icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

kraskanz1
12. feb 2013

@ompi Len pekne ho papaj a uvidiis zabere ti ver tomu ..Je rpavda ze aj ja som bola neveriaci Tomas ale on fakt pomaaaha...Jaj uz sa neviem dockat kedy pojdem do iscare...ach...tak mi pomali idu dni...
A mate aj nakazane tutu mutu?

ompi
12. feb 2013

Kedy sa chystáš na kontrolu? 🙂 No - tutu mutu máme za sebou. 🙂 Na tej kontrole Dr. zistila že ovu už prebehla, a tie krvné výsledky vo štvrtok by to mali potvrdiť, tak som sama zvedavá... 😖

kraskanz1
12. feb 2013

@ompi aj jaaaj o paar dni cakaam testiiiky....joooj uz sa neviem dockaaaat...🙂
20teho az mam ist este 8x sa vyspiiiim...

danuska111
12. feb 2013

baby, fakt s tým máte dobré skúsenosti, mne to tiež dr. v iscare odporučila, tka čakám, či bude menses a začnem užívař, kolko stojí? díky

ompi
12. feb 2013

@kraskanz1 Veruže poznám ten pocit, keď sa ti zdá že čas stojí... no neboj dočkáš sa! 🙂 Uvidíme čo nám čas prinesie, až sa bojím, lebo už dávno som vyhlásila, že mne predávajú iba jedno-paličkové tehu testy... 🙂 Možno už tento mesiac to bude inak...? Ak nie v ďalšom mesiaci pôjdem skôr na kontrolu, cca 12 DC a uvidíme. 😉

jaruska74
12. feb 2013

@ompi zajtra idem este na endokrinologiu, ci na nieco nepride a uvidime.........ale velmi ma to dnes sklamalo, mam uz len jeden mesiac s clostybegytom a duphastonom. som zvedava ci nabehnem na nejaky cyklus bez liekov potom....ale ty si blizko, mas velku sancu,dufam ze ti to vyjde 😉

ompi
12. feb 2013

@danuska111 Ak môžem povedať za seba, tak mne sa po jeho užívaní, veľmi upravil cyklus a dúfam že to s ním dotiahnem k prirodzenému oplodneniu. Jeho cena okolo 15 eur jedno 20 sáčkové balenie.

ompi
12. feb 2013

@jaruska74 Dakujem veľmi pekne - uvidíme... Zajtra ti držím palce, budem na teba myslieť...

kraskanz1
13. feb 2013

@ompi Dalsi cyklus uz nebudeeeee....🙂uz bude len potvrdenie tehuuuuuuuuu.... 😉

danuska111
13. feb 2013

@ompi ďakujem, držím vám palce

sandri
13. feb 2013

@lienka3031 ahoj, mas nieco nove? Mne ma prist mrcha az zajtra, ale zatial to nevidim nejako nadejne na tehu :( Pobolieva ma podbrusko, jediny rozdiel je, ze mam uz 3 dni dost velke bolesti v oblasti laveho vajecnika. Neviem co si o tom mysliet. A este ako na potvoru je moja doktorka chora, cize sa nemam ani s kym poradit... uvidime ako zajtra.

94
13. feb 2013

Ahojte tak od včera večer pijem inofolic....tak uvidím....zároveň som začala druhy mesiac clostyl.... 😉

milousova
13. feb 2013

ahojte chcem sa spytat, ci ten inofolic mam zacat brat od zaciatku cyklu alebo je jedno kedy zacnem? A este jedna otazocka, mam pit 2x denne alebo staci raz? Dakujem za odpoved 🙂

nienna
13. feb 2013

@milousova ahoj, kľudne môžeš začať, nemusíš sa riadiť cyklom. A odporúča sa radšej 2 x denne. ja som brala 2 mesiace jeden sáčok ale tiež už som zvýšila na 2....teraz majú dobrú akciu 3 balenia a vtedy to vychádza oveľa lacnejšie

filus
13. feb 2013

Ahojte,ja som dnes kúpila asi v tretej lekárni Inofolic je tam 20 sáčkov,pije sa 1xD,stojí okolo 14E.Ja sa snažím otehotnieť niečo cez 2 roky,chodili sme do Heliosu,obaja sme v poriadku.Podstupila som laparoskopiu-priechodnosť vajcovodov,IUI,hormony,kvapky,výživové doplnky,Dr. Jonáša,stojky 😀, moju polovičku som dopovala vitamínmy na lepšie spermie,soná no všetko čo sa dá.Aj doktori krutia hlavami.Ale stale dúfam,tak uvidíme ako zabere Inofolic.

donna11
13. feb 2013

@filus ahoj, musis to brat 2x1!!..to ti povie kazdy lekar a moze sa zacat brat nezavisle na cykle, cize hned..treba mysliet pozitivne a vyjde to, uvdis..uz sa nam to viacerym odtialto podarilo..drzim paste 🙂

filus
13. feb 2013

ja len zato,že na krabici Inofolic je písaná odporučaná denná dávka 1xD,Dr sa mi k tomu nevyjadrila,len ze to mam skusiť.

donna11
13. feb 2013

@filus urcite min 2x1..kazda jedna to tu tak berie..niektore aj 2x2..tak vela stastia..

