Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@mamsvojciel Ja som pila dve kavy denne, inak by mi asi "praskla" hlava. Dr. mi vravela, ze je urcite lepsie si nieco dat, aby ma nebolela hlava. To moje trapenie je pre dietatko ovela horsie, ako dve slabe kavy za den. Nepocula som o tom, ze by kava znizovala ucinok inozitolu.
A mozno je fakt dobre to v hlave az tak neriesit. Proste si davajte v Inofolic a verte, ze pomoze 😀
@0anet0 aj tebe inofolic predlzil cyklus? ja som sa praveze tesila, ze mi pomoze skratit cykly nakolko podporuje dozrievanie vajicok.. minuly mesiac som ho brala polku cyklu a ms mi prisla prvy krat v zivote na 27 DC! To bol velky uspech z mojich 35 az 40 dnovych cyklov. Ale tento mesiac uz mam 20 dc a este som nemala ani ovulku, uz som z toho na nervy :( To zas bude dlhy cyklus a ktovie ci k tomu neprispel aj inofolic, ked citam ze aj tebe cyklus predlzil..
@zuzca30 ja si dam rano jednu aj to po hodine a pol od inofocilu a potom malinku na obed...kedze robim nocne tak v noci si dam dve ale nie silne len aby ma to trosku prebralo.
Moc nechcem na to mysliet len jak tu citam ze kavu by sme nemali tak som sa troaku zlakla a le snazim sa na to nemysliet ked sa to ma stat tak sa to stane 😉 😝
@lusinka001 ano ano... a hlavne ja som sa tiez nalakala ci nebude anovulacny ked mi taaak straasne dlho nezaznamenali teploty ovulku, ale lekarka povedala ze bola, aj ked podla teplot ani neviem, lebo som merala tak vselijak 🙂 no a zatial stale nic, tak len cakam kedy mi uz cyklus naozaj konecne skonci a ideme odznova 😒
@lusinka001 este dodam, ze k dnesnemu dnu mam 60DC
Ahojte Ak by mal niekto zaujem zostalo mi 2x8 sackov.cena 6€.
ahojte, ak mate zaujem zostali mi 4 balenia - 3 cele balenia (3x 20 vrecusok) exp 3/2016 9eur/bal. a 1 balenie s 13 vrecuskami exp 11/2015 6eur/bal. z mojej skusenosti - mala som pco a problemy so stitnou zlazou. otehotnela som po 3 mesiacoch uzivania inofolicu a vysadenia sacharidov. netusim, co konkretne pomohlo ale tesime sa z malej bambulky 🙂
ahol llillu este mas ten inofolic? mala by som zaujem....len sa este chcem opytat...beriem ho aj teraz,uzila som zatial 21 sackov a teraz mi to meska 6 dni,testy som si robila,a ukazala sa mi neidentifikovatelna slaba ciarocka,ale s tym,ze ma boli cele podbrusko,ako ked mam dostat a v noci po styku som mala trosku ruzove na toaletaku a teraz zasa ciste...nechapem,lebo mi menz. chodil vzdy pravidelne,ale kedze sa snazime o dietatko uz dlhsiu dobu,skusila som inofolic...sama som zmetena,neviem...prosim mate niekto aj taketo skusenosti?
Ahojte, mam k dispozicii 1 cele balenie inofolicu. Cena 10 eur uz aj s obycajnym postovnym.
Pomohol Vám inofolic upraviť menštruáciu? Neplánujem tehotenstvo, starosti mi robí môj menštruačný cyklus (2 až 3 x do roka). Hormonálne lieky ani HAK brať nechcem, preto by som rada vedela, či je inofolic užitočný čo sa týka menštruácie.
Ďakujem za odpovede 🙂)
Inofolic obsahuje aj inozitol, ktory by mal regulovat menstruacny cyklus. Ja by som to na tvojom mieste skusila, za to nic nedas. Urcite je to lepsie ako HAK alebo hormonalne lieky.
Verim, ze pomoze a aj pri planovani tehu-🙂
@helusikbazarik ahoj je to este akt?
Po 2 mesiacoch uzivania mam 2 ciarky!! Dnes som si ich nasla!! Dakujem inofolicu!! 🙂
@lusinka001 wow! Gratulujem!
@llillu je to este aktualne?
Ahojte holky. Chcela by som sa spýtať... Inofolic beriem už 2mesiac, a chcela by som prejsť už len na čisto kyselinu listovú a TANG KUEI. Mám si tam nechať nejakú pauzu alebo môžem prejsť rovno na iné "lieky"? Ďakujem za rady 🙂

@1234lubka veru veru :D ja idem momentalne hlavne schudnut, lebo sa namna po svadbe trosku nalepilo, a som si povedala ze v deviatom mesiaci by som sa uz ani nehybala :D takze idem na tom popracovat a ked bude tak bude 🙂 nebudem sa na to sustredovat 😀