icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

adka1122
16. nov 2015

@butterfly333 ja mam pco, inofolic mi odporucila gynekologicka, vobec mi nepomohol, ako som uz pisala, rozhadzal mi cyklus, dvakrat mi dokonca ani neprisiel menzes, musela som ísť na vyvolavacku.

butterfly333
16. nov 2015

@adka1122 tak to ti žial ja neporadim nemam pco.Toje presne čo?

adka1122
16. nov 2015

@butterfly333 už som ho vysadila, duphaston mi menzes upravil sa už je to OK. Pco sú polycysticke vajecniky.

butterfly333
16. nov 2015

@adka1122 viem čo je pco len čo to sposobuje

ivka7183015
16. nov 2015

@butterfly333 gynekolog mi ho odporučil že mi neuškodí. Brala som ho 4-5 mesiace no cítim sa od neho ako keby naliata a mam strašne chute preto už s ním koncim... Rozmýšľam nad femibion 800 wraj je dobrý... Dúfam že Nám pomôže, welmi tuzime po bábätku ;(

butterfly333
16. nov 2015

@ivka7183015 ano femibion je vraj super aj ja si ho chcem kupit.V stredu idem na preventivku ku gyn tak sa popýtam a mm ide v piatok na spermio tak dufam že bude všetko ok.Ja mam HP v poriadku.No už mam 36r tak uvidim kedy sa nám podari.

kakatulik
16. nov 2015

Ano,ano,dost dievcat pise,ze pribrali....
Inak,nie je ten Femibion iba marketingovy tah?To len taka poznamka....potom sa rodia velke babatka vraj 😀

charlie1980
16. nov 2015

Dievcata, femibion som brala 1 rok pred otehotnenim a podarilo sa na prvykrat. Samozrejme, ak je zdrav.problem, tam uz ani Femibion nepomoze. Brala som az dokonca tehotenstva a maly mal 3050 g, takze ziadne velke babatko z neho nebolo. Teraz chceme druhe, tiez beriem Femibion, Ale zatial 2.cyklus sa nezadarilo.

ivka7183015
16. nov 2015

@butterfly333 ja mam 26 a už od júna skúšame a nist :( popytaj sa a potom napíš ;)

ivka7183015
16. nov 2015

@kakatulik myslis si? To je tak keď baby chcú bábätko tak sa chytajú všetkeho ;/

ivka7183015
16. nov 2015

@charlie1980 wazne? Super tak ja ho teda vyskúšam ;)))

butterfly333
16. nov 2015

@ivka7183015 ja sa spýtam a uvidim.Ja už dve deti mam 15 a 9r no ešte jedno by sme chceli.

kakatulik
16. nov 2015

Ale ved jasne,to bola iba taka uvaha 🙂

ivka7183015
16. nov 2015

@butterfly333 už 2 máš? To je super aj ja chcem :( ouky potom daj wediet čo si sa nové dozvedela ;)))

butterfly333
16. nov 2015

@ivka7183015 ano dve mám no tiež to nebola prechadzka ružovou zahradou.V 17r som otehu no 8tt som potratila 8tt .Viem že mlada no stalo sa a nelutujem to lebo čim som si prešla tak keby to mam všetko prekonat v neskoršom veku možno ani deti nemam.Potom som po skončený školy ostala tehu znova s mm sme sa vzali.No potratila som znova 7tt.Chdila som po doktoroch od jedneho k druhemu nikto nič nenašiel že prečo.Taksme skušali znova dalšie tehu sa zadarilo hned no v 13tt som znova potratila.Prešla som knovemu gyn zistil že nezhubný nador na maternici.Tak ma poslali na onkologiu do Blavy.Operacia sa podarila.Davala som sa do kopy a gyn dovoli že to možme skusit.Tak sa aj stalo ostala som tehu.No znova sa dialo to iste krvacanie ležalasom v nemocnici no babo sa držalo.Tak sme doma rastli prišiel 22tt a mne začala odtekat plodova voda tak hned do nemocnice tamsom porodila no žial už mrtve bábo.Ležalo vedla mna a ja som plakala pýtala sa prečo zasa ja.Nasledovali kupele Lučky bolo super a po pol roku som ostala tehu no v 20tt ma museli zašit nakolko som sa začala otvartat.No a cele tehu som nesmela vobec chodit nikam skratka som 9m preležala no stalo to zato.V 37tt som porodila syna zdraveho.O 6r neskor tiež s rovnakým priebehom sa narodila dcera.Teraz mam 36r a chceli by sme ešte jedno ak sa nám podarí aj za cenu že budem musiet ležat.

