Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kraskanz1 ahoj čítala som,že máš inzulínovú rezistenciu.Vieš pre mna je to uplná novinka,nepočula som otom,len minule mi lekárka hovorila,že ak sa mi po duphastone neupraví cyklus skusime nejaké lieky ktoré sa síce dávaju na cukrovku ale ja som sa toho velmi zlakla tak som to vylučila,ale dnes surfujm po nete avšetky príznaky sedia ☹ prosím ta ako ti zistili,že ju máš?tú rezistenciu?brala ti nato krv?som z toho mimo,lebo kramy mi vobec nechia ,mám sice 2 deti ale len vdaka klostilu,a potom zase nechodili.budem velmi rada ak mi odpíšeš,velmi mi tým pomôžeš
@kraskanz1 poprosím ten vírus aj ku mne 🙂 🙂 blahoželáám k bábu, veľa zdravička prajem.....Chcem sa opýtať, mne po laparke v novembri zistili endosku lahkeho stupna, snažilkujeme vyše roka, teraz mam liečbu na 3 mesiace decapeptylom injekciami - mam pred sebou poslednú a kontrolu na klinike 😕 , mysliš že by som mohla teraz zacať uživat inofolic??? a mam sancu pri tejto chorobe otehotniet???dakujem ak odpišeš a držkaj sa 🙂
@ematko29 Ahoj moja a robili ti nejake vysetrenia na PCOS a IR (inzul. rezistencia)? Robia sa normalne z krvy bezne rano nalacno nezavysle od dna cyklu...A ak sa ti potvrdi pcos tak sa davaju take lieciky pre cukrovkarov vola so to siofor a obsahuje latku metformin ktora priaznivo vplyva na vajecniky a lieci toto ochorenie ....A ked sa ti potvrdi tato diagnoza urcite nadas inofolic je velmi ucinny a coby dub budes tehu..Duphaston som brala aj ja ale to je len kozmeticke on ti vlstne vyvola mrchu aby si ju mala pravidelne ale nelieci toto ochorenie apson to mi povedala moja lekarka...Takze sup na vysetrenia cim skor a drzim palceky aby si bola cim skor uspesna snazilka....🙂 😉 P.S. posielam tehu vyrus... 😀
@javorinka2 Ahoj moja dakujem velmi pekne 😉 aj tebe ho posielam pekne sa nakaz ... 🙂 Neviem ako je to s edomotriozov o tejto diagnoze toho nemam vela nastudovane iba tolko ze je to menstruacna krv uchytana aj mimo maternice....Takze ti neviem povedat ze ci by ti inofolic zabral ale skusit to mozes ber ho par mesiacov ved je to len kyselina listova a inositol takze vytaminy uskodit by ti to nemalo maximalne len mopoct...ale urcite sa popytaj aj svojho lekara ze ci to pomaha aj na edometriozu...🙂
@ompi ahoj moja velmi na teba myslim urcite sa to podari uvidiiis nema sa preco bola ovulka bola sliznica bol sexik ja verim ze budes tehu netrpezlivo s tebou cakam na testikovanie...🙂
@kraskanz1 dakujem krásne za informácie,pomohli mi posunuli v pred,aj ked niesom snažilka len nechápem prečo mi menzes chodí velmi zriedka.neviem nič len to,že mám málo progesteronu azvyšený testosteron,chcem vedieť prečo je to tak ,ved to musi z niečoho prameniť tie problémy,deti mám 2ale aj ked neplánujem,neviem si predstaviť,že nebudem vedieť prečo je to tak.o pco nik mi nehovoril môžem mať pco aj ked nemám cysty?kdetom mi pomohol klostilbegit
@ematko29 neviem moja potom preco mrcha nechodi mala by si si dat spravit hormonalny profil tam sa zisti takto hladina progesteronu a testosteronu a vlastne vsetkych tychto hormonov...Tak to je super ze uz mas 2 deticky tak potom neni o com som rada ze vam clostil zabral...dlho ste sa snazili?
