icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

spurky
31. jan 2018

@ivka973 na upravu ms skus gynex.... Mojej sestre pomohol aj pri cystach

ivka973
31. jan 2018

A je lepší ako tento inofolic? Lebo aj on je na úpravu cyklu

spurky
31. jan 2018

@ivka973 tak co som citala tak gynex pouziva vela zien na upravu ms je cisto na prirodnej baze a naozaj funguje.... Ale tak precitaj si a uvidis

bibih
Autor odpoveď zmazal
annie89
4. feb 2018

Kočky, tretí mesiac užívam inofolic (obsahuje kyselinu listovú a inozitol). Teraz som však narazila na doplnok od GS - Mimistar Forte, ktorý okrem kyseliny listovej a inozitolu obsahuje aj kopec ďalších vitamínov, ktoré snažilky potrebujú.
Preto si ku vám idem po radu. Skúšali ste niektorá tieto tabletky? Otehotneli ste vďaka nim?

spurky
5. feb 2018

@annie89 uz tu boli debaty o tom... Aj ja som si to chcela kupit no nakoniec som aj tak ostala pri inofolicu..... No k skusis tak daj vediet 🙂

bibih
Autor odpoveď zmazal
annie89
6. feb 2018

@spurky Ja som k tomu nikde nenašla poriadnu debatu. Včera som začala s užívaním. Určite dám vedieť ak sa zadarí 🙂

spurky
8. feb 2018

@annie89 nepisu ci to niektorej pomohlo takze budes prva 🙂 drzim palce 🙂

ivka973
8. feb 2018

Baby dnes mi doktor povedal ze stačí užívať.jeden sacok myslíte ze mam stale užívať dva alebo jeden?

zuzka992
8. feb 2018

Ahojte snazilky 🙂 my sa s manželom snažíme o bábo 7 mesiacov 🙂 včera som začala užívať Inofolic 1x denne, tak som zvedavá či konečne pomôže 😊 dávam si aj Femibion. cyklus mávam tak 30-33 dní, ale je pravidelný až na také 1-2 dní. Inofolic som si naordinoval sama. Babule držte palce 🤗🤗🤗

smejulinko
13. feb 2018

@bibih máte ich ešte v ponuke ďakujem za odpoved

bibih
Autor odpoveď zmazal
sisina812
24. feb 2018

Ja som opäť začala s užívaním inofolic, keďže plánujeme 3. Prvý syn sa podaril po 4mesiacoch užívania a druhy cca 3mes.uzivania. Tak som zvedavá či pomôže aj k 3babu🙂

kaja26
1. mar 2018

Ahojte chcem sa spytat ci mam pri inofolicu este uzivat navyse kis.listovu? Alebo staci ze je v tom lieku. Asi to netreba prehanat ze?

zuzka992
1. mar 2018

@kaja26 ja som čítala, že sa môže ešte kys. listová užívať, lebo Inofolic jej obsahuje menej ako je odporúčané 😊 ja beriem k Inofolicu aj Femibion 🙂

kaja26
2. mar 2018

@zuzka992 oki dakujem 🙂

ludka0611
2. mar 2018

Ahojte dievčatá,objednala som si Inofolic caps ,dnes mi prišiel ale chcela by som sa opýtať či je to ono lebo ma iný obal ako som videla na Slovensku ... Ďakujem 🙂

sandra151
2. mar 2018

@annie89 mimistar som brala cca 6 mesiacov a nepomohol mi

annie89
2. mar 2018

@sandra151 ďakujem ti. A pomohlo ti niečo iné?

kaja26
2. mar 2018

@zuzka992 este som sa chcela spytat ci je ok ked som si nasadila inofolic ked som teraz potratila? Este krvacam...

sandra151
2. mar 2018

@annie89 zatial nie, snažíme sa 15 mesiacov, momentálne mi to mešká a užívam inofolic a partner folandrol tak uvidíme ako to dopadne 🙂

vrds
4. mar 2018

inofolic nieje nic https://www.prezdravie.sk/pestrec-100-mg-67-tab...
ako inozytol a kys.listova. v tomto predrazenom vyrobku su je 2mg inozitolu ( anto vsm nepomoze) a tu je ich 75mg
a za ovela priaznivejsiu cenu. kyswlina listova sa da kupit zvlast 800mg.

alinka333
16. mar 2018

Ahojte dievčatá, ostalo mi 37 vrecúšok inofolicu s použitím do roku 2019. Ak máte záujem pošlem zdarma za poštovné. Mne pomohol, tak dúfam, že pomôže aj Vám 🙂 Alena

evangelina23
22. mar 2018

Čaute, už 4 mesiace beriem inofolic, žiadna zmena, ani MS neprišla (tak ako obvykle) , ale moja gyn.trvá na tom, že mám s tým prísť až v januári 😕 mám ho ešte brat? Myslíte si, že pomôže? Prvé tehotenstvo skončilo v 7 mesiaci a od vtedy mi MS prišla len s vyvolavackou... Už je to rok... Veľmi by sme chceli drobca ☺️

vrds
22. mar 2018

@evangelina23 s inofolicom to nepojde. je to na hovno

sandra151
22. mar 2018

@vrds súhlasím

bibih
22. mar 2018

@alinka333 dobry den, este je to aktualne prosim?

katka101018
22. mar 2018

@alinka333 ahoj, neviem ci to je ešte aktuálne? Ak áno, mala by som záujem, za skúšku nič nedám. A gratulujem ;)

evangelina23
22. mar 2018

@vrds keď to tu každý ospevuje ako im to pomohlo + sama gyn mi to odporúčala, tak ja už neviem kde je pravda 😕