icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ompi
10. mar 2013

@kraskanz1 @zujka2 Dakujem babulky... ano dame to!!! 🙂

janedoe
11. mar 2013

@eja82 Tak to si ma nepotesila 🙂 ... ved uvidim.... doktorka povedala, ze to mam 3 mesiace vyskusat

pa_mi
11. mar 2013

Caute, hlasim sa aj ja do Inofolicovej skupiny 😀 😀 😀 Je mi vsetko mozne, stitna zlaza znizena cinnost (som nastaven na Euthyrox 50) a PCO, chory pankreas a tak dalej 😀 😀 😀 . Zajtra idem na HP, uvidime co vyjde z toho.

Prave dnes som dobrala 1. krabicu Inofolicu - beriem 2x denne. Tiez mi doktorka radila pockat na novy cyklus (ten sa zacal vcera) ale nepockala som a 1.3. som ho zacala brat. Ja mam skor pocit ze ako to beriem tak mi chuti menej jest ako predtym (nie som prave najchudsia takze je to super prinos 😀 😀 😀 ). Som zvedava co to urobi tento cyklus s ovulkou 😕

jana954
11. mar 2013

ja mám tiež problém s nadváhou, tak uvidím čo sa bude diať, zatiaľ nebadám že by som pribrala... 😉

94
11. mar 2013

No dievčence, nechcem predbiehať! len vám dodať nádeje! Rok a pol snaženia a nič, teraz ešte nedokončené druhé balenie inofolicu a dve čiaročky na teste!!!! Pila som len večer, mám nadváhu (dosť) ale nepribrala som od inofolicu. Tak už len dúfať nech to doktor potvrdí, je to veľmi čerstvé! 🙂 🙂 🙂 🙂

jana954
11. mar 2013

@94 tak držím palce 😲

kraskanz1
11. mar 2013

@94 Gratulkaaaa...ten inofolic to je zazrak prisaham...🙂

milousova
11. mar 2013

@pa_mi ja mam tiez PCO a tiez znizenu funkciu stitnej zlazy a som na Euthyroxe 50. Inofolic uz mam nakupeny len ho zacnem brat az od maja, lebo v aprili prerabame cely bytik takze nestihame snazilkovat, tak aby som nebrala zbytocne. Takze som zvedava ako dopadneme 🙂 ja verim, co verim teda viem, ze tento rok isto iste budu // 😎 😀

pa_mi
11. mar 2013

@milousova aj ja mu verim,musi to pomoct, ved baby tu zo skupiny pisu o tom hotove zazraky! pozri sa napriklad na @94 🙂
ja by som inak byť tebou začala s bratím už teraz - na 1. cyklus zabral malokomu, cim skor tym lepsie - telo bude skor pripravene a "preliecene". ja som tiez mala pockat do noveho cyklu, ale nakoniec som necakala - pokial moze liecba trvat az 6 mesiacov tak nie je naco cakat.
inak ja mavam ovulaciu (ci co to je) az tak okolo 20 DC, ale prisaham baby ze teraz som len 2 DC a normalne mam pocit ze ma zacina boliet pravy vajecnik presne ako cca tyzden pred ovulaciou .....tak mozno sa stane zazrak a pride to tento mesiac skor.... 🙂

milousova
11. mar 2013

@pa_mi niee to 6 mesiacov čakať nemôžem, to ja mám vyrátané, že otehotniem najneskôr v júni 😀 tak by mi to najviac vyhovovalo aj kvôli prerábke bytu aj kvôli práci. Však pozitívne myslenie základ úspechu 🙂 Tak dobre teda po zrelej úvahe a tvojej rade asi začnem brať skôr, dnes som 24 DC, ovulka prebehla podľa teploty zatiaľ pravdepodobne včera tak si počkám a začnem od 1 DC 🙂

pa_mi
11. mar 2013

@milousova super naplanovane...ja som si naplanovala septembrovciatko - bohuzial nevydalo.... ale teraz by som uz brala hocico, nie ze budem zase cakat do decembra 😀 😀 😀
veru zacni od 1 DC to mas akurat tri mesiace do juna, to by uz malo zabrat 😨

emily330
11. mar 2013

je super, že takáto stránka existuje a človek zistí, že nie je sám, čo má takéto problémy. Pridávam sa k vám. Dnes doberiem prvú krabičku inofolicu a dúfam v zázrak 🙂 Už sa snažíme dva roky ☹ tak snáď to aj nám pomôže

inusik1976
11. mar 2013

ahojte takze ja beriem inofolic druhy cyklus a vcera bola konecne ovulacia potvrdena sonom aj teplotou a o bolestiach ani nebudem hovorit.k tomu som brala clostilbegyt a zabralo o babo sa snazime 15 rokov ovulka nebola nikdy.takze urcite zabera.ako sa mas kraskanz vsetko ok?

mamartinka
11. mar 2013

@inusik1976 ze 15 rokov.Klobuk dolu.Kolko mas rokov.My 6 rok co sa nedari.

