icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

luciferkax
2. feb 2016

@kakatulik nooooo práve minule som čítala článok, že dlho si mysleli, že kyselina listová neprekáža ani vo velkom množstve, ale zistili, že dávka nad 1200 škodí, a dokonca môže spôsobiť aj poškodenie plodu, čo ma zarazilo

kakatulik
2. feb 2016

@luciferkax 😨 😨 😨
Tak to nechceme,ale uprimne,ak nie je iny problem,kedy je zvysena davka potrebna,tak tych 800 asi uplne staci nie?

luciferkax
2. feb 2016

@kakatulik jasné, aj ja si to myslím, že 800 je ideál až do konca prvého trimestra, potom stačí 400ka... :D :D všetkoého vela škodí.. napr. zarazilo ma, kupila som Bkomplex fore mužovi, a tam je kyseliny listovej až 1200

kakatulik
2. feb 2016

@luciferkax fihaaaaa 🙂

zuzca30
2. feb 2016

Baby, ja myslim, ze ak nie je nejaky problem, Inofolic by som uzivala podla odporucania na krabicke. Hlavne na zaciatku by som zacala jednym (aj ja som to tak spravila). Ked uvidis, ze telo je v poriadku, nie su ziadne vedlajsie ucinky-co by nemali byt, okrem TEHU😀, tak by som pridala este jeden sacok. Jeden rano a jeden vecer. Inak sa divim tym vedlajsim ucinkom, lebo Inofolic ma len kyselinu listovu a inozitol (co je vitamin skupiny B), tak neviem, co tam moze sposobit negativne ucinky, hmmm-:( Hlavne sa nepredavkujme, vsetko s mierou😊

luciferkax
2. feb 2016

@zuzca30 inozitol zvyšuje peristaltiku, pohyblivosť čriev, bude to tým :D :D potom som si čítala, ked ma to postihlo :D :D

zuzca30
2. feb 2016

@luciferkax ahaaa, to som nevedela. Dakujem za info. Vselico som uz citala, ale toto nie. Ak to nie je obmedzujuce, tak je to celkom dobry ucinok😀

luciferkax
2. feb 2016

@zuzca30 :D :D veru, prvé dni to bolo nečakané, ale zrejme telo si zvyklo a prešlo to :D :D

cincila18
2. feb 2016

@zuzca30
@luciferkax
ano, riadne hybe crevami 😀 tolko som na zachode nepresedela, ani ked som mala crevnu chripku 😀 aspon pri tom mozem rozmyslat o nesmrtelnosti chrusta 😉

kakatulik
2. feb 2016

...z na mna to takto neposobilo...asi by som mala nasadit ten inozitol....,ale nebude to tym,ze je to v tej praskovej forme? 🙂

zuzca30
2. feb 2016

Ani ja som nemala taketo priznaky. No na kazdeho to posobi inak.
Celkom zaujimave info som nasla
"Inozitol je vitamínom s blahodarnými účinkami, ktorý podporuje metabolizmus mastných kyselín a cholesterolu a bráni ich ukladaniu v pečeni. Spolu s vitamínom B3 zvyšuje peristaltiku čriev, má pozitívne účinky na činnosť mozgu, pomáha v stresových situáciách, pri depresiách, nespavosti, klimakterických problémoch a cukrovkou poškodených nervoch. Okrem toho skvalitňuje vstrebávanie najdôležitejšieho antioxidantu a "vitamínu mladosti", čiže vitamínu E," hovorí dietologička PhDr. Ľubica Trnková.
Takze inozitol v Inofolicu ma vela pozitivnych ucinkov.

