icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

anicka_dusicka
29. apr 2015

@katarina0810 ahoj môj muž tiež bral florandol lebo mal zly spermiogram, tak mi to doporučila moja gyn. ku tomu si kupil tablety Profertil - boli dosť drahé ale do troch mesiacov sme otehotneli, a to nam vraveli, že spontánne nemáme šancu otehotnieť,
tak držím prsty

lucka1987
29. apr 2015

@minv na nete http://www.mamazem.sk/mamazem/eshop/7-1-ENERGY-... .. ja ho mam od bylinkara, ale da sa kludne v e-shopoch

saralissa
30. apr 2015

AHOJTE CHCEM SA SPITAJ TA DA KUPIT V LEKARNI NA VOLNY RECEPT TEN INOFILIC AJ MI SA SNAZIME O BABETKO ALE MARNE TAK CHCEMM TO SKUSIT A DAKUJEM ZA ODPOVED

katkatonkova
30. apr 2015

@saralissa je to volne dostupne...takze hocikde v lekarni sa to da kupit....

zuzanag1
1. máj 2015

saralissa, lekáren Dr. Max tam to majú, alebo na www.mojalekaren.sk tam som ho kupovala a poviem Ti pomohol mi k otehotneniu

saralissa
1. máj 2015

Dakujem za odpovede a skusim to kupit a tiez by sme chceli babo ked sa mi podari. Otehotnet tak vam dam vediet ci to pomohlo

kacka1804
1. máj 2015

ahojte ja som tiež začala užívať Inofolic tak uvidím snažíme sa už vyše roka a stále len sklamanie ...odporúčila mi ho doktorka aj ked tomu už moc neverím ale za vyskúšanie nič nedám tak dufam že neublíži ak nepomôže v tom čo má 🙂 a vraj aj manžel by mal užívať tie druhé čo su pre chlapov Folandrol neviem chcem sa spýtať či aj vaši partneri to užívali teda ktorým to vyšlo???dakujem vám moc pomôžete... ☹

anicka_dusicka
3. máj 2015

@kacka1804 my sme to uživali aj manžel ten Folandrol a otehotneli sme 🙂

mary17
3. máj 2015

@kacka1804 Mojmu manzelovi Folandrol zase nepomahal, teraz berie Andrositol, tak uvidime...

lilith86
4. máj 2015

@minv jak zhoršil?Nestraš 😉 mala si nejaké vedlajšie účinky pri clostíku?Ja jak som ho zobala tych par dni tak ma nenormalne boleli vaječníky a v podstate celý "spodok" ale aspon som vedela že sa tam niečo deje.Teraz mám 12dc a nič,ani tuk tak dufam že ovulka bude a odsledujem ju,BT nemerám ani ovu testy nerobím ale vždy podla bolesti a hlienu viem že došla 🙂 inofolic som teraz nasadila 2krat denne tak snad už motyka vystrelí 🙂

vikis5
4. máj 2015

ahojte kocky, aj vy ste mali pri inofolicu ovela silnejsiu menstruaciu? 1,5 roka ma nebolelo brucho a po inofolicu take bolesti a silna menstruacia...neviem, je to dobre?

minv
4. máj 2015

@lilith86 no ked som este nevedela ze mam pco tak mi dr.odporucila clostyl a duphaston try mesiace uzivania a niaka zmena ... Akurat ze som zacala mat nepravidelny cyklus ovulka vobec nechodila ... Po troch mesiacoch som vimenila dr.a ta mi zistila pco teda mne clostyl len uskodil vobec mi nepomohol ...kramy mam do teraz nepravidelne a ovulku uz vobec nemam !! Jedna doktorka u kt.mam teraz kartu mi povedala ze na pco sa clostyl neodporuca ale metformin.Do teraz nechapem preco ho potom hned pred pisu ked zistia pco ... Teraz beriem inofolyc 2x1 a tiez citim napetie vo vajecnikoch a podla ovulacneho kalendara mi vysla aj ovulacia dufam ze to bola ovulka citim ze ten inofolic mi zabera uz som uzila dve krabicky tak uvidime zajtra co mi povie doktor idem na kontrolu 🙂

minv
4. máj 2015

@vikis5 ahoj zatial som este kramy nedostala a uz som uzila dva krabicky inofolicu tak uvidime no ... Len citim vo vajecnikoch take napetie hm neviem este nikdy som to nemala ?

