icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

stanuska777
2. mar 2016

Ahojte, nemate nahodou niekto inofolic na predaj ? dakujem

patka33
2. mar 2016

@lusinka001 mam zaujem

lusinka001
3. mar 2016

@patka33 napis mi adresu do spravy, poslem na dobierku + postovne

damarafrigg
8. mar 2016

mam i ja, osobný odber, Bratislava. 18/20 sáčkov,

damarafrigg
8. mar 2016
stanuska777
8. mar 2016

@damarafrigg uz som si kupila dakujem

mravvcek
10. mar 2016

Ja mam.inositol od swansonu 🙂

luciaaana1
10. mar 2016

@mravvcek Ahoj, a pomohl Ti?

mravvcek
10. mar 2016

@luciaaana1 zatiaal nie 🙂

7zuzuleta
12. mar 2016

Ahojte chcem sa spytat mate niektora skusenost s branim inofolicu ak ked nemate ziadne problemy ? MS mavam celkom pravidelnu len mam predlzeni cyklus cca na 30 dni ...V prispevkoch som citala ze moze naopak pravidelny cyklus rozhadzat coho sa bojim ... O babetko sa sice snazime kratko cca 3mesiace ale som nejako nedockava :(Dakujem za odpovede 🙂

cincila18
12. mar 2016

@7zuzuleta ja nemam riadne problemy, beriem inofolic pravidelne, a nerozhadzal mi cyklus... ale na kazdu zenu to posobi inak... ved skus, za to nic nedas 🙂 teda, okrem cca 16 eciek 😉 joj, co je to 3 mesiace snazenia... a buduci nadejny ocinko je tiez zdravy?

7zuzuleta
12. mar 2016

@cincila18 Ano spermiogram ma v poriadku podla doktora,tak dufam ze vsetko dopadne dobre.A ano cena je taka aka je 🙂ale tak dufam ze sa nam to vyplati 🙂 len si zbytocne nechcem rozhadzat MS.

cincila18
12. mar 2016

@7zuzuleta musis vyskusat, inak to nezistis... mne napriklad inofolic posunul MS o jeden den dopredu, takze to je v pohode 🙂 kazdopadne, drzim ti palce 😉

zuzanadringus
12. mar 2016

Zienky... mne inofolic predlzil cyklus... mala som dostat 7meho, dnes je 12 a ms stale nikde, akurat som dnes iba zacala spinit...

7zuzuleta
12. mar 2016

@zuzanadringus a aky dlhy si mala pred inofolikom cyklus ? Nechcem predbiehat ale nebude pricina meskania nieco ine ? A krajsie ?🙂

zuzanadringus
12. mar 2016

@7zuzuleta cyklus som mala vzdy 29 ... robila som si testy odkedy meska predvcerom posledny test a vzdy bol snehovo biely vysledok ani naznak dokonca ani ducha... Myslím, že by mi to už ukázalo... Ovulaciu som mala 3 dni po ms - spinila som trosku vtedy, takze viem, ze ovulacia bola... no ms nikde... aj ked druhe babo by sme s manzelom prijali ☺

mauerka
14. mar 2016

mam inositol 500mg /ucinna latka v Inofoliku/ IP

luciamichnova
16. mar 2016

@nuttelka ahoj pomohol ti ten čistý inositol a listovka k otehotneniu?

kahlan1
20. mar 2016

@mravvcek
@mauerka ahojte 🙂 a kde steho kupili? Inositol?

mravvcek
20. mar 2016

@kahlan1 z americkej stranky sme objednavali od swansonu za nejakych 5dolarov a tu to predavaju za raz tolko

patka33
20. mar 2016

pomohol vam inofolic? po akom case

kahlan1
20. mar 2016

@mravvcek prave som objednala 🙂 tak uvidim ci zaberie 🙂

11hannah11
22. mar 2016

Ahojte, potrebujem poradiť, chcem sa spýtať či inofolic vyvolava ovulaciu, či jej napomaha, chystam sa po sviatkoch už k lekarke ale zvedavost mi nedá 🙂 minulý mesiac som skusala ovu testy a 15dc sa objavila čiarka a 20 zmizla, silna ako kontrolna nebola ani raz tak neviem či ovu prebehla alebo nie, tak ma zaujima ci pomocou inofolicu prebieha ovulacia

kahlan1
22. mar 2016

@11hannah11 ja som mala presne jeden den rovnako silné, a kedy si zacala robit testy? kolky de? mozno si mala robit skor ako 15 dc

11hannah11
22. mar 2016

@kahlan1 robila som od 10 dc a 15 dc sa prvý krát objavila čiarka, a 21dc už bol test úplne čistý

kahlan1
22. mar 2016

@11hannah11 skus skor mozno mas hned po MS

kajabartal
22. mar 2016

mne ovu testy ukazali len raz aj to po pregnyle-cize 0% realnych.... ja som sa spoliehala len na folikulometriu

bubinka138
12. apr 2016

Ahojte kúpila som si najprv nosifol (zostali 4 krabičky po 30 kusov) 18 eur plus poštovné, potom aj inofolic (zostalo 6 krabičiek po 20 ks) 14 eur krabička plus poštovné, no už ho nepotrebujem tak by som predala. Ak máte záujem píšte správu.

ssandra123
12. apr 2016

po dvoch rokoch snaženia a dvoch mesiacoch intenzívneho brania inofolicu + manželovi som nasadila fertilup, dve čiarky na teste 🙂 konečne, zajtra dr krv, tak držte palce, aby bolo všetko ok 🙂

mamartinka
13. apr 2016

@bubinka138 skoda zobrala by som.Sme v zahraniciu ale manzel bol akurat na Slovensku tak by to na poste vybral.Ale ak by si zo 3 tyzdne este vydrzala zoberiem vsetko.Ked tak mi napis do spravy.