icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

stanuska777
28. nov 2015

@zuzca30 Dakujem velmi pekne:D Ja som brala aj Femibion 800 ale ten mi skratil cyklus tak som ho prestala brat, ozaj uz neviem co, pijem aj Alchemilku. Citala som o Inofolicu vela dobrych skusenosti tak by som ho chcela skusit. V pondelok asi zavolam k doktorovi a spytam sa ci by som ho mohla uzivat spolu s tym duphastonom.

poisonblu
28. nov 2015

@stanuska777 ja som zacala brat.inofolic tentoncyklus, tak som zvedava..mavam ovulku na 16DC, ale tak sa mi zda, ze pride.skor, nejak mi skor zacali plodne dni...

stanuska777
28. nov 2015

@poisonblu no uvidim co mi povie ten doktor. velmi si zelam aby nieco zabralo :( a od akeho dna ho beries? No ja podla vysetrenia mam slabu ovulaciu

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
28. nov 2015

@stanuska777 od 3DC, vtedy mi prisiel postou...k tomu mam alchemilku kvapky a sem tam si supnem femibion

poisonblu
28. nov 2015

@lulupilatova a predtym ste sa ako dlho snazili? My uz od jula intenzivne a nic

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
zuzca30
29. nov 2015

@stanuska777 Rozmyslam, ci by nebolo lepsie brat len jeden doplnok, aby toho zas nebolo na telo vela. Urcite aj Duphaston, lekari vedia, co robia. Ale z tych doplnkov by som brala len jeden. Aspon nejaky cas, potom pripadne vymenit. Samozrejme drzim palce, nech je to cim skor. Skus ten Inofolic, je s nim vela pozitivnych skusenosti. Daj pripadne vediet, co povedal doktor.

stanuska777
29. nov 2015

@zuzca30 No ved ja teraz nejem ziadny doplnok iba pijem tu alchemilku a teraz mi doktoro nasadli ten Duphaston, preto by som chcela vyskusat aj ten Inofolic este ale neviem :( Ja mu zajtra zavolam a uvidim ci mi to odporuci. Ty ho uz kolko uzivas?

zuzca30
29. nov 2015

@stanuska777 uzivala som, uz nemusim. Nam pomohol otehotniet. Aj MM bral Folandrol, takze jedno s druhym sa zladilo a podarilo sa nam.

luciferkax
9. dec 2015

@poisonblu
@zuzca30
@stanuska777
@lulupilatova. Dievčatá alebo aj iné neoznacene baby 🙂 môžem pár otázok? Začala som brať pred.troma dňami Infolic. Dnes však podrobnejsie študujem a zisťujem že má akosi málo kyseliny listovej. Avšak píše len jeden šálok denne. Mám brať dva sacky? Alebo ku Infolicu ešte kyselinu listovu? A druhý osobnejsi problém. ..dam si ráno po raňajkách sacok Infolicu a do polhodiny chytím kŕč a letím na wc. ..prehna ma z toho...počas dňa už nič..je to "bežný" vedľajší ucinok?

llauds
9. dec 2015

Keby mal niekto zaujem o inofolic mam upone nove balenie nevyuzijem ho ma spotrebu do 4 mesiaca 2016 dam ho za 9€

cmudlo
9. dec 2015

@llauds ja by som ho vzala 😉

llauds
10. dec 2015

@cmudlo dajte mi vas email napisem vam alebo napiste vy mne klaudinks@gmail.com🙂

zuzca30
10. dec 2015

@luciferkax Citala som, ze niektore baby brali aj dva sacky denne a myslim, ze aj dr.ti odobri 2 sacky denne. V pohode. Urcite sa nepredavkujes, len ti to pomoze. Ale zas viac ako dva sacky denne nie. Skus si to dat pripadne na lacno, ja som nemala ziadny takyto vedlajsi ucinok. Mozno je to pre telo nieco nove, tak takto reaguje-:( Daj vediet, ako sa ti dari. Teda najlepsie bude, ked napises, ze ti meskaju a objavia sa //.

