Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Baby ak by ste mali záujem mám na predaj 21 sáčkov inofolicu plus 2 tehotenske testy pepino čo su balené po 2 za 13 EUR. záruka do 10/2016
Ahojte, viete mi povedat ako sa to berie? Mozem ho zacat brat hned (teda zajtra- objednala som ho cez net) alebo treba cakat na prvy ci posledny den menstruacie???
@zuzanadringus mozes zacat brat hned,nie je stanoveny cas 🙂
@kniha24 Ďakujem Ti pekne za odpoveď ☺
@zuzanadringus Inofolic je vyzivovy doplnok a je super v tom, ze ho mozes zacat uzivat v ktorykolvek den, nezavisle od menstruacie. Takze zacni uzivat hned zajtra😉
Baby po dvcho mesiacoch brania infolicu som našla dve čiarkyyyyyy
@luciferkax skveleee...a brala si inofolik z nejakého konkrétneho dovodu,alebo iba tak. 🙂
baby, mam otazocku... ked nemam PCOS, mozem aj tak brat inofolic, ked sa snazime a babo? lebo je dost drahy... ci radsej kupit osobitne kyselinu listovu a inotizol? lebo to vyjde lacnejsie... sice inofolic mi odporucil gynekolog, ale nie som si ista, ci nerobi len reklamu 🙂
@cincila18 nooo,ved to je ten problem....ja som brala jeden mesiac inofolic a predlzil sa mi cyklus o 4 dni...mozno by sa inak bol predlzil aj tak,ale ...
Inofollic pomaha,ale urcite je to aj reklama-Inak si neviem vysvetlit,preco vsetci lekari a lekárnici ihned odporucia Inofolic 😉 .Ja som sa tiez rozhodla pre zvlast kys.listovu a zvlast Inozitol.Takto mozem lepsie davkovat inozitol,lebo jeden saciik obsahuje az 2g a 1bezna kps.500 mg,takze tak... 😉
@kakatulik dakujem za odpoved... mne by nevadilo, ze sa mi predlzi cyklus, nakolko mam 25dnovy,tak by som mala idealny 🙂 zistili mi aj myom, ale ze to nevadi, gynekolog povedal, ze absolutne nema vplyv na pocatie ci donosenie dietata... a kolko toho inozitolu by som mala brat? mam uz po 35tke, tak asi preto mi to odporucil a manzelovi odporucil folandrol
@kakatulik Bola som po MA a nemala som ovulku, po Infolicu som ju normálne cítila
@cincila18 Inofolic mozes brat aj ked nemas PCO. Aj ked je pravda, ze zenam s PCO sa Inofolic vyslovene odporuca. Ja si vsak myslim, ze uskodit ti nemoze. Je to predsa len vyzivovy doplnok a nie liek. Mas to 2v1, kyselinu listovu aj inozitol. A ak chces dobre nastartovat ovulku, ja by som Inofolic skusila. Tiez som nemala zdravotny problem, len sa nam proste nedarilo a tiez som brala Inofolic. A pomohol.
@luciferkax Jeeej, GRATULUJEM!!!
Mám tiež pozitívnu skúsenosť s inofolicom. Po vysadení antikoncepcie - užívala som ju 6 rokov - mi štrajkoval menzes, musela som chodiť aj na vyvolávanie injekciami. Neskôr mi môj lekár odporučil inofolic, má pacientky, ktoré s pomocou inofolicu naštartovali svoje telo a otehotneli. Užívala som 7 mesiacov jeden sáčok do dňa a dnes končím 26.týždeň tehotenstva. Bude to chlapec 🙂 preto doporučujem vyskúšať, nie sú to zbytočne vyhodené peniaze. Iný zdravotný problém som nemala, len moje telo po HAK nefungovalo tak,ako by malo.
Presne o tom je Inofolic. Nastartuje ovulaciu, upravi menstruacny cyklus. A inozitol v nom obsiahnuty je potrebny pri dozrievani vajicok. Nie som lekar-🙂 Len vravim z osobnej pozitivnej skusenosti. Taktiez som si o tom citala na nete, kedze ma tato tema zaujima-🙂 Samozrejme, kazde telo je ine a moze reagovat rozne. No je vela pozitivnych reakcii, takze si myslim, ze ak sa nedari, Inofolic treba skusit. A netreba zabudat aj na stravu plnu vitaminov a pohodu v hlave a na dusi. @cincila18 drzim palce a daj vediet, ako sa dari!
@gustako aj ja som zacala uzivat tak som zvedava 🙂 potom dam vediet
@michaela_lm ja beriem dva sacky denne 🙂
Mavam dlhe cykly, nepravidelne. Nemam pco. Zacala som brat inofolic a mrcha prisla tak na 20 den a bola cudna. O 10 dni zase. Tak som sa na to vykaslala a prislo mi to aj drahe. Potom mi kamoska zohnala zo statov cisty inositol (20 $ a nie je ho len na par dni), ktory som kombinovala s obycajnou listovkou za tri evrace. Zase to iste s mojou mrchou, ale pokracovala som dalej. No a na dalsi mesiac sme boli v tom, po 1,5 roku po Ma. Takze ma to nieco do seba. Mozno treba brat dlhsie preto sa oplati kupit ten cisty inositol ale jediny co som nasla u nas je od swansonu.
@gustako ja iba jeden tak si pridam a ten druhy kedy beres som zvedava ci sa podari
@gustako Mne povedal lekár, že je úplne zbytočné užívať 2 sáčky denne. Ja som pri užívaní inofolicu mala dĺžku cyklu 36 dní, ale lekár to neriešil. Ešte mi odporučil, že ak by som nebola veľmi spokojná s inofolicom, mám vyskúšať nosifol. Ale ja som to nevzdala, užívala som inofolic vždy ráno nalačno. Nakupovala som ho cez net v lekárni magister.sk. Cenovo to vychádzalo na 36 euro za 3 balenia.
@michaela_lm prvy beriem na lacno rano a druhy tak ked pridem z prace cca 16 tej
@zuzipeti mne zase lekarka odporucila 2 sacky za den ,ze az vtedy bude mat ucinok aj na upravu cyklu aj na ovulaciu
Som po MA / april 2015/ vtedy sme si dali pauzu pol roka a odvtedy mam cyklus kadejaky .
Po pol roku sme sa zacali snazit ale kedze cyklus bol hocijaky nevedela som ci mam ovulaciu ci nie - nedari sa nam.

Tak sa podelím aj ja. Mám PCO, dlhodobo, každé dva mesiace som mávala mykózy dva roky, no proste horor. O bábo sme sa snažili cca od mája a furt nič.Keď už som to pomaly vzdávala, dočítala som sa o inofolicu.Skúsila som a vyšlo to hneď prvý mesiac 🙂)) Zostala mi celá jedna krabička,chýba len jeden kus (takže je ich 19).Mne stačilo vybrať jedno balenie.Ak by mal niekto záujem 🙂)