Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
ahojte tak aj ja to vzdavam s tym inofolikom treti ciklos s clostilom a pregnylom a inofolic a k tomu aj duphaston a niiic,len kila navyse,lepsie sa mi je asi zacat vyrovnavat s tym ze deti mat nebudeme ,je to tazke ked vsetci lekary nam povedia ze obaja sme v uplnom poriadku priam vyborne vysledky a v mojom okoli otehotneli uz aj take co mali jeden vajecnik alebo manzel dost zly spermogram,ja uz som uplne utrapena a nemam silu dalej bojovat☹
@kraskanz1 minulý mesiac som mala clostil aj ovitrelle (obdoba pregnylu) a nič...teraz som nemala clostil...
pojdem na ten zákrok aby mi praskla cystu a potom ju a ani centrum nechcem aspoň pár mesiacov vidieť...
@123zzz úplne ťa chápem... fakt je asi lepšie sa s tým pomaly začať vyrovnávať ako neustále dúfať , neustále niečo skúšať s nijakým výsledkom... veď ja už nedokážem pomaly fungovať v práci v manželstve... už nemám silu...
musím si od všetkého oddýchnuť na pár mesiacov... a na jeseň skúsime IVF...
@carie32 Je mi to luto velmi ze ti nezabral aj ja som sa tak citila ako opisujes ked nam nevyslo ivf bola som uplne pred zrutenim citla som sa hrozne iny by mozno aj psychologa navstivil... vsetko slo dole vodou vztah robota atd kazdy mi vadil a tiez sme si dali asi 3-4 mesiace pauzu lebo to uz bolo vela a radsej som si uzivala leto ako sa patri a zurkovala kade tade a oddychovala a dovolenkovala...A potom na jesne sme sli znovu do car a vtedy prisil ten inofolic...No v kazdom pripade je dobre si dat trosku pauzu...Ale neboj raz sa to podari ja viem kazdej snazilke as to podari... 😵
@carie32 my mame za sebou uz aj asi tak ped rokom IUIneuspesne ,o tom ako to ze sa nam nedari otehotniet narusilo cely chod vstahov s manzelom a priatelmi ani nehovor,uz sa bojim s domu nos vystrcit s ktorej strany s uplnym nadsenim na mna dalsia kamoska vyrukuje ze je tehotna,kazdym takym oznamenim som zufalejsia vzdy si poviem tak este ta a ta nema a postupne do dvoch mesiacoch aj ta aj ta uz ma.a reci neboj sa raz to pride tak to sa mi chce zacat plakat a kricat od zufalstva.
ahojtee ja tiež uživam inofolic od utorka.. 2x denne.. a potrebovala by som veľmi aj schudnuť.. ovplyvnuje inofolic aj chudnutiee_?? .. lebo sa snažim tak uvidim či sa dostavia vysledky🙂
@carie32 @123zzz Babulky - co je??? Nic nevzdavajme!!! Presne viem o com hovorite a co prezivate... a ten neskutocny pocit na operacnej sale, lebo tesne pred nou s hlavou plnou myslienok ci robite tu spravnu vec ???Asi je nespravne klast si otazku: "Preco ja!?" a uz nevladzem...Vsetko na svete ma zmysel ak ide o dietatko! 😔 Viem ze sil niekedy ubuda a zda sa ze to uz dalej nejde, ale kazdy den pride nove rano a novy den, a po kazdej burke vide slnko. Tiez mam za sebou neuspesne IVF a zacala som 4 mesiac uzivat INOFOLIC, mam tiez za sebou liecbu bylinkami. Zatial zial vsetko neuspesne. Po poslednej kontrole k ovulacii neprislo a nikto na svete nevie viac, co prezivam ako vy! Prave preto sme sa stretli na tejto stranke aby sme si pomohli a nasli tie ktore boli uspesnejsimi a teraz maju viac dovodov na usmev ako my. Verim ze raz pomozeme my niekomu inemu... Drzte sa babky a nevzdavajte to - ja potrebujem spolu s vami bojovat, popasovat sa s osudom a prist uspesne do ciela - spolu to zvladneme ale cez slzy by sme to mohli minut... 😉
@carie32 skus sa spytat doktora, ci by Ti nepomohla hormonalna antikoncepcia na jeden mesiac na tu cystu. Vraj moze ist o neprasknute vajicko, v dosledku nedostatku hormonov a tou antikoncepciou by sa tie hormony dodali a cysta by mohla prasknut. podla mna lepsie vyskusat toto ako si dat robit punkciu. 🙂
@eja82 moja kamoška pila inofolic necelé tri mesiace, a othotnela, pred začiatkom užívania vážila 79 kg a počas tých necelých troch mesiacov schudla 10kg bez akejkoľvek diety 😉 nedá sa teda podľa mňa účinok inofolicu posudzovať u každej ženy rovnako. Ja som začala len pred 4 dňami, tak uvidím a potom dám vedieť či som pribrala, alebo schudla ale jedno viem isto, ak otehotnem, tak to vykričím do celého sveta 😀 všetkým držím palce či už s inofolicom alebo bez 🙂
@ompi ďakujem za krásne povzbudzujúce slová... som rada že sú na tomto fóre žienky, ktoré vedia podporiť, poradiť ...