zora256
13. feb 2013

@filus Ahoj!Neboj iste sa podarí,len sa skús uvolniť a nebyť v kŕči kvôli bábätku,bábo príde keď budeš psychicky vpohode a ten Inofolic kvôli čomu berieš,keď si vporiadku?Je to na polycystické vaječníky.Ty máš priezvisko Filusová?Moja mama je tiež po mojom výchocnom otcovi Filusová🙂

zora256
13. feb 2013

Ahojte baby!Stalo sa tu niektorej že jej praskli cystičky na vaječníku po kýchnutí?mne včera počas kýchnutia hrozne zabolel vaječník na ktroom bolo veľa malích rovnako veľkých cýst a od vtedy slabo krvácam a vôbec ma už nebolí ten vaječník hoc predtým som mala bodavú bolesť.A to dnes mám 13dc.Aj v októbri som to mala takto podobne hroznú bolesť vtom istom vaječníku a potom slabé krvácanie,a na ďalšom sone mi lekár potvrdil prasknutie cýst,čiže nemalasom potom cysty naňom.Hoc aj tak budúci emsiac začnem z Inofolicom aby som mala všetko ok a mohla otehotnieť.

milousova
13. feb 2013

@nienna ja som si kupila to trojbalenie. Dufam, ze to bude stacit a viac uz nebudem musiet kupovat 🙂 🙂 🙂

filus
13. feb 2013

@zora256 vraví sa že topiaci sa slamky chytá.Doporučili mi 2 lieky ešte Nosifol,ale začala som Inofol.Ja už skušam možne nemožne a skušam co zabere.Mam 8 ročneho syna a roky utekajú.

zuziklc29
13. feb 2013

@kraskanz1 jej moja ty uz budes maminka >D krasne . . .gratulujem a srdecne zelam vsetucko dobre . . . . . . .tak ten inofolic predsa len pomaha 😀 ja mam dvojitu davku lebo mam spco tak dufam,ze aj mne trochu pomoze

zora256
13. feb 2013

@filus Tak veru topiaci sa aj slamky chytá a ako píšeš tie roky neúprosné utekajú a časom je to vždy ťažšie na psychiku,moc vám prajem aby sa vám zadarilo čím skôr 🙂 Aj ja som chcela do 2rokov druhé ale už čas prešvihol ten čas a teraz po diagnóze čo mi lekár napísal,to tak ľahko ani nebude verím,že do 3roka sa zadarí a ak nie tak raz možnopo 40-tke keď sa tie hormóny ukľudnia,keďže mám viac testosterónu než porgesterónu ☹

filus
13. feb 2013

@zora256 neboj ved liečbou sa to dá upraviť.Ja by som sa zmierila skor s tym, že je nejaka chyba a už nebudeme mať viac detí a dala by som tomu pokoj ako takto.V čom to je?Niečo asi medzi nebom a zemou.Aka je to spravodlivosť,tá čo chce mať nemôže, a tá čo ich nechce má.

zora256
13. feb 2013

@filus Ve´d to,že prečo je to takto schválne,že tie čo chceme si potrpíme,kým sa vôbec podarí a čo je ešte horšie ako vmojom prípade malý sa tiež len liečbou po 3,5roku podaril a teraz sa už snažíme pomaly 12mesiac a stále nič,že prečo aj druhé tak ťažko a či vôbec príde...nechápem,prečo???Veď som nikomu neublížila,že ma takto trescú.Ale čo už asi sme niečo vpredošlom živote pokazili a preto si musíme teraz takto vytrpieť...Je to ťažké sa zmieriť z tým,že nemôže mať žena dieťatko :-/ mne lekár povedal teraz 11-tého,že nevidí šancu mať ďalšie dieťatko,len Umelo alebo z Inofolicom,takže keďže umelo nechceme tak mi ostáva len Inofolic a verím,že sa podarí.Iste aj tebe pomôže už ho berieš alebo ešte len plánuješ?

nienna
13. feb 2013

@milousova musíš byť trpezlivá a dať tomu inofolicu čas, to trojbalenie máš len na jeden mesiac, to je málo aby sa prejavili výsledky....aj ked ktovie, možno budeš mať šťastie 😉

filus
13. feb 2013

@zora256 dnes som ho začala brať 1xdenne, ako odporúčajú ,kedže nemám PCO.Aj pri prvom sme sa snažili, no aj nechali na náhodu a nič. No hned prvy mesiac po dobraní hormonov som otehotnela.Teraz mi to fakt pripada ako zázrak.

lienka3031
13. feb 2013

@sandri Ahoj Sandri, nemam nic nove..mam pocit, ze uz aj to napatie v prsciah zmizlo alebo mam len viac roboty a nemam cas sa "sledovat"🙂)..ja uz fakt neviem🙂..ja prave neviem kedy mam dostat, lebo s Agnucastonom (lekar mi ho doporucil) sa mi natiahol cyklus az na 35-43 dni..pred tym som mavala 28-35 dni..ten som vysadila pred mesiacom a pred 3 tyzdnami som zacala s inofolicom a rebrickovym cajom rano🙂..tak uvidime..ak by sa mi vratil spat na 28 dni, tak by som ich mala dostat zajtra..Drzim palce!!..a cakame a dufame dalej🙂

kraskanz1
13. feb 2013

@zuziklc29 ahoj moja ano tak vyzera ze oktober je moooj..🙂 aj ja mam pcos a brala osm inofolic 2x1.. tak ti drzim palceky urcite ti zabere len ho pekne papaj a nevzdavaj tooo...🙂