Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@anicka_dusicka mne to kázala doktorka hned kupiť manželovi a to ani nebol na žiadnych vyšetreniach tak mi to príde zbytočné ešte zatiaľ som to nekupovala len to pre seba a po vyšetreniach sa uvidí..
@evangelina0 aj moj bol mily, ale povedal mi na rovinu, ze treba ist uz do centra, ze on uz svoje moznosti vycerpal, tak v skratke u neho: duphaston 3 mesiace, duphaston + clostil asi 3 mesiace, takze nic moc, v CAR metformin ktory mi upravil cyklus, metformin + clostil, potom metformin + clostil + pregnyl, aj tak sa nezadarilo tak mi doporucuju IUI ale skor sa priklanaju k IVF ale manzel nechce takze 0 bodov, teraz skusam gynex minuly cyklus bol 4 mesiace ale gynex som brala iba mesiac, teraz uz zasa 2 mesiace takze nic moc, objednala som si aj pupalku tak uvidime co bude, neviem ci by mi ta laparka pomohla ale mne ju dr. moc nedoporucoval, mozno tam zajdem po lete co nato hovori, a mozno ked sa nastahujeme do svojho,tak sa stane zazrak🙂
@evangelina0 presne ako ja, tiez si hovorim, ze asi nie je este ten spravny cas, ale obcas mam z toho fakt depku a riadnu, keby aspon ta MS chodila ako ma, aj v mojom okoli to tak je a niekedy mam pocit, ze aj ludia, kt. si to nezasluzia maju a my stale nic, zivot je nespravodlivy, akoby som si toho uz nezazila dost.
ahojte,mám problémy so štítnou žlazou a s manželom sa snažíme dva roky o bábätko,ja som tiež brala infolic 3 mesiace aj s kyselinou listovou a nepomohol,ale potom mi zistili pco a išla som na laparoskopiu.môj lekár mi predpísal metformin(siofor 850) po troch mesiacoch od laparoskopie,a k tomu aj duphaston,ale aj tak nie som tehotná.menštuáciu mám pravidelnú ako hodinky a prevažne aj ovuláciu.čo ďalej,mám ísť do centra alebo ešte skúsiť infolic?máte niektorá podobnú skúsenosť?vďaka
Ahojte mamičky my sme sa pokusali o bábätko 3 roky 3krat som musela ist na kyret co vždy som zacala krvacat inofolic som uzivala 20 dni a bum hned sme otehotneli som zatial len v 9 týždni mam predpisane lieky aj do brucha si musim pichat injekcie zatial je vsetko tak ako ma byt drzim vam palce
Dakujeme 🙂 😉
Ahojte predam inofolic 3x20ks za 35€ aj s poštovnym alebo osobne Pieštany ( exp. 4/2016 )
ahojte,tak dnes mi kuriér doniesol dalšie balenia inofolicu,beriem ho s duphastonom nech mi naštartuje cysklus a dufám, že sa už aj bábätko podarí. Dnes o tom Inofolicu dačo rozprávali aj v Teleráne, že mamičkám pomohol, tak snád zaberie. Len som nezachytilia,že po akom čase od začatia užívania sa im podarilo. Mne ho Dr. navrhla na 4 mesiace.
