Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahojte 🙂
ja som brala inofolic skoro 2 mesiace a podarilo sa tak som velmi rada 🙂
-s manzelom sme sa snazili o babetko priblizne rok a konecne to vyslo :D
drzim vam palce baby
Ahojte,baby poradte mi kolko krát mám brať Inofolic?na krabičke je písané raz denne
@sabina32 Ja beriem 1 sacok denne
@lusinka001 Ďakujem
@sabina32 no zavisi aky mas cyklus ked mas dobry budes zbytocne dva denne...vela zenam rozhadzal vraj cyklus, moze prestimulovat vajecniky. Jasne ze ti v lekarni povedia dva denne....sak jedno balenie stoji 16ecok tak,nech sa predava nie? Mne doktor odporucil dva krat denne lebo som mala strasne cykly. Pomohlo. Ked tak skus len raz denne....
@sabina32 Mne inofolic brutalne predlzil cyklus :D z 32dnovych cyklov, pricom cca 24.den som mavala ovulku, tak tento cyklus mam k dnesnemu dnu zatial 58dni, ovulku mi doktorka stanovila na 47.den cyklu..... cize rozhadzane cele :D a brusko ma zatial vobec neboli takze som zvedava kedy sa mi spusti krvacanie :D pri takomto cykle ani nesnivam ze by som mohla byt tehotna :D
@sabina32 uzivala som ju od polovice predchadzajuceho cyklu, a dokopy som vybrala dve balenia, prve balenie jeden sacok, lebo mi to tak neponahla, a potom som si povedala ze druhe balenie si dam dva sacky denne 🙂 aj lekarka sa vyjadrila pozitivne, bola som u nej minuly tyzden 26. a vravela mi ze ,,teraz niekedy ste mali ovulaciu,, . A ze vystelka je pekna vysoka, aj vajecniky ze mam uplne ciste bez cyst, takze vsetko v poriadku 🙂 a vidis, napriek tomu vsetkemu mam predlzeny cyklus, som zdrava a toto je uz treti cyklus co sa snazime 🙂 a pocas menstruacie sa moze brat, samozrejme 🙂 stale je to doplnok vyzivy, ktory je volnopredajny, ak by sme si nim mohliprilis ublizit bol by na recept.
Kočky, viem, že mne sa už teraz dobre radí, ale: hlavne sa nesustreďte iba na to....
Ja som s prvým otehotnela bez inofoliku takmer po 4 rokoch snaženia a pri druhom s inofolikom som brala tretie balenie už ako tehotná.....a teraz ma doma "jeduje" už 9-mesačný šibal......
Držim moc palce...
Ahojte baby proaim vas mozem pit kavu ked berem inofocil?
@mamsvojciel ahoj 🙂 kava znizuje ucinok inozitolu, ale ak ju pijes napriklad kvoli nizkemu tlaku, daj si medzi nimi odstup minimalne dve tri hodinky....
@mamsvojciel ja som pila ibajednu kavu rano aj to som kupila z cba delice, granulovana pol kava pol kavovinova zmes...
Aha dakujem tak radcej vynecham len neviem ako prezijem nocne😂😂😂😂ale dakujeeeeem😘
Tak skusim to karo dakujem vam velmi pekne😘

Ahojte chcelaby som sa poradit vybrala som 2balenia inofolicu ale nepodarilo sa nam nic ... ale teraz som zacala brat vytamininy s cistej kyseliny listovej myslite si ze by nam to mohlo pomoct ?.... ☹