Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
A je lepší ako tento inofolic? Lebo aj on je na úpravu cyklu
Kočky, tretí mesiac užívam inofolic (obsahuje kyselinu listovú a inozitol). Teraz som však narazila na doplnok od GS - Mimistar Forte, ktorý okrem kyseliny listovej a inozitolu obsahuje aj kopec ďalších vitamínov, ktoré snažilky potrebujú.
Preto si ku vám idem po radu. Skúšali ste niektorá tieto tabletky? Otehotneli ste vďaka nim?
Baby dnes mi doktor povedal ze stačí užívať.jeden sacok myslíte ze mam stale užívať dva alebo jeden?
Ahojte snazilky 🙂 my sa s manželom snažíme o bábo 7 mesiacov 🙂 včera som začala užívať Inofolic 1x denne, tak som zvedavá či konečne pomôže 😊 dávam si aj Femibion. cyklus mávam tak 30-33 dní, ale je pravidelný až na také 1-2 dní. Inofolic som si naordinoval sama. Babule držte palce 🤗🤗🤗
@bibih máte ich ešte v ponuke ďakujem za odpoved
Ja som opäť začala s užívaním inofolic, keďže plánujeme 3. Prvý syn sa podaril po 4mesiacoch užívania a druhy cca 3mes.uzivania. Tak som zvedavá či pomôže aj k 3babu🙂
Ahojte chcem sa spytat ci mam pri inofolicu este uzivat navyse kis.listovu? Alebo staci ze je v tom lieku. Asi to netreba prehanat ze?
inofolic nieje nic https://www.prezdravie.sk/pestrec-100-mg-67-tab...
ako inozytol a kys.listova. v tomto predrazenom vyrobku su je 2mg inozitolu ( anto vsm nepomoze) a tu je ich 75mg
a za ovela priaznivejsiu cenu. kyswlina listova sa da kupit zvlast 800mg.
Ahojte dievčatá, ostalo mi 37 vrecúšok inofolicu s použitím do roku 2019. Ak máte záujem pošlem zdarma za poštovné. Mne pomohol, tak dúfam, že pomôže aj Vám 🙂 Alena
Čaute, už 4 mesiace beriem inofolic, žiadna zmena, ani MS neprišla (tak ako obvykle) , ale moja gyn.trvá na tom, že mám s tým prísť až v januári 😕 mám ho ešte brat? Myslíte si, že pomôže? Prvé tehotenstvo skončilo v 7 mesiaci a od vtedy mi MS prišla len s vyvolavackou... Už je to rok... Veľmi by sme chceli drobca ☺️
@evangelina23 s inofolicom to nepojde. je to na hovno
@alinka333 ahoj, neviem ci to je ešte aktuálne? Ak áno, mala by som záujem, za skúšku nič nedám. A gratulujem ;)
@vrds keď to tu každý ospevuje ako im to pomohlo + sama gyn mi to odporúčala, tak ja už neviem kde je pravda 😕

@ivka973 na upravu ms skus gynex.... Mojej sestre pomohol aj pri cystach