Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@denidi aha co som nasla. 🙂 Recept na ženský čaj pri neplodnosti: vňať rebríčka, kvet bazy čiernej, vňať zemežlče, vňať imela, vňať marinky vonnej, vňať dúšky materinej, koreň puškvorca- približne rovnakým dielom
Do litra vriacej vody pridať 10g zmesi- 1 vrchovatá polievková lyžica a ešte povariť asi minútu. Scediť do tmavej fľaše a uložiť v chlade. Piť 3xdenne pred i po jedle 1dl. Masírovať si podbruško, kríže a slabiny rastlinným olejom, alebo si urobiť teplý olejový zápal.
@kakatulik to urcite vyskusam....len neviem ci to mozem vsetko dokopy, alchemilku pijem uz dlho do ovulacie a pritom mam vit.E, inofolic, kyselinu listovu, C, magnezium, zinok a teraz aj fytosoju na ovulaciu, tiez grepovy dzus a po ovulacii ananas a teraz ten vitex myslis ze to moze byt vsetko spolu??? 😅
@kakatulik ja chodim na jar a v lete zbierat bylinky,rebricek materina duska a baza mam nazbierane,zemezlc si varim,ked mi je tazko na zaludok,je horky jak fras,ale ucinny,zvysok zozenieme 🙂 a vidis,mozno prave ked tomu davate taky lahsi stupen snazenia,mozno prave sa cosi zadari 😉 ja uz sa citim pms,tak ani velmi nedufam,ale aj tak verim,ako vzdy 🙂
@denidi ahojte baby, čo chcete vyskúšať Vitex, www.byliny-prodej.cz, ja som cez toto objednávala 1kg za 16 EUR 🙂 pijem tiež čaj, stránku mi odporučili baby z diskusie IUI, tu na modrom koníkovy.
@maculicek1977 🙂 uz som popozerala,vselico tam je veru a vitex tam neni nahodou pod nazvom drmek?
@denidi áno drmek obecný 🙂
@maculicek1977 jj 🙂 lebo vitex mi nevyhodilo,tak som dumala ako to je po cesky 😉
@luciaaana1 Ahoj,inositol som si objednávala z USA a aj agnus cactus v tabletkách. Inositol som užívala v prášku ráno a večer. Čo som ja užívala, môžem každej odporúčať, lebo tieto veci začala po mne užívať aj švagriná moja a raz-dva otehotnela.
Díky moc za odpověď! A brala si agnus castus jen od ovulace do ms, jak doporučují baby tady, nebo celý cyklus (mimo ms)? Už v tom mám zmatek, na netu najdeš různé informace... Zatím jsem zkusila Inofolic a zvážím ten inositol z usa.
@amanda265 Díky moc za odpověď! A brala si agnus castus jen od ovulace do ms, jak doporučují baby tady, nebo celý cyklus (mimo ms)? Už v tom mám zmatek, na netu najdeš různé informace... Zatím jsem zkusila Inofolic a zvážím ten inositol z usa.
Ahojte dievčatá my sme sa snažili o babo 10 mesiacov dr. mi odporučila inofolic mala som pravidelný cyklus.Inofolic som zacala užívať 2x denne aj počas menštruácie od 13.11 (asi 2x sa mi stalo ze som pozabudla) cyklus som mala aj naďalej rovnaký akurat sa mi tiez zdalo ze som pribrala...29.1. som si spravila testik a konecne vytúžené II po 2 mesiacoch užívania takze ja mozem len odporučiť za skúšku nic nedáte 😉
@luciaaana1 Brala som agnus castus celý cyklus, mne osobne Inofolic moc nepomohol,mávala som bolesti v podbruší. Inositol z USA je oveľa lepšia látka, silnejšia a čistejšia, o tom ani nehovoriac, že Ti vyjde omnoho lacnejšie.
@amanda265 babule a odkiaľ si ho objednávate inozitol z usa, máte to odskúšané?
@airbag aj mne sa zda, ze z neho priberam...
Našla jsem i inositol dostupný tady http://nutricni-doplnky.heureka.cz/nutristar-in...
dnes som bola u lekarky meska mi MS a testy vysli negativne cize jedna ciarka,
chcela som aby mi vyvolala MS nech cim skor pride MS aby sme sa mohli snazit dalej
povedla mi ze mi vyvolavat nejde ze kedze beriem inofolik tak mi kludne nemusela prist ani nemusi,ale ze ovulacia prebehne...no bola to pre mna novinka este som to nepocula a ani necitala...co vy na to? 😨

@kakatulik waw super clanok, dalsi produkt do kosika, dufam ze pomoze 😉 dik