lilith86
5. máj 2015

@minv v tých doktoroch sa nevyzná niekedy ani boh.A dokial si nebrala clostík si mala krámiky pravidelne?dufam že mi to nerozhodí zas cely cyklus.Ja som sa clostiku chcela vyhnut,už davnejšie mi ho chcela predpisat ale to som nechcela,hned sa dopovat nejakými hormonmy.Okrem toho,vtedy mi ho chcela dat len tak,žiadny horm.profil,nič.Na ten som naliehala sama aby mi ho urobila a tam mi zistila nízky progesteron.Teraz beriem len ten clostik,nič k tomu ani na sledovanie nechodím tak neviem neviem či som dobre urobila že som to začala zobat.Ach aj,najradšej by som sa na to všetko vyprdla už :@ ak sa možem spýtat,snažíš sa o mimi?jak dlho?

steinarka
5. máj 2015

Baby, ja Inofolic môžem len odporúčať. 🙂 síce som pravidelne ovulovala, ale štyri roky sa nám nedarilo otehotnieť. Vo februári som si kúpila prvú krabičku inofolicu a brala každý deň jeden sáčok, pričom po vybratí som si dala týždeň pauzu /týždenná pauza sa odporúča počas brania akýchkoľvek vitamínov - tri týždne berieš, týždeň pauza/.. v apríli som si kúpila tretiu krabičku Inofolicu a doplnila o FEMI kvapky od Valoviča.. a bum 🙂 po viac ako štyroch rokoch som si našla 2 čiaročky na tehu testíku 😵

lilith86
5. máj 2015

@steinarka jéj tak to je super 🙂 gratulujem a všetko dobré prajem 🙂 je fajn čítat pozitívne správy 😉

steinarka
5. máj 2015

@lilith86 dakujem, drzim palce vsetkym

evangelina0
5. máj 2015

ahojte, ja sa pridavam - tiez beriem infolic, mam pco ako nasledok dlhodobeho uzivania HAK - zacala som brat druhe balenie a po pol roku som dostala menstruaciu bez vyvolavacky. urcite tomu pomohlo aj to, ze som brala clostyl a duphaston, ale verim hlavne inofolicu. A velmi dufam, ze u nas zafunguje a najdem si vytuzene 2 ciarky 🙂 drzim palce

lucka2405
5. máj 2015

@evangelina0 Ahoj, PCO nie je nasledok dlhodobeho uzivania HAK to ti kto povedal? A ak si uzivala duphaston tak dostanes MS tak na 90 % bez ostatnych doplnkov, ale aspon mas pozitivne spravy drzim palceky🙂

evangelina0
5. máj 2015

@lucka2405 ahoj, ano, on mi povedal, ze mam pco ako nasledok dlhodobeho uzivania HAK - ze sa to roky brzdilo a ked som vysadila HAK, ze to vsetko zblblo...jasne, ze aj duphaston pomohol, ale citim - ako beriem inofolic - ze to bolo ine tento mesiac...tento idem bez duphastonu, ale inofolic pokracujem...tak som zvedava, co bude tento mesiac, velmi dufam. Tiez drzim palce 🙂 nech sa mame z coho tesit 😀

lucka2405
5. máj 2015

@evangelina0 tak potom napis, ako si natom bez duphastonu, ci pomohol inofolic, a to je blbost mat PCO z HAK, akurat ti ju dali aby si mala pravidelny cyklus, PCO nemozes mat z HAK to si mala uz davno, ja tiez ale dozvedela som sa to az v CAR dovtedy moj dr. nic nevedel tvaril sa akoze vie vsetko 😢 tak si drzme palce a verme v zazraky lebo oni sa stavaju ked to clovek najmenej caka 🙂

