icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

trinity246
2. sep 2015

Ahojte chcelaby som sa poradit vybrala som 2balenia inofolicu ale nepodarilo sa nam nic ... ale teraz som zacala brat vytamininy s cistej kyseliny listovej myslite si ze by nam to mohlo pomoct ?.... ☹

20victoria20
4. sep 2015

ahojte 🙂
ja som brala inofolic skoro 2 mesiace a podarilo sa tak som velmi rada 🙂
-s manzelom sme sa snazili o babetko priblizne rok a konecne to vyslo :D
drzim vam palce baby

sabina32
4. sep 2015

Ahojte,baby poradte mi kolko krát mám brať Inofolic?na krabičke je písané raz denne

lusinka001
4. sep 2015

@sabina32 Ja beriem 1 sacok denne

sabina32
4. sep 2015

@lusinka001 Ďakujem

zuzca30
4. sep 2015

@sabina32. Citala som, ze niektore kocky brali 2x denne. Ale drzala by som sa odporucani na Inofolic krabicke. Pripadne sa porad s dr., ci odporuca zvysit davku.

sabina32
5. sep 2015

@zuzca30 Ďakujem,pýtala som sa v lekárni a odporúčili 2x denne tak neviem sa rozhodnúť,ale asi skúsim brat 1x denne

1234lubka
5. sep 2015

@sabina32 no zavisi aky mas cyklus ked mas dobry budes zbytocne dva denne...vela zenam rozhadzal vraj cyklus, moze prestimulovat vajecniky. Jasne ze ti v lekarni povedia dva denne....sak jedno balenie stoji 16ecok tak,nech sa predava nie? Mne doktor odporucil dva krat denne lebo som mala strasne cykly. Pomohlo. Ked tak skus len raz denne....

brtky
5. sep 2015

@sabina32 ahoj ja som ho uzivala 2 krat denne len dodrzuj cas rano aj vecer ten istý a pozor na kavu a sladke napoje po užití inofolicu my sme sa pokusali dlho o babo(7rokov) a po jednej krabicke inofolicu sa nam podarilo a sme v 6 mesiaci drzim palce

evita246
5. sep 2015

@sabina32 ja som tiez brala 2x denne ale iba do ovulky a pomohol 😉

0anet0
5. sep 2015

@sabina32 pokojne mozes brat 2xdenne, pretoze klinicke studie su robene na 4g inozitolu, a ten dosiahnes pri davkovani 2sacky denne 🙂

sabina32
5. sep 2015

@0anet0
@evita246
@brtky
@1234lubka Ďakujem Vám baby,len dúfam,že to všetkým nám pomöže

0anet0
5. sep 2015

@sabina32 Mne inofolic brutalne predlzil cyklus :D z 32dnovych cyklov, pricom cca 24.den som mavala ovulku, tak tento cyklus mam k dnesnemu dnu zatial 58dni, ovulku mi doktorka stanovila na 47.den cyklu..... cize rozhadzane cele :D a brusko ma zatial vobec neboli takze som zvedava kedy sa mi spusti krvacanie :D pri takomto cykle ani nesnivam ze by som mohla byt tehotna :D

sabina32
5. sep 2015

@0anet0 Uvidím ako to bude u mna,ja som to začala brať v pondelok ...ako dlho to už berieš?môže sa to brať aj počas menštruácie?

0anet0
5. sep 2015

@sabina32 uzivala som ju od polovice predchadzajuceho cyklu, a dokopy som vybrala dve balenia, prve balenie jeden sacok, lebo mi to tak neponahla, a potom som si povedala ze druhe balenie si dam dva sacky denne 🙂 aj lekarka sa vyjadrila pozitivne, bola som u nej minuly tyzden 26. a vravela mi ze ,,teraz niekedy ste mali ovulaciu,, . A ze vystelka je pekna vysoka, aj vajecniky ze mam uplne ciste bez cyst, takze vsetko v poriadku 🙂 a vidis, napriek tomu vsetkemu mam predlzeny cyklus, som zdrava a toto je uz treti cyklus co sa snazime 🙂 a pocas menstruacie sa moze brat, samozrejme 🙂 stale je to doplnok vyzivy, ktory je volnopredajny, ak by sme si nim mohliprilis ublizit bol by na recept.

sabina32
5. sep 2015

@0anet0 No mohlo by sa Nám už to podariť a nemuseli by sme nič už tak riešiť 🙂

0anet0
5. sep 2015

@sabina32 no verim v to 😀 ale tak snazim sa od toho odputat lebo naozaj psychika robi vela 😎 tak som si povedala ze to nebudem riesit, budem papat vitaminy a starat sa o seba, a babo casom pride 🙂 a u teba urcite rovnako 🙂 nemaj strach, to dame 😠

sabina32
5. sep 2015

@0anet0 ja som ako to začala brať tak som strasne nato myslela ale po pár dnoch som nato tak už nemyslela...veru dáme to,a budúci rok možno už aj kočíkovať budeme 🙂

1234lubka
5. sep 2015

@sabina32 mne pomohol po 5.5 baleniach

sabina32
5. sep 2015

@1234lubka myslíš že dopomohol k tomu Inofolic?

1234lubka
6. sep 2015

@sabina32 🙂 stopercentne, po 20 mesiacoch?? a ked ho zacnem brat tak zrazu? ja som malaproblemy z ovulaciou tak ja.som ho potrebovala...aj mm vtedy bral nejake vitaminky tak aj to urcite prispelo, kazdopadne inofolic mi vyrazne skratil cyklus.

11petra11pa
6. sep 2015

Kočky, viem, že mne sa už teraz dobre radí, ale: hlavne sa nesustreďte iba na to....
Ja som s prvým otehotnela bez inofoliku takmer po 4 rokoch snaženia a pri druhom s inofolikom som brala tretie balenie už ako tehotná.....a teraz ma doma "jeduje" už 9-mesačný šibal......
Držim moc palce...

sabina32
6. sep 2015

@1234lubka tak teda budem tomu veriť

mamsvojciel
6. sep 2015

Ahojte baby proaim vas mozem pit kavu ked berem inofocil?

0anet0
6. sep 2015

@mamsvojciel ahoj 🙂 kava znizuje ucinok inozitolu, ale ak ju pijes napriklad kvoli nizkemu tlaku, daj si medzi nimi odstup minimalne dve tri hodinky....

1234lubka
6. sep 2015

@mamsvojciel ja som pila ibajednu kavu rano aj to som kupila z cba delice, granulovana pol kava pol kavovinova zmes...

mamsvojciel
6. sep 2015

Aha dakujem tak radcej vynecham len neviem ako prezijem nocne😂😂😂😂ale dakujeeeeem😘

0anet0
6. sep 2015

@1234lubka ja tak isto, nahradila som kavu Carom 🙂

mamsvojciel
6. sep 2015

Tak skusim to karo dakujem vam velmi pekne😘

1234lubka
6. sep 2015

@0anet0 ved...ked to dlhsie nejde treba vyskusat vsetko...pri prvom som fajcila jak duha, robila v smradlavom musicpube...chlastalo sa...turek 3-4denne...vacsinou nocne sa robili...a na jeden sup 🙂 nahoda ....ale to vzdy tak je ked to neplanujes 🙂