Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@diaem ahoj predaj toho inofolicu je este aktuálny? Mam záujem ;)napíš mi správu ;)
Ponukam vam, co uz nevyuzijem 😉 zostali mi 4ks ovulacnych testov, Inofolic-11balickov, Folandrol 12ks. Vsetky tieto tri veci hodnotim pozitivne, nakolko sme ich s manzelom nestihli zuzitkovat 😀 Folandrol je doplnok pre muzov na podporu vzniku silnych bojovnikov 😀 a Inofolic nastartuje cyklus. (Pripadne otazky a nazory mozete pisat do posty, rada odpoviem)Cena je uz vratane postovneho 😊😊 a rada by som to posunula vsetko spolu, a vsetko je v lehote spotreby 😉😉Inofolic a Folandrol je do 10/2016, testy do 12/2016 ....cena 21€ ......
@ninka214 ja viem to som čítala aj ja.prevažne tým ktoré mali pravidelný cyklus to rozhadzalo no mna šokovala tá cysta a zostal prekvapený aj doktor.Clostil som brala zhruba pred 10 rokmi ked sme sa pokušali o babo (ale s prvým manželom no žial sa nakoniec zistilo že on mal moc zlý spermiogram a nezostávalo nam ine ako UO ale to je iný príbeh) a po Clostile som nemala ani jednu cystu. Neviem asi som nejaká divná 😠 Uvidíme ako to celé dopadne.Zatial stále čakam kedy mi prídu aby som mohla prísť na folikulometriu.Počkám do ďalšieho cyklu a ked neprídu tak pojdem k doktorovi.... Je to celé ako jeden začarovaný kruh.
Dievčatá, ostalo mi 10 praškov Inofolic, bohužiaľ som sa neskoro zbadala a končí mu záruka posledným dňom tohto mesiaca,ale ak to niekomu neprekáža tak predám za symbolicku cenu 4 €
Mate niekto skusenost ze vam posunul ovulaciu? ja mam cyklus 29-32 ako kedy. dnes 19 dc a inofolic som zacala brat v priebehu.. asi od 8dc. ovulacne testy stale blede a testujem od 11 dna co je tabulkovo pre cyklus 28dni
tak ja uz som si odpovedala, resp. precitala si ze aj vam rozhadzal cyklus a predlzil... no vycitala som aj ze ovulka nechodila ( tak ako teraz mne ) a tak ste vysadili inofolic.. teraz nad tym rozmyslam asi si ho zajtra nesam
@bad_delight mne posunul ovulku dopredu. Cyklus som mala 34dni,ovulku na 22hy den. Po inofolicu-hned prvý mesiac od zaciatku ms po dva sacky denne mi ju posunul na 18ty den. Ms uz nedorazila ;)
Ale aj ja som citala a aj poznam baby,co im rozhadzal cyklus,ale vsetky mali aj predtym problem s hormonami...neviem teda ci aj ty si mavala...
@ninka214 dakujem za odpoved.
ja myslim ze nemam problemy,len som sa bala ze som ovu prepásla a prisla skor ako na 11 den od kedy testujem. ale uz sa zacinam domnievat ze to robí inofolic a ttosku mi to poposuval. Neviem o tom ze by som mala hormonalne problemy, nikdy si nebrala antikoncepciu, ziadne lieky.. sem- tam mam bolestivu menstruaciu a cyklus mavam 28 az 32 a nikdy som ho pravidelny nemala.
@ninka214 aaa zacala som si davat hned 2 sacky os zaciatku uzivania.
@bad_delight od 1den ms az do ovulky rano a vecer. Potom som mala pauzu a chcela som zas zacat brat az 1.den ms.
@bad_delight Ahoj.Mne Inofolic rozhadzal cyklus.Ms mi prišla až na 48 den a to mi chodila dost pravidelne naviac sa mi vytvorila folikularna cysta.Takže u mna žiadny uspech.Teraz mám tretie balenie ktore doberiem a končím s ním.