@vikina6 ahoj 🙂 Ja som mala rozhadzaný cyklus,kramiky chodili jak sa im chcelo ,pred nimi som dost špinila a hned prvý mesiac s inofolicom ukažkova menštruácia až do teraz tak snad sa už aj bejby podarí 🙂 tento mesiac som prvy krat aj clostil brala tak teraz čakám jak na trnoch či mrcha dorazi alebo nie 🙂 tak ti držim palce nech ten "zazračný" prášok dopomôže k dvom // 😉 🙂
ahojte,aj ja som niečo zachytila v teleráne,ale už som prišla nakoniec,tak veľa som toho nevidela 🙂 čo som tu čítala,tak nie všetkým babám pomohol ☹ aj mňa by zaujímalo ako dlho je potrebné infolic užívať?tak vám držím palce baby,nech ste medzi šťastnými budúcimi mamičkami už čoskoro 🙂 ja sa chcem ísť ešte poradiť aj k doktorovi Hermanovi do košíc,tak uvidím ako to dopadne 🙂
tak prvé balenie je vo mne a....nič ☹ tak dáme dalšie asi a to som sa dušovala že nebudem tehotenstvo niečím siliť
ale po skoro roku a pol by už došla trpezlivosť každému
ja som nacala 4 balenie, sice mi po pol roku nabehla mrcha ako mala, ale brala som aj duphaston, cize neviem. Ale velmi dufam, ze pomoze k 2 ciarockam 🙂 ale objektivne musim povedat, ze tento bňmesiac beriem inofilic (duphaston nie) a citim sa lepsie - menen ma boli podbrusko. Ale stale som straaasne nafuknuta.
@evangelina0 uf, 4 balenia a stále nič?to ma nepotešilo...po duphastone si aj pribrala?ja po mesiaci hned 2 kila ale inofolic beriem týždeň a sa mi zdá že moje telo sa začalo normalizovať
@vikina6 vies co, neviem, ci z duphastonu, ci z coho, ale ano, pribrala som a cela som nafuknuta, uplne nemozne sa citim....mam pocit, akoby som bola v 5. mesiaci :( ale tento mesiac ma aspon tak strasne neboli podbrusko, ako ma bolievalo - boleli ma vajecniky, maternica, od pol cyklu som mala pocit, ze mi prasknu vajecniky aj maternica.. U mna mozno tak dlho nic aj preto, ze som brala dlho HAK a vsetko mi to zblblo. a Vy sa ako dlho snazite?
@evangelina0 mne tiež zblbol cyklus po vysadení HAK,brala som 5 rokov...o mesiac to bude rok čo sa snažíme. a vy? ...snad sa už teraz naštartuje cyklus. v pondelok idem k dr. či folikul praskol, zatial beriem duphaston aj inofolic poctivo...no sama som zvedava,ale teraz aspoň viem,že už ked nič tak po duphastone aspoň mrcha dojde
@vikina6 Ja sa aj hanbim, ja som brala HAK 12 rokov....Hned po vysadeni mi zblbol cyklus - resp. neprisiel ziadny, chodila som na vyvolavacky, potom som dostala clostyl a duphaston na 1 mesiac, teraz zase nic....Inofolic som si nasadila sama, elbo mi gyndos povedal, ze mam PCO ako nasledok dlhodobeho uzivania HAK - ze telo spalo a teraz zblblo, robi sa mi mnozstvo vajicok, ktore nepraskaju, cize nemoze dojst k otehotneniu....My sa snazime od decembra, cize nie tak dlho, ale uz som dost zufala...Ja som tiez myslelala, ze duphaston mi da aj dalej, ale vidis...ja este gynex kvapky beriem. Uz mam pocit ze kombinujem jedno s druhym a zatial nic...Je super, ze Ti robi folikulometriu, mne nechce...A robil Ti aj nejake vysetrenia?
@evangelina0 och,to ma mrzí,to som ani nevedela, že PCO môže vzniknúť po dlhodobom užívaní HAK,ja som sa tiež bála že mam PCO ale ked som začala chodiť na vyvolávačky Dr. mi odporúčala spraviť vyšetrenie na cukrovku,štítnu žľazu a spravila mi aj hormonálny profil,všetko som mala v poriadku a aj tak mrcha sama od seba neprišla a tým pádom ani tehotná som neostala,vtedy z toho profilu vyšlo že ovulácia prebehla,tak vôbec tomu nechápem kde je chyba...momentálne mi má začať ovulácia tak snažilkujeme a som zvedava či mrcha príde...už som aj začala rozmýšľať či muža pre istotu neposlať na spermiogram, ale doteraz som si myslela že je chyba vo mne...po vysadení Duphastonu ti cyklus nabehol iba s inofolicom?