hranoska
10. dec 2015

ahojte, tiež mám na predaj inofolic dve celé balenia..

kakatulik
10. dec 2015

a preco sa toho baby zbavujete?...nevyhovuje,alebo ...????

luciferkax
10. dec 2015

@kakatulik tiež by má to zaujímalo
@zuzca30 Vďaka 🙂 so.konca roka dve čiarky MUSIA byť🙂

cmudlo
10. dec 2015

@luciferkax ja som brala 2 sáčky denne. Nič mi z neho nebolo ale keď som išla na ET (IVF) tak som mala už výšku sliznice 14, čo je dosť veľa na vklad už. ..ale ja som ešte aj píla alchemilku a brala chilli tobolky takže to mohlo byť aj pre to. Teraz beriem 1 sáčok ráno hneď ako sa zobudím. ..pred jedlom. Vraj sa to tak má. ..Zbavuje sa ho niekto pravdepodobne preto, lebo sú tehotné...odporúča sa brať max do 12 týždňa tehotenstva. ..

kakatulik
10. dec 2015

@cmudlo...toto som potrebovala vediet.Dikes! 🙂

lucka2405
11. dec 2015

@kakatulik ja som sa zbavila, lebo nepomohol ☹

abies
12. dec 2015

Ahojte, vyostal mi Inofolic 1 cele balenie + 6 sackov, spolu 26 sackov. Ak by mal niekto zaujem napiste mi prosim do IP. Mne odporucal moj gynekolog 2 sacky denne.

spasiba
14. dec 2015

Ahojte baby mi s manzelom sa snazime rok a stale nic pocula som o infolicu ak som dobre pochopila v krabicke je 20 sackov a beru sa dva krat denne cize na mesiac potrebujem tri balenia?

zuzca30
15. dec 2015

@spasiba ahoj. Odporucana davka na krabicke Inofolicu je jeden sacok denne. Ale kludne mozes brat dva sacky denne. Jedna sa o doplnok vyzivy, takze ti to urcite neuskodi. Aj kocky tu pisu, ze dva sacky denne su OK. A aj dr. ti to urcite odobri. Ja som brala na zaciatku jeden sacok, potom dva sacky denne. A po pol roku sa zadarilo. Drzim palce.

daria8
21. dec 2015

Ahojte baby. Máte prosím vás niektorá skúsenosti ako vám zabral inofolic pri PCOa po akej dleh dobe? Lekár mi to káže užívať klasicky 1 sáček za deň. Ďakujem 🙂

avonka84
2. jan 2016

Baby viete poradit?kamoska vysadila antiku na zaciatku decembra.v polovici decembra zacala infolik raz za den a zacali ju boliet bradavky.ma na nich v strede take biele a vysli jej asi 2 kvapky bielozltej tekutiny.v noci ju tak bolelo na pravo a islo jej to az do boku.co to mohla mat?bude tehu

zuzca30
2. jan 2016

@avonka84 ja mam taketo bolesti, ked mam plodne dni. Nech si kamoska spravi tehu test. Ale tak moze byt, ked vysadila antiku a zacala brat Inofolic. Mozno ju to tak "nakoplo", ze sa hned zadarilo. V kazdom pripade nech si spravi test a prip zbehne k dr. No ten tehotenstvo z usg na 100% potvrdi az okolo 6 tyzdna, aspon u mna to tak bolo.

poisonblu
2. jan 2016

Kocky, mam na predaj krabicku inofolicu, my si davame s mm pauzu, nakolko pojdem do prace na nejaky cas....v pripade zaujmu poprosim IP

tvojka
11. jan 2016

Mam navyše 14 sackov Inofolic.ak by mal niekto zaujem 😉

avonka84
13. jan 2016

ahojte dnes mi muz urobil prazenicu a skoro som sa povracala.Hrozne mi smrdela ako pokazene vajcia.Moze to bit naznak zacinajucej gravidity?