evangelina0
5. máj 2015

@lucka2405 Vies, aj mne sa to zdalo divne, ale dovtedy ked mi robil usg, tak bolo vsetko ok, v decembri som vysadila, vo februari nic nevidel a v marci, ked mi ukazal vajecniky pri sone, tak to bolo jasne...y coho, nviem, ja dufam, ze sa to spravi, urcite dam vediet, ako som dopadla bez duphastonu. Teraz som volala, lebo mi bral krv pre istotu a povedal, ze tento mesiac pauza od liekov a uvidime, co bude. A Ty mas tiez PCO? drz sa 🙂

lucka2405
5. máj 2015

@evangelina0 Mám teda to mi povedal v CAR, ale ja nemam cysty, ja mam strasne vela vajicok a nedozrievaju, takze nemam ani ovu ani ms, teda iba obcas☹ ani moj dr. mi nikdy nepovedal, ze to mam, fakt neviem co robia iba beru peniaze a predpisuju antiku, asi. tak si drzme palce, a kolko mas rokov? Ja uz tento mesiac 31 ☹

minv
5. máj 2015

@lilith86 no v tom mas veru praudu aj ja uz mam toho dost vzdy pocuvam od dr.len to iste !!! Ano mne clostyl rozhadzal cyklus a o ovulke uz vobec nehovorim ta uz ani nebola dods dauno !" :( ... O babo sa snazime okolo 2 rokou no marne nedari sa niako ...a ty sa ako dlho snazis o babo ??

minv
5. máj 2015

@lucka2405 ahooj mpzem sa ta opytat a tvoj dr.ti nenavrhol poprepichovanie vajecnikou... Lebo ten moj ano a neviem sa rozhodnut :( a dokonca mam to iste co ty :((

lucka2405
5. máj 2015

@minv to myslis laparoskopiu? Zatial sa tomu v CAR staval skepticky kedze ja mam aj ine zdrav. problemy, neviem ci by to pomohlo.

minv
5. máj 2015

@lucka2405 aha tak ty to mas ine ;) mne navrhol laparoskopiu na pco vajecniky ze ina sanca nie je neako mam strach stoho ci to nahodou nebude horsie

evangelina0
5. máj 2015

@lucka2405. no ja mam tiez kvantum vajicok a nedozrievaju...ja budem mat v novembri 31...ja som toez zostala zaskocena,lebo ma ani nepozrel vcera,len mi krv zobral a ked som dnes volala,povedal,ze hcg je negativne a tento mesiac ma necha nez clostylu a duphastonu a uvidime...pytala som sa aj na folikulometriu a povedal,ze netreba,ze dame volny priebeh...trochu som z toho sklamana,lebo obcas ma uz tala depka chyta,ani na sex nemam chut,lebo mam strach,ze zase nic...verim,ze si z toho sklamana,ja tiez.drzim palce

lucka2405
5. máj 2015

@minv nemyslim si, ze by to po laparoskopii bolo horsie, ja na tvojom mieste by som do toho sla, mozno s tym mojim dr. dam este rec a uvidime, lebo IUI ani IVF nechce manzel takze asi iba zazrak pomoze.
@evangelina0 no uvidis, zalezi ako mavas MS ja bez liekov aj 3 mesiace dokonca aj pol roka nic, zalezi ci mas cas ako to vidis ty, ak nie si spokojna skus zmenit dr. alebo ist hned do CAR.
Asi si dame inzerat, ze predame vajicka lebo chceme prirodzene otehotniet, naco nam ich je tolko, ked to robi iba problemy ☹ ?

evangelina0
5. máj 2015

@lucka2405 ved aj nad zmenou som rozmyslala,ale na druhek strane je taky mily,snazi sa ma povzbudit,vzdy ma vyprevadza,za ked pridem,budeme vypisovat knizku..no dam tomu tento mesiac a ak nic,skusim car poriesit..mas pravdu,mozeme ich predavat:(keby aspon jedno dozrelo a nechali sa ulecat na oplodnenie🙂 co si uz poskusala?ja som prave dotrepala knihu od mojzisovej,od cvicit🙂