Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@lusinka001 mam zaujem
@patka33 napis mi adresu do spravy, poslem na dobierku + postovne
mam i ja, osobný odber, Bratislava. 18/20 sáčkov,
@damarafrigg uz som si kupila dakujem
Ja mam.inositol od swansonu 🙂
@mravvcek Ahoj, a pomohl Ti?
@luciaaana1 zatiaal nie 🙂
Ahojte chcem sa spytat mate niektora skusenost s branim inofolicu ak ked nemate ziadne problemy ? MS mavam celkom pravidelnu len mam predlzeni cyklus cca na 30 dni ...V prispevkoch som citala ze moze naopak pravidelny cyklus rozhadzat coho sa bojim ... O babetko sa sice snazime kratko cca 3mesiace ale som nejako nedockava :(Dakujem za odpovede 🙂
Zienky... mne inofolic predlzil cyklus... mala som dostat 7meho, dnes je 12 a ms stale nikde, akurat som dnes iba zacala spinit...
@zuzanadringus a aky dlhy si mala pred inofolikom cyklus ? Nechcem predbiehat ale nebude pricina meskania nieco ine ? A krajsie ?🙂
@7zuzuleta cyklus som mala vzdy 29 ... robila som si testy odkedy meska predvcerom posledny test a vzdy bol snehovo biely vysledok ani naznak dokonca ani ducha... Myslím, že by mi to už ukázalo... Ovulaciu som mala 3 dni po ms - spinila som trosku vtedy, takze viem, ze ovulacia bola... no ms nikde... aj ked druhe babo by sme s manzelom prijali ☺
mam inositol 500mg /ucinna latka v Inofoliku/ IP
@nuttelka ahoj pomohol ti ten čistý inositol a listovka k otehotneniu?
pomohol vam inofolic? po akom case
Ahojte, potrebujem poradiť, chcem sa spýtať či inofolic vyvolava ovulaciu, či jej napomaha, chystam sa po sviatkoch už k lekarke ale zvedavost mi nedá 🙂 minulý mesiac som skusala ovu testy a 15dc sa objavila čiarka a 20 zmizla, silna ako kontrolna nebola ani raz tak neviem či ovu prebehla alebo nie, tak ma zaujima ci pomocou inofolicu prebieha ovulacia
@11hannah11 ja som mala presne jeden den rovnako silné, a kedy si zacala robit testy? kolky de? mozno si mala robit skor ako 15 dc
@kahlan1 robila som od 10 dc a 15 dc sa prvý krát objavila čiarka, a 21dc už bol test úplne čistý
@11hannah11 skus skor mozno mas hned po MS
mne ovu testy ukazali len raz aj to po pregnyle-cize 0% realnych.... ja som sa spoliehala len na folikulometriu
Ahojte kúpila som si najprv nosifol (zostali 4 krabičky po 30 kusov) 18 eur plus poštovné, potom aj inofolic (zostalo 6 krabičiek po 20 ks) 14 eur krabička plus poštovné, no už ho nepotrebujem tak by som predala. Ak máte záujem píšte správu.
po dvoch rokoch snaženia a dvoch mesiacoch intenzívneho brania inofolicu + manželovi som nasadila fertilup, dve čiarky na teste 🙂 konečne, zajtra dr krv, tak držte palce, aby bolo všetko ok 🙂
@bubinka138 skoda zobrala by som.Sme v zahraniciu ale manzel bol akurat na Slovensku tak by to na poste vybral.Ale ak by si zo 3 tyzdne este vydrzala zoberiem vsetko.Ked tak mi napis do spravy.

Ahojte, nemate nahodou niekto inofolic na predaj ? dakujem