icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

123zzz
15. feb 2013

@sandri gratulujeeem 🙂 ,a ked si chodila na folikulometriu,ktory den si sla ,a aky si mala velky folikul a v ktory den od zistenia foliku ti nakazala snazilkovanie,diiik vopred za info

kraskanz1
15. feb 2013

@sandri Gratulujeeeeem...hovoriiim baby vsetky co papate inofolic budete coskoro tehulkyyyy nebojte sa len ho pekne papajteee....🙂

sarafortuna
15. feb 2013

@matyi , ja beriem súčasne, no mám iba 500mg metf.

cristin_7
15. feb 2013

@kraskanz1 dúfam, že máš pravdu, ja beriem teraz tretí týždeň po jednom denne, ale chcem zvýšiť dávku a pevne verím, že aj nám sa to podarí

ompi
15. feb 2013

@sandri Veeeeeľmi ti gratuuuulujem, moc,moc,moc sa teším s tebou! 🙂 Si ďalšou šťastnou budúcou maminkou, ktorá je príkladom a nádejou pre nás ostatné... Ešte raz gratulujem... 🙂

kraskanz1
16. feb 2013

@ompi ty akoooo???dosnazilkovaneee???? 😉

kraskanz1
16. feb 2013

@cristin_7 urcite ano len kludne si zvis davku na 2x1 to ti len pomoze uvidiis...ajj a som tak brala

jaruska74
16. feb 2013

@matyi aj ja by som tak mala asi brat, lebo beriem inofolic a terez mi predpisal metformin. Tak azda to ma vyznam.....a ako dlho to takto budes brat?

jaruska74
16. feb 2013

@nienna budes to tak brat dlhodobo?

sue213
16. feb 2013

Vcera mi dr. potvrdil 6. tyzden tehotenstva🙂 Ked tak pocitam a pocitam stale mi to vychadza, ze ten Inofolic musel zabrat hned po prvych davkach! Nemozem tomu uverit🙂)))

kraskanz1
16. feb 2013

@sue213 Gratulujeeeem .....🙂

majka2205
16. feb 2013

@nienna
@matyi baby aj ja som brala metformín 2x850mg ale ked som začala brať inofolic tak mi ho doktorka kázala vysadiť, vraj to má podobné účinky, takže asi záleží od doktora.

matyi
16. feb 2013

@majka2205 vysadila si metformin? Ako na teba pôsobil? Ja som z neho neskutočne unavená ☹ a tiež sa rozhodujem, či mama začať brať inofolic ale lekár mi povedal, že je to ako výživový doplnok, takže si nemyslí, že by sa to nejak negatívne ovplyvňovalo a môžem to brať súčasne. Ale mne sa to nejak nezdá.. Dajte niekto vedieť, ak máte skúsenosti, či ste brali metformin a inofolic súčasne. Ď.

kraskanz1
16. feb 2013

@matyi Ja som brala metfomin 1,5 roka samotne bez inofolicku dal mi do poriadku hormony znizili sa muzske a napravili zenske ale potom mi zistili inzulinovu rezistenicu a potom som brala inofolic 4 mesiace po 3mesiac IR klesla a na 4 bola ovu a ostala som tehotna ...takze neviem ci ho brat spolu s inofolikom alebo zvlast ale inofolic urcite papaj...

nienna
16. feb 2013

@matyi ja ich budem brať spolu až kým neotehotniem, necítim že by mi bolo nejak zle z toho, tak hádam nevadí že beriem aj to aj to....je pravda, že inofolic a metformin majú podobné účinky

nienna
16. feb 2013

@matyi a akú dávku metforminu berieš?

majka2205
16. feb 2013

@matyi Ja som brala metformín cca 1,5 roka, zo začiatku mi bývalo zle kým som si zvykla ale potom už v pohode. Ani som nevedela že ho beriem. No a ked mi nasadila doktorka Inofolic tak som sa pýtala či to nevadí že beriem Metformín tak vraj nemám kombinovať a tu čítam že niektoré baby berú jedno aj druhé. A po necelých dvoch mesiacoch brania Inofolicu som mala ovuláciu takže asi fakt zaberá 🙂

matyi
16. feb 2013

@kraskanz1 fíha, až rok a pol si brala metformin? ja ho mám brať pol roka a mám za sebou ešte len necelé 3m, ale už sa neviem dočkať, kedy s ním skončím, lebo mi robí veľmi zle na žalúdku a som z neho veľmi unavená. Dokonca som z neho aj pribrala 3kg hneď prvý mesiac a nechcú ísť dole.. Váhu mám síce stále v norme ale nejak divne zaberajú ak všetky baby chudnú a ja priberám ☹

majka2205
16. feb 2013

baby ktoré ste ostali tehotné chcem sa opýtať, mal niektorej partner aj problémy so spermiogramom alebo bol problém len u vás?

matyi
16. feb 2013

@nienna ja beriem 3 x denne 500 g. cca 2,5mesiaca a mám ho brať pol roka.

bambi9
16. feb 2013

@nienna
@majka2205
baby aj na tej stranke o inofolicu sa pise ze je dobre to brat aj spolu s metforminom ak ho mate naordinovany. Su to sice podobne lieky ale kazdy z nich posobi na nieco ine a navzajom sa podnecuju a zvysuju tym šance 😉 😉
drzim palce

majka2205
16. feb 2013

@bambi9 ďakujem, mňa ani nenapadlo skúmať či sa môže alebo nemôže spolu. Uvidím ako budem reagovať ďalej.

bambi9
16. feb 2013

@majka2205 ja som brala metformin dva mesiace, takze ho poznam... a po 2m. som aj otehu 🙂

nienna
16. feb 2013

@matyi no to nemáš takú vysokú dávku ako ja, kľudne ber oboje. Ja metformin beriem už siedmy mesiac, nič mi z neho nieje, žiadne nevoľnosti, ani na začiatku mi nebolo....ale je dôležité s ním začínať postupne, ja som najprv brala mesiac len jednu tabletku až potom sme pridali. A ja z neho ani nechudnem ani nepriberám, takže ako keby som ho ani nebrala

nienna
16. feb 2013

@bambi9 super 🙂 vďaka za info, ja pokračujem v braní oboch, dúfam že to už čoskoro zaberie, ja mám stále nepravidelný cyklus, už by to mohlo konečne zabrať 😠

majka2205
16. feb 2013

@bambi9 tak to ste mali šťastie že sa tak podarilo 🙂

ompi
16. feb 2013

@sue213 Jéééj gratulujem - ste úžasné babule... Moc ti to prajem a držím palce... 🙂

ompi
16. feb 2013

@kraskanz1 Ahojky - noooo, my máme dosnažilkované a teraz dlhé dni čakania... 😒 Ja sa moc teším z Vás všetkých maminiek a moc Vám všetkým v dobrom závidíííííííím ☹ 🙂

kraskanz1
16. feb 2013

@ompi noooo tak to co cakanie je asi najhorsie ale uvidiiis urcite sa podarilooo jaaaj velmi na teba myslim a posielam ti tehotensky vyrus.....dufam ze sa nakaziiis....🙂

sue213
16. feb 2013

@majka2205 v nasom pripade bol problem len u mna, manzel je ok