icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

mimusa154
19. jan 2016

Tak sa podelím aj ja. Mám PCO, dlhodobo, každé dva mesiace som mávala mykózy dva roky, no proste horor. O bábo sme sa snažili cca od mája a furt nič.Keď už som to pomaly vzdávala, dočítala som sa o inofolicu.Skúsila som a vyšlo to hneď prvý mesiac 🙂)) Zostala mi celá jedna krabička,chýba len jeden kus (takže je ich 19).Mne stačilo vybrať jedno balenie.Ak by mal niekto záujem 🙂)

sunny381
25. jan 2016

Baby ak by ste mali záujem mám na predaj 21 sáčkov inofolicu plus 2 tehotenske testy pepino čo su balené po 2 za 13 EUR. záruka do 10/2016

zuzanadringus
25. jan 2016

Ahojte, viete mi povedat ako sa to berie? Mozem ho zacat brat hned (teda zajtra- objednala som ho cez net) alebo treba cakat na prvy ci posledny den menstruacie???

kniha24
25. jan 2016

@zuzanadringus mozes zacat brat hned,nie je stanoveny cas 🙂

zuzanadringus
25. jan 2016

@kniha24 Ďakujem Ti pekne za odpoveď ☺

zuzca30
26. jan 2016

@zuzanadringus Inofolic je vyzivovy doplnok a je super v tom, ze ho mozes zacat uzivat v ktorykolvek den, nezavisle od menstruacie. Takze zacni uzivat hned zajtra😉

kitti0503
26. jan 2016

@sunny381 ...tebe sa to podarilo na základe inofolicu? ?

sunny381
26. jan 2016

@kitti0503 neviem možno, ja som ho najskôr brala vo februári a v aprili som otehotnela, ale v máji potratila a potom zase od augusta a v septembri som otehotnela. ale pred tým sme sa nesnažili.

luciferkax
26. jan 2016

Baby po dvcho mesiacoch brania infolicu som našla dve čiarkyyyyyy

kakatulik
26. jan 2016

@luciferkax skveleee...a brala si inofolik z nejakého konkrétneho dovodu,alebo iba tak. 🙂

cincila18
26. jan 2016

baby, mam otazocku... ked nemam PCOS, mozem aj tak brat inofolic, ked sa snazime a babo? lebo je dost drahy... ci radsej kupit osobitne kyselinu listovu a inotizol? lebo to vyjde lacnejsie... sice inofolic mi odporucil gynekolog, ale nie som si ista, ci nerobi len reklamu 🙂

kakatulik
26. jan 2016

@cincila18 nooo,ved to je ten problem....ja som brala jeden mesiac inofolic a predlzil sa mi cyklus o 4 dni...mozno by sa inak bol predlzil aj tak,ale ...
Inofollic pomaha,ale urcite je to aj reklama-Inak si neviem vysvetlit,preco vsetci lekari a lekárnici ihned odporucia Inofolic 😉 .Ja som sa tiez rozhodla pre zvlast kys.listovu a zvlast Inozitol.Takto mozem lepsie davkovat inozitol,lebo jeden saciik obsahuje az 2g a 1bezna kps.500 mg,takze tak... 😉

cincila18
26. jan 2016

@kakatulik dakujem za odpoved... mne by nevadilo, ze sa mi predlzi cyklus, nakolko mam 25dnovy,tak by som mala idealny 🙂 zistili mi aj myom, ale ze to nevadi, gynekolog povedal, ze absolutne nema vplyv na pocatie ci donosenie dietata... a kolko toho inozitolu by som mala brat? mam uz po 35tke, tak asi preto mi to odporucil a manzelovi odporucil folandrol

kakatulik
26. jan 2016

@cincila18 toto ti tazko poviem ze kolko.Pre mna su tie dva gramy asi privela.Ja si ponecham tu 800ku k.listovej a zacnem s 500mg,co je 1kps.a uvidim.
Ja sompri tom inositole hned citila,ze vajecniky pracuju inak ako obvykle.

kakatulik
26. jan 2016

@cincila18 a inak ak sa mozem spytat,kde mas ten myom a aky velky?...ak nechces pisat takto mozes mi to napisat aj do posty...dakujem.

luciferkax
26. jan 2016

@kakatulik Bola som po MA a nemala som ovulku, po Infolicu som ju normálne cítila

zuzca30
27. jan 2016

@cincila18 Inofolic mozes brat aj ked nemas PCO. Aj ked je pravda, ze zenam s PCO sa Inofolic vyslovene odporuca. Ja si vsak myslim, ze uskodit ti nemoze. Je to predsa len vyzivovy doplnok a nie liek. Mas to 2v1, kyselinu listovu aj inozitol. A ak chces dobre nastartovat ovulku, ja by som Inofolic skusila. Tiez som nemala zdravotny problem, len sa nam proste nedarilo a tiez som brala Inofolic. A pomohol.

