Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@butterfly333 drzim ti palceky. Budem na teba mysliet. My sme s manzelom presne nesledovali ovu dni lebo milujeme sa kazdy den, takze neviem presne povedat ci to vyslo podla lekarky. Ale asi sme mali s tym inofolicom stastie
@denisakon ja som ho radšej vysadila ešte v stredu. Lebo vždy som mala ovu 15-16DC čo mi aj ovu test vyznačil no tento mesiac nie a nie prist. Tak som ho radšej vysadila a beriem gynex už druhy tyžden no a včera konečne ovu na 18DC no mala som take bolesti v lavom vaječniky ako nikdy predtym. Nikdy som ovu necitila no včera riadne bolesti asi gynex pomohol k lepšiemu dozrievaniu vajičok a mala som troška krvi na toaletáku. No to už prešlo. Neviem či som dnes 1alebo 2DPO. Posledna nizka teplota bola na 17DC 36,6 18DC 36,8 19DC 36,9 dnes tak neviem. No to je jedno hlavne je aby sa zadarilo. No my mávame sex každy druhy den. No kedže bol včera ovu pozit tak bol aj včera ráno a asi dáme aj dnes večer poistit to.
@sasie Ahoj sasie a ako dlho ste sa snažili predtým.....inak aj mojej kamoške zabral
@nienna A podarilo sa nakoniec?
@lulululululululu áno 🙂 máme 5 mesačnú bábiku. Brala som aj clostylbegit tak aj to pomohlo
@lulululululululu pri prvom dva roky. Inofolic zabral hned prvy mesiac. Teraz pri druhom sme si nedavali pozor 1,5 roka ale cielene sme sli do toho v decembri kedy som si dala inofolic cca 3 dni pred ovu a sup 🙂 podarilo sa a teda zasa som ostala tehu po mesiaci jeho uzoivania hehe. Len mam doma tri balenia inofolicu a neviem co s nimi
Ahojte mne raz doktor odporucil inofolic na upravu cyklu pretoze mam PCO (ale brala som to ako reklamu ze naco mi dava pripravok pre zeny ktore chcu otehotniet ) a vacsinu som mala svoje dni 50 dni a viac uz ma to stvalo a zacala som to riesit s endokrynologom ale ten len skonstatoval ze mam proste v dosledku PCO dlhsiu prvu alebo druhu fazu cyklu cize som sa nikam nepohla ...zacali sme tuzit po babu a tak som si kupila najprv GSmimi star hned po prvom baleni sa mi upravil cyklus na 29 dni tak mi nedalo kupila som inofolic lebo tiez obsahuje inositol a pretoze ma aj kyselinu listovu a uz som vybrala druhe balenie (1krat behom dna ked si spomeniem) a cyklus 29 -31 dni co je pre mna velky pokrok teraz sa da aspon orientacne sledovat plodne dni takze uvidime co bude dalej 🙂 ale odporucam vyskusat na par mesiacov inofolic a plus uzivam rozne vitaminy potrebne pre cyklus napr E a C + zinok a B komplex ....tak dufam ze sa podari aj nam babo napriek PCO
@sasie a za kolko ho ponukas?
Gratulka tehulka! 🙂 Vidim, ze to pomaha...
@sasie gratulujem k tehu a ked si brala inofolic prečo?maš nepravidelny cyklus či PCO?
@mimika1973 10,50€ za balenie (20sackov). A dakujem 😉
@butterfly333 mam PCO 🙂
@sasie Sasie možeš mi ho poslať 🙂 Dúfam, že zaberie :(
@lulululululululu akurat si pisem s jednou dievcinou, ktora ho mozno zoberie.
ja cakam dvojicky, mozno pomohol aj inofolic, ale kupila som si multipack a potom ked bol pozitivny test, som uz nebrala, tak mam vela, mozem poslat nejakej snazilke, ked chce, nebudem to doma susit🙂) ked nejaka snazilka chce, nech sa ozve, poslem🙂)
mam vela sackov, viac ako jednu krabicku, kludne poslem aj gratis, nechcem to vyhadzovat, ja to brat nemozem, segricka caka a svagrinka ma maleho synceka, cize v nasej rodinke nepotrebujem-e🙂
tak posta pripravena, uz sa len nezabit cestou na postu🙂)
@sasie Ahoj, gratulujem 🙂 Prosim ta, chcem sa spytat, uzivala si inofolic, az kym si nezistila, ze cakas babatko? To znamena, ze uz si bola chvilku tehotna a uzivala si ho? Bojim sa, ci to nemoze babatku nejako ublizit v tych zaciatkoch vyvoja, ked sa uziva inofolic. Meska mi menstruacia, na teste su len slabucki duchovia, takze asi to tehu nebude, ale ak by predsa len nahodou, neviem, ci ho mam vysadit alebo nie...
nie, mne moja doktorka povedala, ze tych par dni babatku neublizi, len mi kazala vysadit, ked testy dopadli pozitivne🙂
Ahojte mam na predaj jedno cele balenie inofolic a v druhom baleni mam 15 sackov ak ma niekto zaujem tak mi napiste
@gennara inofolic urcite neublizi babatku, nemusis sa bat 🙂 a ano, uzivala som az do momentu kym som nezistila ze som tehotna, takze aj v prvych dnoch/tyzdnoch tehu a to pri oboch tehotenstvach (aj pri prvom). A inak ja ked som mala slabeho ducha, tak uz vtedy som prastala uzivat. Preco si myslis ze tehu niesi? Ak mas ducha na roznych testoch (rozny vyrobcovia), tak to znamena pozitivny vysledok. Testij ranny moc kde je hladina hcg najvyssia.
@lenka0714 Ale moj muz ma ich aj malo, malo pohyblivych a dokonca 100 percenta patologia, tri roky sa nedari, lekari povedali, ze jedine IVF. Bolo by to skutocne super, keby to vyslo, ale som voci tomu skepticka. Dufam, ze nebudem mat nejaky zdravotny problem aj ja. Ale vam drzim palce, pokial nemate nakopene viacere diagnozy, verim, ze vam to vyjde 🙂