@kraskanz1 ku endokrinologičke chodím,mám zvyšený testosteron amálo progesteronu,endokrinologička mi chcela nasadiť metformin aja som sa bála čo to je ,že pre cukrovkároch tak som to zatial nechala tak ale ako tak čítam tak je to kôli tej rezistencii amožno či aj ja ju nemám ked to mám tak rozhádzané,ale zasa niekde som sa dočitala,že ani na rezistenciu by sa to namalo predpisovať kto ho vie?Ináč o detičke sme sa snažili o káždú 1rok ,aklostil zabral hned na druhy cyklus.Mna by len zaujímalo ako rieia amenoreu resp sporadické ovulácie ženy čo už maju deti,to beru antiku do prechodu alebo neviem,neviem si predstaviť ,že neprídu na príčinu aja budem do prechodu pchať do seba lieky.
Baby a ako užívate inofolic? každý deň jeden sáčok alebo treba nejako systémovo?
@94 ja som uzivala kazdy den 1 sacok, podla prikazu doktorky. Viem, ze niektore baby tu uzivaju castejsie, to je asi aj v zavislosti od tvojho zdravotneho stavu - ja som nemala ziadne problemy, aj cyklus pravidelny, len sa nam 5 mesiacov nedarilo... No a po prvom mesiaci uzivania sa objavili // 😀
ahojte baby tak to tu citam a aj ja beriem inofolic 🙂 zatial len 2 tyzden takze uvidime....ale co sa tyka toho brania tak by sa mal brat 2 sacky za 1 den pretoze tie latky, ktore inofolic obsahuje ucinkuju iba 12 hodin....takto mi to aspon vysvetlila moja doktorka 🙂
Neviem,či to pripísať Inofolicu,beriem ho necelý mesiac a menzes som nikdy nemala 4dňový 😨 prvý krát v živote.Bežne mávam 7 dní.Takže prvé pozitívum 🙂)
kočky, mne to príde veľa 2krát denne - nie je to reklamný ťah?
hoci jasné, že sú kočky, čo nemajú cyklus, potom tie čo cyklus majú ako taký a potom tie, čo majú aj ovulku v pohode...
podľa mna to treba zvážiť podľa toho, či ozaj máte potvrdené PCO alebo IR a ak nie, tak určite iba 1 sáčok denne 😅
Mozem ho brat aj ked nemam PCO ?
@kraskanz1 dakujem 🙂
Baby dufam ze vam zaberie a budete sa moct tesit rovnakp ako my 🙂 drzim palceky
ahojte aj my sa snažime o baby viac ako rok beriem inofolic už 1 krabičku som dopapala a ešte stále nič ani kramy ☹
už 2 týždne, mam nepravidelný cyklus preto doki navrhol inofolic spolu s clostilom
no dovtedy kým nepríde ms nemožem dať clostil 😠
@bubo80 a aký máš problém?
ahojte dievcata,tak 10DCmam na oboch vajecnikoch 17mmfoliky a dnes sme aj pichli pregnyl,tak sa budeme snazit a cakaaaaaaaat
Baby ahojte,
dnes objavila súťaž o 3 balenia http://www.lejdy.sk/sutaz-s-inofolicom.phpm na stránke WWW.LEJDY:SK...už som to vyplnila. Dnes som bola u mojej lekárky a tá mi povedala, že už jej na Inofolicu otehotneli 2 pacientky a jedna z toho bola baba ktorej sa nedarilo otehotnieť 3 roky....zázrak...
@maciatko13 ten link nefunguje 😕
tak si klikni na reklamu čo je naboku tejto stránky na reklamu na Inofolic....tam vyplníš malí testík a možeš hrať o 3 balenia....
boze po to pregnyle som jak cert sama na seba som zla ,mam take nalady plac a strasne nervy,uz aby prestal ucinkovat a prebehla ta ovulacia lebo si rozhadam cele okolie 😠
@sarafortuna
nie je to reklamny tah, ja to mam predpisane 2x denne, odvcera som zacala uzivat. Viem ze na krabici pisu ze raz, ale u mna viac zavazi doktorkin predpis. A maju to aj ostatne ze dvakrat. Pohoda, ved su to vitaminy len.
@cristinna , vitamiíny, ale aj vitamín môže ublížiť. Ak niekto nemá PCO a ani IR , tak 4g inositolu môžu niečo spraviť - ak to znižuje cukor, tak ak máš málo cukru v krvi, tak ideš až do hypoglykémie - samozrejme, že to beriem teoreticky.
Berú to aj zdravé kočky, ktorým sa nedarí "pár mesiacov" a mám na mysli hlavne tie 😉

@sue213 u nás je problém u oboch tak asi aj preto to nejde