ahojte, ja som začala brať inofolic tento mesiac od 4 dňa cyklu 1 sáčok denne na odporúčanie lekára. Cyklus mám pravidelný 28 dní, žiadny problém som nemala, hormonálny obraz v poriadku, manžel ok, napriek tomu sa nám vyše roka nedarí otehotnieť. Pravdepodobne kvôli veku , mám 39 rokov. Máme už dve deti 18,12 tie sa nám podarili bezproblémov a teraz ☹ nedarí sa. Dr mi odporučil inofolic a cyklus hneď prvý rozhádzaný, ovulácia nebola ( nepoužívam síce ovulačné testy, ale nemala som vôbec žiadny hlien celý cyklus, čo sa mi ešte nestalo), menzes som dostala dnes, čo je 25 deň cyklu. Uvidím čo to spraví s ďalším cyklom, ale nemám dobrý pocit z toho, navyše som zo začiatku vymetala chladničku ako divá, takže ho neberiem počas dňa, ale večer pred spaním, čo mi pomohlo, lebo hlad sa pominul, prespím ho 😀 strašne ma z neho bolia prsia, to som nikdy predtým nemala. tak teda fakt neviem či mi akokoľvek pomôže
Predam cele balenie Inofolic +28ks Folandrol , vsetko spolu za 25€. V pripade vážneho zaujmu sa na cene dohodneme. Ak niekgo sprava 🙂 Samostatny Inofolic za 12€+posta 🙂
Ahojte žienky ja som dobrala prvý balík ale asi ho prestanem brat nakoľko Veľa Z vás tu píše že mešká MS. .no mne zatiaľ jeden deň ale vždy mi prišiel načas. ..urobila som test. .negatív ☹ ..ale cítim bolesti V prsiach. ..brucho taktiež. .Už cítim že už sa to má spustiť. ..tak dúfam že hej...priateľ ale berie riadne folandrol. .A jedna otázka. .Ak mešká menzes tak aj napriek tomu padá na 14 deň ovulacia od začiatku MS? ???lebo normálne to má byť na 14 deň. ...u niekoho to je aj inak to viem. ..Ďakujem
Ovulacia sa rata od prveho dna ms. Takze ovu sa posuva, aspon u mna to tak je. Mozno skus na par dni vysadit Inofolic, uvidis, ako sa budes citit. Potom by som ho urcite nasadila spat, chce to cas, 3 mesiace uzivat. Partner nech nadalej uziva Folandrol, verim, ze sa zadari!!
@ivka7183015 ja mam doma inofolic napiste mi na mail klaudinks@gmail.com .) na cene sa dohodnem
@llauds už som kupila ďakujem ;)
@zuzca30 ja som kupovala ešte tento čistý inositol
http://www.swanson.sk/p/249/inositol
striedam ho mesiac a mesiac s Inofolicom práškovým už 5mesiacov no zatial nič.. takže neviem, či to pomáha. jeden cyklus som pila aj alchemilkový čaj, ale po čase sa mi zhnusil, už ho nepijem.
hormonálne testy OK, na pravom vaječniku mi 2x nepraskol folikul, teraz odkedy ma sleduje doktor mam 1.krat folikul na ľavom a ten praskol, tak uvidíme... mám už 4,5ročnú dcérku, snažíme sa o druhé dietatko. už som si povedala, že idem na to medicínsky, chodím k dokimu veľmi často, nech ma sleduje a určí čo dalej. už to nenechávam na náhodu, budem mat 34 rokov už ...
držím nám všetkým palce, aby sme boli tehotné 🙂
@isabellita Neviem, ci ma vyznam striedat Inofolic s cistym inozitolom. Kedze inozitol je aj v Inofolicu. Brala by som len jedno. Uprednostnila by som Inofolic, kedze tam je aj kyselina listova a ten odporucaju lekari. Je to len moj nazor a skusenost. My sme sa snazili o prve viac ako 2 roky, takze tak☹ Ja som bola v poriadku (na zaklade laparky), no MM mali horsi spermiogram. Ten si nasadil Folandrol. A ja ten Inofolic, aby sme tomu obaja pomohli. Urcite to treba trosku "uvolnit" aj v hlave, zdravo sa stravovat, sportovat a hlavne najst si cas na relax. Drzim palce a verim, ze Inofolic urcite casom zaberie! Riesila si uz aj partnera, ci je OK?
Dúfam že sa nám zadari keďže mám 36 rokov. ..priateľ 30 a berieme inofolic a folandrol
Mne inofolic nepomohol vôbec aj tiež mi úplne rozhadzal cyklus.
Baby, mne nieze nepomohol, Ale dosla mi MS na 19. den, kazdy den som si robila ovu testy s digi, ktory je Fakt 100%ny, ovulacia ziadna nebola ten cyklus, takze som ho aj vysadila. Mne narobil viac neplechy ako uzitku.
@ frlka dlho to trvalo, dvakrát neprisiel vôbec, musela som ísť na vyvolávaciu, potom som dostala duphaston, tak sa to trocha upravilo.
ahojte, mám na predaj 2 balenia Inofolic (10 €/bal.)a jeden balíček Folandrolu (13€), dátum spotreby 04/2016..
@kitti0503 ahoj aj ja mam 36 zatial sa nam nedari boli ste u gyn berieš niečo?Ja idem v stredu neviem čo by pomohlo.
Baby mne inofolic nepomohol myslite si ze mam skúsiť femibion 800?
@ivka7183015 ako dlho si ho brala a maš pco ked si ho brala či gyn odporučil,?Ja chcem skusit čistý isonitol a kys listovu tu už beriem tak uvidim čo pomože.

Zdravím kúpim inofolic prosím sprava ;)