Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@luciferkax 😨 😨 😨
Tak to nechceme,ale uprimne,ak nie je iny problem,kedy je zvysena davka potrebna,tak tych 800 asi uplne staci nie?
@kakatulik jasné, aj ja si to myslím, že 800 je ideál až do konca prvého trimestra, potom stačí 400ka... :D :D všetkoého vela škodí.. napr. zarazilo ma, kupila som Bkomplex fore mužovi, a tam je kyseliny listovej až 1200
@luciferkax fihaaaaa 🙂
Baby, ja myslim, ze ak nie je nejaky problem, Inofolic by som uzivala podla odporucania na krabicke. Hlavne na zaciatku by som zacala jednym (aj ja som to tak spravila). Ked uvidis, ze telo je v poriadku, nie su ziadne vedlajsie ucinky-co by nemali byt, okrem TEHU😀, tak by som pridala este jeden sacok. Jeden rano a jeden vecer. Inak sa divim tym vedlajsim ucinkom, lebo Inofolic ma len kyselinu listovu a inozitol (co je vitamin skupiny B), tak neviem, co tam moze sposobit negativne ucinky, hmmm-:( Hlavne sa nepredavkujme, vsetko s mierou😊
@zuzca30 inozitol zvyšuje peristaltiku, pohyblivosť čriev, bude to tým :D :D potom som si čítala, ked ma to postihlo :D :D
@luciferkax ahaaa, to som nevedela. Dakujem za info. Vselico som uz citala, ale toto nie. Ak to nie je obmedzujuce, tak je to celkom dobry ucinok😀
@zuzca30 :D :D veru, prvé dni to bolo nečakané, ale zrejme telo si zvyklo a prešlo to :D :D
@zuzca30
@luciferkax
ano, riadne hybe crevami 😀 tolko som na zachode nepresedela, ani ked som mala crevnu chripku 😀 aspon pri tom mozem rozmyslat o nesmrtelnosti chrusta 😉
...z na mna to takto neposobilo...asi by som mala nasadit ten inozitol....,ale nebude to tym,ze je to v tej praskovej forme? 🙂
Ani ja som nemala taketo priznaky. No na kazdeho to posobi inak.
Celkom zaujimave info som nasla
"Inozitol je vitamínom s blahodarnými účinkami, ktorý podporuje metabolizmus mastných kyselín a cholesterolu a bráni ich ukladaniu v pečeni. Spolu s vitamínom B3 zvyšuje peristaltiku čriev, má pozitívne účinky na činnosť mozgu, pomáha v stresových situáciách, pri depresiách, nespavosti, klimakterických problémoch a cukrovkou poškodených nervoch. Okrem toho skvalitňuje vstrebávanie najdôležitejšieho antioxidantu a "vitamínu mladosti", čiže vitamínu E," hovorí dietologička PhDr. Ľubica Trnková.
Takze inozitol v Inofolicu ma vela pozitivnych ucinkov.
no, ja som teraz googlila o inozitole, vraj podporuje aj rast vlasov (co by u mna mohol, kedze mi straaaaaaaasne padaju) a ma kopec super vlastnosti pri ekzemoch a tak... ale ma zarazilo
- kopirujem - Inozitol sa nesmie užívať , ak ste tehotná alebo ak plánujete otehotnenie
tak teraz akoze nechapem 😨
@cincila18 mne sa zas z neho úžasne upravila pleť :D akné zmizlo!hlavne tie veľké bolaky
@kakatulik tak si mozme vybrat, ci je to vhodne alebo nie 😝
@luciferkax som ja fakt zvedava na tento zazrak... hehe, budem krasna a este aj s babatko budem mat..juj, tesim sa 😉
@zuzca30 a ja ze ci ma tak poslednu dobu taha spat 😀
Predám zvyšok Inofolic - 32 vrecúšok, co je vyše 1 a pol balenia. Cena 17 eur plus poštovné 🙂
Baby zacala som brat inofolic uz je to cez tyzden mate aj vy take ze pichanie vo vajecnikoch? Ja to mam od ovu a prechladnuta nie som. Boli ma v podbrusku aj krize. Tehu test neg. O 3 dni ma prist MS. Dakujem
@dlucy ja beriem tiez vyse tyzdna a okrem tej "prehanacky" na zachod (uz to chvalabohu pomaly ustava), tak sa mi tiez objavilo aj bolenie podbruska a krizov, ale neni to nic hrozne... tiez ocakavam mrchu kazdym dnom (jaj ,keby tak nedosla)... hm, ja mam asi vsetky neziaduce ucinky, co existuju 😀
Od viacerých lekárov mi bol za posledné dva roky diagnostikovaný syndróm polycystických vaječníkov, čo znamená, že okrem poruchy menštruačného cyklu a ďalších príznakov moje vaječníky neboli schopné produkcie. Lekárka mi nakoniec odporučila brať Inofolic po dobu 4 mesiace. A po šiestich týždňoch užívania sme už čakali naše vysnené bábo 🙂
@dominikabl gratulka....ano urcite je to asi fakt najlepsie v takýchto pripadoch brat.Ale kazda asi musi sam skusit.Brala si jeden,alebo dva saciky?
@dominikabl Tak gratulujem 🙂 a mala si dake negat. skusenosti s nim?ja som zajtra len v polke uzivania
@kakatulik zdá sa mi, že 2 denne. Ráno nalačno a večer pred spaním 🙂

@kakatulik nooooo práve minule som čítala článok, že dlho si mysleli, že kyselina listová neprekáža ani vo velkom množstve, ale zistili, že dávka nad 1200 škodí, a dokonca môže spôsobiť aj poškodenie plodu, čo ma zarazilo