icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

jaana47
17. feb 2016

@kakatulik waw super clanok, dalsi produkt do kosika, dufam ze pomoze 😉 dik

kakatulik
17. feb 2016

@denidi aha co som nasla. 🙂 Recept na ženský čaj pri neplodnosti: vňať rebríčka, kvet bazy čiernej, vňať zemežlče, vňať imela, vňať marinky vonnej, vňať dúšky materinej, koreň puškvorca- približne rovnakým dielom
Do litra vriacej vody pridať 10g zmesi- 1 vrchovatá polievková lyžica a ešte povariť asi minútu. Scediť do tmavej fľaše a uložiť v chlade. Piť 3xdenne pred i po jedle 1dl. Masírovať si podbruško, kríže a slabiny rastlinným olejom, alebo si urobiť teplý olejový zápal.

kakatulik
17. feb 2016

@jaana47 fakt dobra vec....myslim,ze ti nemoze uskodit.Daj si do ovu ak mas Alchemilku a po vitex.

jaana47
17. feb 2016

@kakatulik to urcite vyskusam....len neviem ci to mozem vsetko dokopy, alchemilku pijem uz dlho do ovulacie a pritom mam vit.E, inofolic, kyselinu listovu, C, magnezium, zinok a teraz aj fytosoju na ovulaciu, tiez grepovy dzus a po ovulacii ananas a teraz ten vitex myslis ze to moze byt vsetko spolu??? 😅

kakatulik
17. feb 2016

@jaana47 mozes,ved tie vitaminy potrbuje telo tak ci tak,a to ostatne si doplnky vyzivy,Alchemilka je cajik.Pit musis,ale pise sa ,ze by sa mala robit pri bylinkach z casu na cas pauza,aby si telo asi velmi nezvyklo.Alchemilku mozes nahradit malinnikom.Ja to miesam.

jaana47
17. feb 2016

@kakatulik dakujem, to som rada .... tato stranka je lepsia ako lekar, viac praktickejsich rad a mile baby, ochotne pomoct dakujem vsetkym 😉

denidi
17. feb 2016

@kakatulik ten cajik vyskusam,tie bylinky okrem marinky poznam,tak hadam ju zozeniem 🙂
@jaana47 ja teraz uzivam vitex prvykrat a uvidime,ci bude nejaka zmena,ale uz citim,ze ms sa blizi,citim sa jak balon,jaaaj

kakatulik
17. feb 2016

@denidi ty,ja praveze polovicu tych byliniek vôbec nepoznam...nooo ja som po ovulke 3den,ale kedze sa snazim detoxikovat,tak sa snazime-nesnazime.

kakatulik
17. feb 2016

@jaana47 tak vies,my robime akoze vyskumy na vlastnom tele,zato lekar ma ,ci nema k dispozicii rozne studie,ale ma tendenciu viac pouzivat farmakologiu... 🙂

denidi
17. feb 2016

@kakatulik ja chodim na jar a v lete zbierat bylinky,rebricek materina duska a baza mam nazbierane,zemezlc si varim,ked mi je tazko na zaludok,je horky jak fras,ale ucinny,zvysok zozenieme 🙂 a vidis,mozno prave ked tomu davate taky lahsi stupen snazenia,mozno prave sa cosi zadari 😉 ja uz sa citim pms,tak ani velmi nedufam,ale aj tak verim,ako vzdy 🙂

jaana47
17. feb 2016

@denidi
@kakatulik baby a je lepsie kupit caj ci tablety?da sa to kupit normalne v lekarni ci radsej cez internet?a ake je davkovanie? diky

denidi
17. feb 2016

@jaana47 myslis vitex?

jaana47
17. feb 2016

@denidi hej hej vitex

kakatulik
17. feb 2016

@jaana47 ja mam aj caj aj kapsuly 🙂....v tych cps.je to koncentrovane.Taky tuhy caj z neho by mi asi nechutil.

