padá. Tak mi dala Duphaston. No a teraz už len sa snažiť.
Erika2283 gratulujem 🙂 aj všetkým ostatným dievčatám
@pirulienka ahoj ešte máš ten inofolic?
Ak by mal niekto na predaj inofolic, viac balení, mala by som záujem.
Ahojte kocky chcem sa spýtať inofolic beriem 3 balenie mám PCO nepravidelnu MS ale minulý mesiac sa mi cyklus zo 70 dňového skrátil na krásnych 25 čo je super ale tento mesiac mrcha nikde mešká mi už 9 dní a testy negatívne mala som akurát bolesti krízov a trošku podbrusko no prepisovala som to chrípke. Čo myslíte čo sa mohlo stať za každú odpoveď dakujem
Ahojte kocky chcem sa spýtať inofolic beriem 3 balenie mám PCO nepravidelnu MS ale minulý mesiac sa mi cyklus zo 70 dňového skrátil na krásnych 25 čo je super ale tento mesiac mrcha nikde mešká mi už 9 dní a testy negatívne mala som akurát bolesti krízov a trošku podbrusko no prepisovala som to chrípke. Čo myslíte čo sa mohlo stať za každú odpoveď dakujem
Haló kočky to mi tu nemá kto odpísať nikto mi nepodarí ďakujem
@merien259 ahojky...je super ze sa ti skratila MS...pokial ti teda meska chod radsej rovno k lekarovi...mozes byt tehu..aj ked ti test este nic neukazal no moze to byt aj nejaka reakcia na inofolic...aspon ta doky prezrie a budes vediet na com si....daj vediet ako si dopadla... 🙂 🙂 🙂
Ahoj rozmýšľam že ešte počkám či príde alebo nepríde mrcha až potom pôjdem
@lucka2405 ahoj netuším čo sa to deje myslela som že keď budem brať inofolic tak MS bude normálna a tu sa zrazu deje čosi divné, minulý mesiac keď som mala ovulku, ktorú som konečne spozorovala,tak sa mi zdalo ako keby som ju mala dlhšie než 7 dní tak neviem či sa mi posunula a preto mi testy nič neukazuju, test si neskúšala?
@merien259 hej skusala krasny biely ako sneh, ja neviem pripada mi to tak ako keby kazdy druhy cyklus bol anovulacny alebo bola ovu neskor a preto sa mi to natahuje, lebo ja som vzdy mala ovu aj ked som mala 96 DC, tak nechapem beriem este aj metformin, ale asi sa cez sviatky na vsetko vykaslem a budem to zasa riesit az po novom roku (ak bude co)
No moje testy nevyzerajú O nič lepšie, ja som tiež brala metformin a doki mi povedala že v prípade tehu ich nemám brať no teraz si nie som istá tak neviem či ho mám brať alebo nie.
Ahojte, ja mám s inofolicom pozitívnu skúsenosť. Snažili sme sa s manželom o bábo skoro rok a po necelých dvoch týždnoch užívania inofolicu som si našla //. Mala som ale len problém s nepravidelnou ovu a MS, tak asi záleží aj od zdrav. problémov aké žena má. Držím palce.
@katkatonkova ahoj takže mrcha dnes dosla som sklamaná čo už, ďalší mesiac predomnou. No ale nevzdavam sa.
Predám inofolic jedno balenie.
Aj ja predam inofolic 1.5 balenia cize 30 kusov za 20€ aj s poštovnym....Pezinok a okolie si mozu aj dojst...
@katkatonkova dobry vecer...ak je este volny, rada by som kupila Inofolic.
@iveta36 ahoj...do piatku sa mi ma ozvat jedna kocka...tak ked si to rozmysli tak bude tvoj....

ahoj..no 20mm folik je supeer...tak drzil palceky...ja idem zajtra k doky tak uvidime co mi povie....mne este nic nepredpisala ani duphaston ani pregnyl..nic take...ja som si sama naordinovala inofolic ale potom som si davala uz len kyselinu listovu bo mi to skratilo MS z 5 . na 3 dni....no a 3 den pijem alchemilku...je to caj tak snad mi to nemoze uskodit....uvidime co mne povie....bo zajtra idem na onkocytologicke stery tak uvidime...mam HPV vysokorizikove tak snad to bude stale v norme....no a co sa tyka snazenia...pockame do konca roka a ked nic tak sup sup feri centrum....davame si este poslednu nadej ze nam to vyjde prirodzenou cestou.... 🙂 🙂 🙂