inusik1976
11. mar 2013

@mamartinka mam tento rok 37.mam toho naozaj vela za sebou.

mamartinka
11. mar 2013

@inusik1976 a umele aj ked vam moc uz nezostava.Preplacaju do 39 veku zeny.To ma mrzi uz tiez musis bit s toho ked sa tolko nedari.Lekari co vam hovoria.A nemate este ani jedno dietatko ci.

inusik1976
11. mar 2013

@mamartinka bola som na umelom asi 6x na ket 7x a na inseminaciu x krat.3x som potratila v 5 mesiaci a 3x 10tt.dala som si pauzu skusim este inofolic ak nic tak pojdem zase do iskaru v martine.neviem co insie mam robit som s toho zufala.nemam ziadne dietatko.a ty uz mas aspon to jedno?co mas za problem?

mamartinka
11. mar 2013

@inusik1976 juj tak to mi je luto.Nie mi dietatko tiez este nemame.A u nas je vsetko ok len ja som troska chybna.Ale to nebudem teraz rozpisovat.Neskusala si aj Anku Kopacovu bylinkarku?Je tu aj tema.Tiez dost zenam pomohla.Ja chcem skusit este ju niekedy.Nam tiez umele v Iscare BA nevyslo.Na dalsie zatial ist nechcem uz.Snad aspon jedinacika sa raz dockame.

mamartinka
11. mar 2013

A tiez chcem vyskusat inofolic a uvidim snad sa potom podari.Ale ako sa poznam ani potom nic.

inusik1976
11. mar 2013

@mamartinka skus ten inofolic ked zabral mne tak musi kazdemu ja mam pco tazke.

tinkatinulka
11. mar 2013

@inusik1976 inofolik zabera u mna na 3 mesiac zabral a mam ovulku potvrdenú 🙂 ale po IVF som potratila a zistili že zvýšenú bunečnú imunitu a preto neni možne udržať plod, beriem prednisom a na krv anopyrin..ty si bola na imunologii a hematologii pre tie potraty?

pempusik
11. mar 2013

Ahojte baby, tak ja zatial pridavam svoju skusenost. "Zazracny" inofolic uzivam asi dva tyzdne, dnes som 11DC a ovu testik vyzera pozitivny, uvidim ako zajtra, pripadne co povie teplotka rano. ale uz toto je super. inak mavam dlhsie cykly,cca 35 dnove, obulka uz bola aj na 20dc.

inusik1976
11. mar 2013

@tinkatinulka bola som na vsetky vyšetrenia.u mna bola chyba ze som mala infekciu na krcku zmenila som doktorku a ta mi na to prisla som u nej len 2 mesiace ale porobila mi vysetreni, co ta pred tým za 15 rokov nic.ta mi sposobovala potraty.aj ja som bola vcera na sono mam potvrdenu ovulaciu tak uvidime co s toho bude.

tinkatinulka
11. mar 2013

@inusik1976 tak super ze vies pricinu, zmeny dr som robila na jesen a klepem hlavu preco som už nie skor..ta moja mi tvrdila že som zdrava ako repa.

amarena
11. mar 2013

Ahojte,

mam na predaj inofolic, ak by ste mala niektora zaujem. Mne pomohol uz po prvom mesiaci. 😉 Teraz som v 16tt. pre stastie aj poplujem. 😀

inusik1976
11. mar 2013

@tinkatinulka aj ja si klepem hlavu kde som mala rozum ze som to nespravila uz davno nemusela som si vsetkym prejst.mne stale hovorila uvidime ci sa to udrzi.pekne vsak?

inusik1976
11. mar 2013

@amarena gratulujem ti a s celeho srdca ti prajem stastne tehulkovanie

mamartinka
11. mar 2013

@amarena Hned by som ho zobrala len sme v zahraniciu Irsko a nemam ho ako zohnat.Teraz za 2 tyzdne az mi mozno jedna donesie ak nie budem musiet pockat do juna co pojdeme domou.No som ja len zvedava ako to u mna bude.Ja mam zas malo vajicok sa mi netvori dostatok a ze hormony nemam tak neviem ci mi to pomoze.Ale uz ked som vsetko skusila tak este aj toto aj ked to nepomoze co tomu velku nadej nedavam co by mne pomohlo ze ale za vyskusanie nic nedam.A este.Ked mam pravidelny menzes mi to dufam nerozhadze.

mamartinka
11. mar 2013

@inusik1976 Uvidime 😉 Za vyskusanie nic nedam.

amarena
11. mar 2013

@inusik1976
dakujem, aj ja ti to naozaj velmi prajem. Ja mam pco, uz len jeden vajcovod a podarilo sa. Aj tebe sa zadari, musi. 😉

@mamartinka ja som uz tiez vyskusala vsetko mozne, mam za sebou jedno mimomaternicove aj na jednom ivf som bola a nic. Nakoniec sa nam zadarilo s inofolicom.