icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

pa_mi
12. mar 2013

@rica1 no ved jasne, ja si uz niekedy pridem ako gynekolog amater 😀 😀 😀 my sa aktivne snazime pol roka - od augusta/septembra 2012. mam 30, moj muz 36 🙂

kraskanz1
12. mar 2013

@nienna vies co citila som vajecnik taky ze ma akoby tlacil a aj taka nafuknuta som bola par dni okolo ovulky aj ma tak pichalo ale hovoirm urcite si to zasa nahovaram ale toto bolo silnejsie pichanie ako inokedy predtym ale uverila som az ked mi dokyka potvrdila ze je ovu inac by som neverila..🙂

rica1
12. mar 2013

@pa_mi my sa snažíme od novembra takže teraz mám 5 ty cyklus snaženia a teda aj anovulak asi, a mám tiež skoro 30

rica1
12. mar 2013

@pa_mi no gynekolog amater som uz asi aj ja niekedy, lebo minule mal moj gynekolog preslov kde mi vysvetlovat akoze vsetko okolo ovu a tieto veci a ja som sa nudia lebo nic nove mi nepovedal 😀 az mi liezol na nervy a som si len opakovala že ok ok, ale sak povedz nieco co este neviem 😀 😠

nienna
12. mar 2013

@kraskanz1 fúúú tak to ja asi nezistím či je ovu, tiež ma občas tak pichá v lavom alebo pravom vaječníku, to si vždy tak vravím že asi je ovu ale možno nieje 🙂 neviem fakt, lebo niekedy to je aj častejšie ako raz za mesiac. mne dokyna povedala že ked sa mi trochu ustáli cyklus na tých 28-30 dní, že urobím folikulometriu, hehe že aká srandistka 😀 ved ja som rada ked príde mrcha aspoň raz za 2 mesiace a aj to nikdy neviem kedy ju čakať

nienna
12. mar 2013

@rica1 😀 toto presne poznám, mne tiež moja gynda furt vysvetluje čo a ako funguje a tiež nuda, žiadna amerika 😀 a už sa aj smeje na mne že mám všetko naštudované, že vás dnešných mladých len tak rožkom už neopijeme 😎

pa_mi
12. mar 2013

@rica1 no, presne, aj ja mavam take pocity, doktorka len pozerala minule ked som na nu vytiahla moju terminologiu odbornu 😀 😀 😀 tak, clovek sa uci 😀 😀 😀

kraskanz1
12. mar 2013

@nienna neviem no co ti nekukne okolo 13DC alebo 14 dC co robia vajecniky ved neni na skodu kuknut...mne dokyka furt robila folikulometriu aj ked mam nekonecny cyklus...

nienna
12. mar 2013

@kraskanz1 no ved asi jej budem musieť povedať nech spraví. lenže ovulku môžem mať aj na 25 DC, tak neviem či by dačo uvidela. no uvidím čo povie. ty si to možno mala lepšie kvôli tomu že ti pichali vyvolávačku, nie? že si nemusela čakať do nekonečna kedy príde mrcha

rica1
12. mar 2013

@nienna
@pa_mi no máme možnosti kde si pozistujeme, lenže treba tak striezvo lebo kazdý sme iný organizmus a treba si aj z rád aj zo vsetkeho zobrat taký ten vycuc... som strasne zvedavá na ten zajtrajsí utz a ja som taká naivná že ja stále dufam že doktor tam najde jedneho frajera aspon 20mm ☹ ale asi to len fakt dufam lebo nemam ani hlien ani nic tento mesiac akos om pisala... lebo v pondelok utz ked doktorka urcila anovulak tak sa mi zdalo že ten utz tak rychlo spravila že co ak tam niekde v zakuti bol schovaný daky folik 😝 😔 😕 😅

kraskanz1
12. mar 2013

@nienna ano furt som mala vyvolanu mrchu to je pravda a vlastne prvy krat ked by mozno aj sama od seba dosla tak osm aj ostala tehotna ...kolkaty mesiac uz papas inofolic?

pa_mi
12. mar 2013

@rica1 @nienna ano, vsetko s mierou 🙂
tak drzim palce, nech tam je predsa len nejaky zabudnuty borec 🙂 potom daj vediet 😵

nienna
12. mar 2013

@kraskanz1 no veru už 3 mesiace ho dávam do seba 😕 Ale prvý mesiac len jeden sáčok, potom som zvýšila na dva. neviem či zaberá, kedže ja beriem aj ten metformin, ťažko povedať, rozhodne ale dačo pomohlo lebo už mrcha príde aspoň občas a aj cítim že sa tam dačo deje, to pichanie čo si popisovala a tak. predtým som to nemávala. no dlho už čakať asi nebudem a dám si tiež napísať ten clostyl.