poisonblu
16. nov 2015

Ahojte, nam sa nedari uz 4. cyklus, synator sa podarik hned...beriek femibion, ale objednala som si inofoloc, ze vyskusam to a ked do konca roha nebudem tehotna, pojdem k dr....

poisonblu
16. nov 2015

Sorry za chyby, pisem z mobilu a neda sa mi tu opravovat text

ivka7183015
16. nov 2015

@butterfly333 waaw ty si ozaj silná žena, vytrpela si si svoje ale zato máš krásne 2 detičky ;))) a zaraz bude tretie uvidíš, držím prsteky silnooo presilno zaslúžiš si mimino 🙂

ivka7183015
16. nov 2015

@poisonblu ahoj aký dlhý čas už berieš femibion?

butterfly333
16. nov 2015

@ivka7183015 dakujem mooc.No viem že každa žena ktorá tuži po bábatku si ho zasluži treba verit a snažit sa aj ked to je niekedy už o nervy.My sme sa začali snažit o tretie minulý´rok v oktobry.Do apríla som skusila všeličo inofolic femi kvapky femibion atd no nedarilo sa.V apríil som podsrupila operaciu nohy priečne plochonožie mam v prstoch na nohe 4šroby plus mi robili halux to všetko v jeden den operacie a o dva mesiace neskor mi operovali koleno.Takže sme snaženie dali na bok na pol roka.Teraz sme začali znova po pauze.No začali sme na 20DC aj ked som mala plodne dni podla kalkulačky no neviem asi sme sa netrafili do ovu.Ved uvidime ide sa dalej.

ivka7183015
16. nov 2015

@butterfly333 ja som si nakúpila ovu testy čiže presne viem kedy je ovu a nič...baby písali že pred ovu treba dať pauzu cca 2-3 dní tak asi takto skúsime plus ten femibion ;)už sa to musí podariť lebo je to hrozné na psychiku ;(

butterfly333
16. nov 2015

@ivka7183015 aj ja som si robila pol roka ovu testy.Teraz som tu objednala že či je ovu akosom ju mala kedže bola 14-15DC no tento cyklus som bola na 20DC velmi vlhka mm vravel že som tiekla.Tak neviem no skusim ich a uvidim.Som zvedava na mm spermio a čo mi povie gyn v stredu to budem 28DC a cyklus mam 30.

poisonblu
16. nov 2015

@ivka7183015 od marca s prestavkami

kitti0503
17. nov 2015

@butterfly333 Ahoj brala som inofolic ale prestala som...priateľ bere folandrol. ..ja som bola na gyn..u mňa je všetko V pohode. ..priateľ pôjde V zime nakoľko pracuje V zahraničí. ..pravda je taká že sa len víkend stretávame čiže zatiaľ sa mi nepodarilo otehotniet ...neviem ale či je to tým že nie V deň ovulácie sme mali pohlavný styk alebo je to tým že má varikokelu lenže nie zlej strany. ....nemyslím si ale že by to bolo mojim vekom to sa mi nechce ale veriť nakoľko otehotnie aj 45 ročná žena. ....takže teraz uvidíme čo bude ale dám ti vedieť určite. ..Tento víkend mi padne akurát ovulacia A sa budeme snažiť no som zvedavá čo nám to prinesie. ...ja viem že vekom to nebude...Ak ne otehotneniem tak už len jedine on bude musieť na vyšetrenia. ...

butterfly333
17. nov 2015

@kitti0503 a kolko maš rokov? Ja už 36 no umna tiež všetko ok zajtra idem na gyn preventivku a mm v piatok na spermio tak dufam že je u neho všetko ok.

trinity246
17. nov 2015

@butterfly333 A hoj 🙂 chcela by som sa spytat aky lekar vysetruje spermie

butterfly333
17. nov 2015

@trinity246 no čo viem tak urolog ale aj nejake centra su v takých vačsích mestach.My ideme k urologovi

trinity246
17. nov 2015

Ahojte chcela by som poradit nevedeli by ste z coho moze bolet okoko pupka az stredom dole sa ta bolest taha ako keby tam mam napichane ihli a neskutocne to boli pri moceni.

trinity246
17. nov 2015

@butterfly333 dakujem lebo my sa pokusame o babetko a nic ja som bola na roznych vysetreniach a moj priatel nie tak musi ist ci je on v poriadku 😒

kakatulik
17. nov 2015

@trinity246 .asi zapal moc.ciest,pripadne aj mechura.Chod ku lekarovi. A hned by som si zobrala aj vzorku mocu na vysetrenie. Stredny prud najlepsie.