denidi
17. feb 2016

@jaana47 ano aj ja mam kapsuly a uzivam od ovulky jednu rano a jednu vecer,neviem kde kupila kakatulik,ale ja som tu cez net objednavala,lebo ja som ho v lekarni nikde nezohnala 😉

maculicek1977
17. feb 2016

@denidi ahojte baby, čo chcete vyskúšať Vitex, www.byliny-prodej.cz, ja som cez toto objednávala 1kg za 16 EUR 🙂 pijem tiež čaj, stránku mi odporučili baby z diskusie IUI, tu na modrom koníkovy.

denidi
17. feb 2016

@maculicek1977 🙂 uz som popozerala,vselico tam je veru a vitex tam neni nahodou pod nazvom drmek?

maculicek1977
17. feb 2016

@denidi áno drmek obecný 🙂

denidi
17. feb 2016

@maculicek1977 jj 🙂 lebo vitex mi nevyhodilo,tak som dumala ako to je po cesky 😉

amanda265
17. feb 2016

@luciaaana1 Ahoj,inositol som si objednávala z USA a aj agnus cactus v tabletkách. Inositol som užívala v prášku ráno a večer. Čo som ja užívala, môžem každej odporúčať, lebo tieto veci začala po mne užívať aj švagriná moja a raz-dva otehotnela.

luciaaana1
18. feb 2016

Díky moc za odpověď! A brala si agnus castus jen od ovulace do ms, jak doporučují baby tady, nebo celý cyklus (mimo ms)? Už v tom mám zmatek, na netu najdeš různé informace... Zatím jsem zkusila Inofolic a zvážím ten inositol z usa.

luciaaana1
18. feb 2016

@amanda265 Díky moc za odpověď! A brala si agnus castus jen od ovulace do ms, jak doporučují baby tady, nebo celý cyklus (mimo ms)? Už v tom mám zmatek, na netu najdeš různé informace... Zatím jsem zkusila Inofolic a zvážím ten inositol z usa.

airbag
18. feb 2016

Ahojte dievčatá my sme sa snažili o babo 10 mesiacov dr. mi odporučila inofolic mala som pravidelný cyklus.Inofolic som zacala užívať 2x denne aj počas menštruácie od 13.11 (asi 2x sa mi stalo ze som pozabudla) cyklus som mala aj naďalej rovnaký akurat sa mi tiez zdalo ze som pribrala...29.1. som si spravila testik a konecne vytúžené II po 2 mesiacoch užívania takze ja mozem len odporučiť za skúšku nic nedáte 😉

amanda265
18. feb 2016

@luciaaana1 Brala som agnus castus celý cyklus, mne osobne Inofolic moc nepomohol,mávala som bolesti v podbruší. Inositol z USA je oveľa lepšia látka, silnejšia a čistejšia, o tom ani nehovoriac, že Ti vyjde omnoho lacnejšie.

maculicek1977
18. feb 2016

@amanda265 babule a odkiaľ si ho objednávate inozitol z usa, máte to odskúšané?

zuzanadringus
19. feb 2016

@airbag aj mne sa zda, ze z neho priberam...

luciaaana1
22. feb 2016

Našla jsem i inositol dostupný tady http://nutricni-doplnky.heureka.cz/nutristar-in...

gustako
24. feb 2016

dnes som bola u lekarky meska mi MS a testy vysli negativne cize jedna ciarka,
chcela som aby mi vyvolala MS nech cim skor pride MS aby sme sa mohli snazit dalej
povedla mi ze mi vyvolavat nejde ze kedze beriem inofolik tak mi kludne nemusela prist ani nemusi,ale ze ovulacia prebehne...no bola to pre mna novinka este som to nepocula a ani necitala...co vy na to? 😨

kakatulik
24. feb 2016

@gustako no vies,mnohym dievcatam tu s pravidelnym cyklom dost ovulku posunulo a predlzilo cyklus,cize mohlo aj tebe a preto ti mozno vlastne ani nemeska. 🙂