pa_mi
12. mar 2013

baby prosim vas, mam otazocku - ja mavam ovulaciu cca 20DC a cyklus 30 dnovy.
mozem od Inofolicu cakat, ze sa mi ovulacia posunie viac do stredu cyklu a predlzi sa mi luteralna faza? alebo ostane tak ako byva 20 DC len bude akoze kvalitnejsia? s tymto nemate niektora skusenost? 😕 😅

kraskanz1
12. mar 2013

@nienna no to je super ze citis zmeny tak som rada len to nevzdavaj uvidis podla mna dlho uz cakat nebudes a budes tehulka...🙂

nienna
12. mar 2013

@kraskanz1 joj kiežby si mala pravdu 🙂 ale ja tiež verím že už tento rok bude úspešný, bud s inofolicom + metformin, alebo prinajhoršom s clostylom 🙂 ale dačo isto zaberie. ty si užívaj teda voľno 2v1, som zvedavá kedy sa začneš nudiť 😀 ja som raz bola 3 mesiace na marodke a skoro ma šlahlo. tak sa drž

nienna
12. mar 2013

@kraskanz1 jaj a ešte som zabudla dodať, že my máme blbé aj to, že manžel robí v zahraničí a 3 týždne je doma a 3 v robote, takže ak aj nejaká ovulka je, tak je skoro nemožné trafiť sa aby bol aj chlap doma. čiže možno by inofolic zabral už dávno, len toto nám to komplikuje a dosť.

babukla
12. mar 2013

@miruuska AJOJ si tu?

miruuska
12. mar 2013

@babukla ahoj ahoj.ano som

babukla
12. mar 2013

supiš som rada poslala som ti poštu🙂

pempusik
13. mar 2013

@pa_mi ja mavam tak isto dlhsie cykly, cca 35 dnove. no a v tomto beriem od zaciaktu inofolic 2x1 a na 11 a 12dc som mala nadherne pozitivny ovu test. taky som tusim este nemala. dnes rano teplota mierne stupla, tak snad uz k ovulke doslo. takze predpokladam, ze ju vie asi posunut 🙂

pa_mi
13. mar 2013

@pempusik jezis, to by bolo uzasne 😵 😵 😵 😵 To by bola vyborna sprava. si ma potesila. Lebo tieto dlhe cykly su na figu - jednak musis dlho "makat" 😀 😀 😀 a jednak takto mame menej sanci na otehu, lebo cykly su dlhsie. Joj tesim sa 🙂 Som zvedava co u mna tento mesiac 😕

pempusik
13. mar 2013

@pa_mi no ved to, ze mna tiez otravuju tie dlhe cykly. snad len raz som si to pochvalovala, asi pocas vianoc, ze teda ten zaciatkom dalsieho mi vysiel ako som chcela 😀. este skusim testnut dnes, ale predpokladam,z e uz bude testik negativny. no a uvidim, aka dlha bude lf 🙂

pa_mi
13. mar 2013

@pempusik to daj urcite vediet. ja mavam tak 10 dni. ovu na 20 DC a potom cely cyklus 30 dni. 10dni LF sa mi zda dost malo. doktorka hovorila ze by sa to tymto malo upravit tak som zvedava 🙂

parker36
13. mar 2013

Ahojte, neviete mi nahodou poradit, ci Inofolic dostanem kupit v kazdej lekarni, ci ho maju len vo vybranych? Ide mi konkretne o lekarne Dr. Max. Dakujem

pempusik
13. mar 2013

@parker36 no myslim, ze bezne ho zatial nemavaju, ale urcite ho vedia objednat. zalezi od toho, ked robia objednavky, niekedy ho mas este hned v ten den. 🙂

monusik73
13. mar 2013

@parker36 da sa objednat cez net teraz tam maju dobru cenu za 3 balenia inofolicu za 36 euro

pempusik
13. mar 2013

@pa_mi urcite dam vediet. ja mavam lf tak 12-14 dnovu, ale naposledy bola veeelmi dlha, to kvoli progesteronu, co som brala.

parker36
13. mar 2013

@pempusik Dakujem... o tom objednani viem, len do lekarne Dr. Max mam poukazky, tak som myslela, ze to vyuzijem. 😉

pa_mi
13. mar 2013

@94 inak gratulujem, videla som testy, parada 🙂 brala si Inofolic? ako dlho?