zuzca30
27. jan 2016

@luciferkax Jeeej, GRATULUJEM!!!

cincila18
27. jan 2016

@zuzca30 dakujem...dnes som si ho uz kupila, som plna ocakavania 😉 pevne verim, ze pomoze

zuzipeti
27. jan 2016

Mám tiež pozitívnu skúsenosť s inofolicom. Po vysadení antikoncepcie - užívala som ju 6 rokov - mi štrajkoval menzes, musela som chodiť aj na vyvolávanie injekciami. Neskôr mi môj lekár odporučil inofolic, má pacientky, ktoré s pomocou inofolicu naštartovali svoje telo a otehotneli. Užívala som 7 mesiacov jeden sáčok do dňa a dnes končím 26.týždeň tehotenstva. Bude to chlapec 🙂 preto doporučujem vyskúšať, nie sú to zbytočne vyhodené peniaze. Iný zdravotný problém som nemala, len moje telo po HAK nefungovalo tak,ako by malo.

zuzca30
27. jan 2016

Presne o tom je Inofolic. Nastartuje ovulaciu, upravi menstruacny cyklus. A inozitol v nom obsiahnuty je potrebny pri dozrievani vajicok. Nie som lekar-🙂 Len vravim z osobnej pozitivnej skusenosti. Taktiez som si o tom citala na nete, kedze ma tato tema zaujima-🙂 Samozrejme, kazde telo je ine a moze reagovat rozne. No je vela pozitivnych reakcii, takze si myslim, ze ak sa nedari, Inofolic treba skusit. A netreba zabudat aj na stravu plnu vitaminov a pohodu v hlave a na dusi. @cincila18 drzim palce a daj vediet, ako sa dari!

gustako
28. jan 2016

@cincila18 aj ja som zacala s inofolikom tak vam dam vediet ako som potom ja na tom

michaela_lm
28. jan 2016

@gustako aj ja som zacala uzivat tak som zvedava 🙂 potom dam vediet

gustako
28. jan 2016

@michaela_lm ja beriem dva sacky denne 🙂

modryponik
28. jan 2016

Mavam dlhe cykly, nepravidelne. Nemam pco. Zacala som brat inofolic a mrcha prisla tak na 20 den a bola cudna. O 10 dni zase. Tak som sa na to vykaslala a prislo mi to aj drahe. Potom mi kamoska zohnala zo statov cisty inositol (20 $ a nie je ho len na par dni), ktory som kombinovala s obycajnou listovkou za tri evrace. Zase to iste s mojou mrchou, ale pokracovala som dalej. No a na dalsi mesiac sme boli v tom, po 1,5 roku po Ma. Takze ma to nieco do seba. Mozno treba brat dlhsie preto sa oplati kupit ten cisty inositol ale jediny co som nasla u nas je od swansonu.

michaela_lm
28. jan 2016

@gustako ja iba jeden tak si pridam a ten druhy kedy beres som zvedava ci sa podari

zuzipeti
28. jan 2016

@gustako Mne povedal lekár, že je úplne zbytočné užívať 2 sáčky denne. Ja som pri užívaní inofolicu mala dĺžku cyklu 36 dní, ale lekár to neriešil. Ešte mi odporučil, že ak by som nebola veľmi spokojná s inofolicom, mám vyskúšať nosifol. Ale ja som to nevzdala, užívala som inofolic vždy ráno nalačno. Nakupovala som ho cez net v lekárni magister.sk. Cenovo to vychádzalo na 36 euro za 3 balenia.

gustako
28. jan 2016

@michaela_lm prvy beriem na lacno rano a druhy tak ked pridem z prace cca 16 tej

gustako
28. jan 2016

@zuzipeti mne zase lekarka odporucila 2 sacky za den ,ze az vtedy bude mat ucinok aj na upravu cyklu aj na ovulaciu
Som po MA / april 2015/ vtedy sme si dali pauzu pol roka a odvtedy mam cyklus kadejaky .
Po pol roku sme sa zacali snazit ale kedze cyklus bol hocijaky nevedela som ci mam ovulaciu ci nie - nedari sa nam.

gustako
28. jan 2016

@zuzipeti tak na tej stranke vychadza za super cenu ,ja som ho kupila za 15,60 20 vreciek,
Nechcel by si niekto objednat so mnou napoly?