@vikina6 Juj, tak to je super, ze toto nemas a vsetko mas ok. A co okrem duphastonu a inofolicu si skusala? Ja som sa rozhodla, ze v lete ideme riesit situaciu raikalne .- ideme do Gynfivu na Sliaci, kde riesia aj neplodnost - najprv ja pojdem na folikulometriu a manzel na spermoiogram a potom sa uvidi, kamoska tam absolvovala aj laparku a na 4krat uspesne IUI a uz maju babo 🙂 Mozno by nebolo le poslat manzela na spermiogram, ked si Ty fit. Skusala si mu nieco nasadit? Ja toho mojho dopujem macou a tento mesiac som mu dala aj Folandrol. Ja som ten jeden mesiac mala duphaston a inofolic a vtedy mi nabehol cyklus, teraz som bez duphastonu, tak som zvedava - ved ako som pisala okrem minuleho mesiaca som bez vyvolavacky nenamal cyklus. Takze Ti mozem dat vediet, momentalne som 19 DC.
@evangelina0 najprv čakam ako dopadnem v pondelok, či folikul praskol a ked sa v juni nepodarí objednam tiež ten Folandrol a skusim mu naznačiť spermiogram...stále je to lacnejšie ako umele tak skúšam, najprv som skúšala alchemilkový čaj,2 mesiace som pila iba čistu kys.listovu, druhý cyklus som dnes začala s Duphastonom a týždeň s Inofolicom (obe 2xza deň)...robim si aj ovul. testy a čiarka tmavne tak ovulácia sa asi blíži,myslím že ju mam na 13 DC a som 11 DC...tak ty už si po ovulacii?
@lilith86 tak to už by mohol Inofolic zabrať po takej dobe...ja ho beriem ešte len týždeň 2x za deň, ide to fakt dosť do peňazí ale objednala som cez net lebo u nas stojí skoro o 3 eura viac na krabičke...tak teraz som zasobena po dalšiu mrchu (dúfam, že nedojde a další nebudem musieť kupovať 😀 )
@lilith86 no ja som ho brala dva krat denne tri mesiace.. spolu s gynexom a bylinkovymi cajmi na mieru ... a nic, tak som vysadila :-/
@vikina6 ja som sa este neodhodlala na meranie a testovanie ovulky. Mala som pocit, ze tento mesiac prebehla...snazit sme sa snazili, tak uvidim, ale....Alchemilku som skusala aja ja, teraz pijem ten ajurvedsky caj shatapushpi - jedna baba odtialto mi ho poradila, vraj je super na cyklus. Inofolic beriem len 1x denne, vsak stvrte balenie + gynex+ caj+maca + pre muza folandrol - lezie to do penazi. Folandrol som kupila v dobrej cene v partnerskom balicku s inofolicom - ale je hnusne sladky..Takze Teba ovulka len caka - prijemne snazilkovanie prajem 🙂 som zvedava na vysledok, drzim palce 🙂
@vikina6 no to by už mohol,ja ešte beriem aj tinkturu s jarabiny vtáčej a pijem alchimelkový čaj a teraz ten clostil.Už som dufala že sa zadarilo,mala som príznaky ake som pred tym nemavala ale to asi s toho clostilu,no mám pocit že mrcha každu chvilu dorazi... Začala som ale rozmýšlat aj nad fytosojo. 🙂 na zblaznenie toto 😀 juj,dufam že tebe ten inofolic rýchlo zabere 😉

@lucka2405 a ms bez vyvolavacky aj dva mesiace nic,preto doktor chce najprv nastartovat cyklus.chvilami som uz tak zufala,ze si neviem predstavot,ako prezijem dalsi den.kazdaoja kamoska bid cerstvo porodila,je pre porodom,alebo tehotna..ja stale nic...vravim si,ze ked to budeat prist,tak to pride...ale som zufala 😢