icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zdencaaaa
29. sep 2015

@veron809 podla mna ano, su to vitaminy, mne ked ich doktorka odporucala tak sa ma ani nepytala ktory DC som, proste som kupila a zacala uzivat, nonstop, dvakrat denne

veron809
29. sep 2015

@zdencaaaa takze 2 sacky denne.Lebo na obale pise len jeden a nieje tam ziadny letacik.Dakuujem a prajem vela stasticka coskoro z uzlicka 🙂

zdencaaaa
29. sep 2015

@veron809 ja som skusila dva, je to drahe ale povedala som si ze to skusim, babo sme velmi chceli........ano uz sa malinkej nevieme dockat, dakujeme 🙂 a tebe drzim palce

sasie
autor
29. sep 2015

@veron809 ano kedykolvek, ale v zasade to ma vyznam az po menstruacii

veron809
29. sep 2015

@sasie takze po tejto menstruacii v strede asi?

sasie
autor
29. sep 2015

@veron809 v strede nie, hned po skonceni mrchy. V strede uz budes mat ovulku a do ovulky musi folikul narast, a ten zacina rast niekedy ku koncu mrchy

zuzca30
29. sep 2015

@veron809 Inofolic mozes zacat brat kedykolvek. Je to vyzivovy doplnok. Urcite treba nejaky cas, kym zaberie (teda verim, ze zaberie rychlo).
Pisu, ze jeden sacok, ale kludne mozes brat dva sacky denne.
Drzim palce!

1234lubka
29. sep 2015

Da sa zohnat lacnejsie na nete z pl.

mamsvojciel
2. okt 2015

Ahojte moze mi inofolic rozhadzat menzes? 4 dni meska tak teraz neviem ci som alebo sa mi rozhadzal ciklus...test som si este nerobila nechcem sa sklamat ☹ ...

1234lubka
2. okt 2015

@mamsvojciel ano moze, pokial si zdrava mas zdrave vajecniky zdravy pravidelny cyklu(28-35) tak ta moze v tom pripade rozhodit.

veron809
2. okt 2015

@zuzca30 dakujem

zdencaaaa
2. okt 2015

@mamsvojciel sprav si test. Ci si alebo nie si tehu to je uz rozhodnute. Tak sup testuj a daj vediet. 🙂

mamsvojciel
2. okt 2015

@1234lubka no mne nechodilo vajicko pravidelne vtedy ked malo tak mi doktor odporucil inofolic ale cyklus som mala pravidelny na minutu... ☹
@zdencaaaa po praci idem kupit 😀 dam vediet

1234lubka
2. okt 2015

@mamsvojciel ne ved ked nechodilo na cas tak vtedy urcite inofolic mbe eda velmi pomohol 🙂 ono aj tak ti moze trosku zahaprovat 4dni nieje vela ale drzim palec. Vies kedy bola ovu? Ja som podka toho vedela ze meska. Stale na 14den po ovu prisla ms, ked nie tak vtedy uz sa nieco dualo 🙂

mamsvojciel
2. okt 2015

No ked ze mi vajicko nechodi pravidelne tak moc neviem ☹ ale podla vsetkeho 16.9 a to je uz 16 dni od ovulky ☹ @1234lubka

1234lubka
2. okt 2015

@mamsvojciel tak podla vsetkeho..ja som to sledovala testami..tak sim vedela presne, uvidis, urob test a budes vediet

monkasponkad
2. okt 2015

ahojte kočky, tak mne napr. Inofolic nezabral ... my sme sa snažili, nejaký čas som to pravidelne užívala a nič ... tak som prestala a dobre som urobila, lebo po pár mesiacoch mi zistili, že mi zle pracuje štítna žľaza a dr. mi povedal, že to by som ani neotehotnela s takými hodnotami ..... už nejaký čas sa liečim na štítnu a konečne sa to aj podarilo (aj bez Inofolicu, Nosifolu a podobných drahých doplnkov)- už som v 11. tt 🙂
Takže nechcem nikomu brať ilúzie, ale ak sa dlhšie bábo nedarí, treba skôr hľadať najskôr zdravotný problém u seba alebo partnera, a ak sa nič nenájde, až potom skúsiť Inofolic ..... v opačnom prípade na to miniete len kopec peňazí a efekt to neprinesie ...... držím palčeky všetkým 🙂.

mamsvojciel
2. okt 2015

Ahojteeee @1234lubka a @zdencaaaa tak takto to dopadlo 😉 🙂

zdencaaaa
2. okt 2015

@mamsvojciel velka gratulacia, uz silnejsia ta ciarka byt nemohla, no vidis a tak si sa bala sklamania 🙂

mamsvojciel
2. okt 2015

Stale tomu nemozem uverit som strasne stastna ❤ dakujem vam ze ste ma podporili 😘😘😘 @zdencaaaa

zdencaaaa
2. okt 2015

@mamsvojciel tesim sa s tebou, o dalsie pekne babo na svete viac 🙂

1234lubka
3. okt 2015

@mamsvojciel vaaav brutal ja som na 4 den take silne ciariska nemala 😉 gratulka 🙂 aj mne inofolic pomohol🙂 mala som strasne cykly, inofolic mi ich vzdy skratil 🙂 a nakoniec...😉 este raz gratulka

mamsvojciel
3. okt 2015

Dakujeeeeeem velmi sa tesim stale tomu nemozem uverit 😀 😀 konecne moj vytuzeny brumicek😍😍😍 dakujem ženy za podporu a odhodlanie 😘😘😘

stefaniaj
3. okt 2015

@mamsvojciel kraaasne kolajnice 🙂 velka gratulacia 🙂 mozem sa spytat ako dlho si uzivala inofolic?

mamsvojciel
3. okt 2015

Dakujem velmi pekne 😘 Presne ti poviem 18.8 (2x1) som zacala ale po prvej krabicke som si povedala ze pockam na mestruaciu tak 1.9 som zacala zase az do 17.9 a aha zazrak neverila som tomu a este stale nemozem😍 momentalne som najstastnejsia na svete este nech mi doktor potvrdi❤❤❤ prajem to kazdej jednej osobke👶👶👶@stefaniaj

janinsita
3. okt 2015

Baby predam inoflonic 15ks-spotreba 5/2017-8e plus postovne,..inak som z trencina.

lenulka747
4. okt 2015

@1234lubka Všimla som si, že z Poľska je o dosť lacnejší ale dá sa objednať aj na slovensko?

1234lubka
4. okt 2015

@lenulka747 samozrejne ved ja som tak objednavala.. poslem link do ip ak chces...v piatok som posielala peniaze a vo stvrtok zvonil kurier 🙂 celkom rychle 🙂:mozno keby si v pondelok objednala pride do piatka

veron809
5. okt 2015

@1234lubka mozem poprosit aj ja link? dakujem

lenulka747
5. okt 2015

@1234lubka Ak by si mohla mi teda napis spravu 🙂 Ďakujem moc .... aby som vedela odkial presne objednat ....