cincila18
2. feb 2016

no, ja som teraz googlila o inozitole, vraj podporuje aj rast vlasov (co by u mna mohol, kedze mi straaaaaaaasne padaju) a ma kopec super vlastnosti pri ekzemoch a tak... ale ma zarazilo
- kopirujem - Inozitol sa nesmie užívať , ak ste tehotná alebo ak plánujete otehotnenie
tak teraz akoze nechapem 😨

kakatulik
2. feb 2016

@cincila18 cim dalej,tym lepsie 🙂

luciferkax
2. feb 2016

@cincila18 mne sa zas z neho úžasne upravila pleť :D akné zmizlo!hlavne tie veľké bolaky

cincila18
2. feb 2016

@kakatulik tak si mozme vybrat, ci je to vhodne alebo nie 😝
@luciferkax som ja fakt zvedava na tento zazrak... hehe, budem krasna a este aj s babatko budem mat..juj, tesim sa 😉

kakatulik
2. feb 2016

@cincila18 viac much jednou ranou 😀

luciferkax
2. feb 2016

@cincila18 aj ja som to čítala a zarazilo ma to :-P
@cincila18 a držím palce nech zaberie aj tebe

zuzanadringus
2. feb 2016

@zuzca30 a ja ze ci ma tak poslednu dobu taha spat 😀

enika3
4. feb 2016

Predám zvyšok Inofolic - 32 vrecúšok, co je vyše 1 a pol balenia. Cena 17 eur plus poštovné 🙂

dlucy
4. feb 2016

Baby zacala som brat inofolic uz je to cez tyzden mate aj vy take ze pichanie vo vajecnikoch? Ja to mam od ovu a prechladnuta nie som. Boli ma v podbrusku aj krize. Tehu test neg. O 3 dni ma prist MS. Dakujem

cincila18
4. feb 2016

@dlucy ja beriem tiez vyse tyzdna a okrem tej "prehanacky" na zachod (uz to chvalabohu pomaly ustava), tak sa mi tiez objavilo aj bolenie podbruska a krizov, ale neni to nic hrozne... tiez ocakavam mrchu kazdym dnom (jaj ,keby tak nedosla)... hm, ja mam asi vsetky neziaduce ucinky, co existuju 😀

dlucy
4. feb 2016

@cincila18 Ja som ho zacala brat az po ovulacii tak uvidime dalsiu ovulaciu )
Mas pravidelny cyklus? Ja mam na den presne ale chcela som ako podporu na otehotnenie

cincila18
4. feb 2016

@dlucy ja tiez som zacala brat az po ovulacii, ale kazdy mesiac tajne dufam, ze dalsia mrcha uz nepride 😉 cyklus mam pravidelny, teda, vacsinou... ale ze inofolic cyklus moze natiahnut, tak som zvedava

dlucy
4. feb 2016

@cincila18 Nestras 🙂 dufam ze nie. Ja som predtym otehotnela na prvy sup ale teraz zatial nic :(

cincila18
4. feb 2016

@dlucy nestrasim 😝 len tu baby tak pisu, ze niektorym sa natiahol cyklus..

dlucy
4. feb 2016

@cincila18 Ak mi to natiahne tak asi to prestanem brat 😝

dominikabl
4. feb 2016

Od viacerých lekárov mi bol za posledné dva roky diagnostikovaný syndróm polycystických vaječníkov, čo znamená, že okrem poruchy menštruačného cyklu a ďalších príznakov moje vaječníky neboli schopné produkcie. Lekárka mi nakoniec odporučila brať Inofolic po dobu 4 mesiace. A po šiestich týždňoch užívania sme už čakali naše vysnené bábo 🙂

kakatulik
4. feb 2016

@dominikabl gratulka....ano urcite je to asi fakt najlepsie v takýchto pripadoch brat.Ale kazda asi musi sam skusit.Brala si jeden,alebo dva saciky?

dlucy
4. feb 2016

@dominikabl Tak gratulujem 🙂 a mala si dake negat. skusenosti s nim?ja som zajtra len v polke uzivania

dominikabl
4. feb 2016

@kakatulik zdá sa mi, že 2 denne. Ráno nalačno a večer pred spaním 🙂