veľmi si to vážim... budeme bojovať ďalej, skúsim ešte dva mesiace inofolic a potom dáme prestávočku do leta.. v septembri by som chcela ísť na ivf.
@andydi bohužiaľ túto možnosť som už skúšala a cysta tam stále je... takže iná cesta nie je...
ja beriem Inofolic zatiaľ necelé dva mesiace, tiež bojujem večne s váhou a schudla som 2 kilá.....a to mám teraz 85 kg, takže nedá sa povedať, že ženy obéznejšie z neho priberú
ahojte, ja som dnes prvykrat vyskusala inofilic, uz rok a pol sa pokusame o babetko neuspesne, a pred rokom som bola na laparoskopii, mala som cistu na lavom vajecniku.
ja beriem inofolic od 11.februara a zatial nemam vôbec nejaku veľkú chuť na jedlo a hlavne na sladké to už vôbec nemám chuť inokedy by som zjedla aj 1 čokoládu sama a dufam že sa čoskoro podarí otehotnieť každej z nás držím všetkým palce 🙂
Ahojte, mne inofolic odporučil brať lekár od prvého dňa menštruácie a keďže som ju ešte stále nedostala a manžel našiel túto stránku a vaše postrehy, tak som sa rozhodla že nebudem čakať a začnem ho brať.... 😉 Takže už piate ráno ho užívam a uvidím čo bude ďalej.... držím Vám palce .... 🙂
@123zzz @zujka2 @carie32 Babulky to ja dakujem Vam, ze ste tu... Sama zasa cakam na dalsi cyklus, kedy mam pri Infolicu brat od tretieho DC aj Clostilbegyt. Aj sa bojim aj sa tesim a zaroven dufam, ze to mozno konecne bude dobra kombinacia a dostavi sa ovulka...snad 😖 Inak znovu ziadost a priprava na druhe IVF. ☹ Uvidme... Pred istym casom som nasla na ceste z prace na chodniku detsku ciapocku - povedala som si ze to musi byt znamenie... Tak neprestavam dufat. Moc nam vsetkym drzim palceky...
Ahojte 🙂 aj ja uzivam inofolic,zacala som ho brat hned ako mi prisla menstruacia,to je uz 11den.Dufam ze mi pomoze k babetku snazime sa uz viac ako dva roky ☹
Dievčatá, prosím Vás môžem s Inofolicom piť alchemilkový čaj a brať kys. listovú?
@paela alchemilkovy caj ano v pohode,kyselinu listovu netreba nakolko aj inofolic ju obsahuje.Pekny den 😉
@mamartinka Ďakujem, pomohla si 🙂
holky vy ma tu nestraste ze priberem!!! potrebujem skor 5kg schudnut.. 😝

@carie32 To mi je luto ze nic a nejaky clostil alebo nieco ? NIc ste neskusali? Lebo ja som tiez mala vo vytaznom cykle clostil 3x1 bez neho neivem ci by bol alebo nebol folik...