icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

pa_mi
15. mar 2013

@donna11 to je super, a po akej dobe uzivania si otehu? no, ja neviem kedy nakoneic bude, len si myslim ze skor, lebo ma to boli uz teraz, to sa predtym nestavalo takto skoro (6DC)

pa_mi
15. mar 2013

@andy175 vyskusaj, urcite pomoze 😅

pempusik
15. mar 2013

@pa_mi len pre info prikladam grafik, takto mi inofolic "vybavil" ovulku tento cyklus 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/350891

pa_mi
15. mar 2013

@pempusik no super! krasna! jej som zvedava ako to dopadne 🙂 drzim palce 😉

pempusik
15. mar 2013

@pa_mi dakujem. no aj sme sa snazilkovali, ale nie tak dostatocne ako by som chcela, ale tak uvidime. tesim sa aspon z tej ovulky. no a uvidim, aky dlhy cyklus bude.

pa_mi
15. mar 2013

@pempusik aaaale, menej je niekedy viac. podla mna nie je treba byt ako kralik. radsej tomu treba nechat trochu odstupu, aby sa aj psychika uvolnila. to je lespie 🙂

donna11
15. mar 2013

@pa_mi nam sa podarilo na druhy cyklus, ale prvy som ho brala az od neskorsej polovice, dokonca vtedy sa mi skratil cyklus na 23DC..no a vitazny cyklus ma tiez uz podbrusko pobolievalo velmi skoro, tiez som myslela, ze ovu pride skoro, ale nestalo sa a presne som citila, kedy bola, ani chodit som nemohla od bolesti, v krcoch som sa zvijala..zajtra zacinam 11tt+0.. 🙂 ..takze vela stastia vsetkym.. 🙂

pa_mi
15. mar 2013

@donna11 jej drzim palce, krasne a bezstarostne tehulkovanie 🙂

donna11
15. mar 2013

@pa_mi dakujem.. 🙂 ..sice mi je stale zle, schudla som 2kg, ale musim vydrzat.. 🙂

maminka142
15. mar 2013

@donna11
@pa_mi Prosím vas nepočuli ste niekedy o tom, že sa nepodaril vyhodnotiť AMH hormon? 😢 Ďakujem

donna11
15. mar 2013

@maminka142 fuuuha, tak v tomto ti neporadim..bohuzial.. 😒 ..skus sa spytat v nejakej online poradni..viac dr, viac nazorov..

pa_mi
15. mar 2013

@maminka142 o tomto ani ja nic neviem. ja teraz cakam na vysledky z HP 😕

@donna11 no, musis to vydrzat. vraj ked je zle tak babatku sa dari vyborne, ze je v tele vela tehu hormonov 🙂

donna11
15. mar 2013

@pa_mi ..jeeeej, dakujem za povzbudenie.. 🙂 ..este par tyzdnov a mame za sebou najkritickejsie obdobie.. 🙂

parker36
15. mar 2013

@donna11 drzim palce 😉

bublinka100
15. mar 2013

@babukla Ahoj, prepáč, že až takto neskoro odpisujem, ale som zúfalá, bola som cez týždeň u gynekologičky a prišla som odtiaľ s potvrdením PCO ....

izzie27
16. mar 2013

Ahojte,prepacte ze vam sem vstupujem, len sa chcem spytať, ci si inofolic rozpustate v cistej vode alebo to mozu byt aj nejake sladene , ta sladena by mi asi vyhovovala viac🙂 Dakujem.

ivanya
16. mar 2013

@bublinka100 ahoj, nebud zufala, je nas tu takych vela vratane mna 🙂 da sa s tym bojovat, mnoho babuliek to aj vybojovalo. treba zmenit jedalnicek, poriadne rozbehnut metabolizmus sportom, pripadne ti daju metformin, ja som ho brala rok a potom som sa nanho vykaslala 😀 teraz idem skusat inofolic.

ivanya
16. mar 2013

@izzie27 myslis sladenu malinovku? ;) tu by som z jedalnicka na velmi dlho vylucila, jednym z priznakov je predsa inzulinova rezistencia, inzulin nedokaze cukry v krvi predat bunkam, tak naco zbytocne zvysovat cukor v krvi, tym padom zvysujes aj inzulin v krvi a prave ten brani tvorbe tych spravnych hormonov...
http://baby-web.topky.sk/clanky/a1714-Syndrom-p...

izzie27
16. mar 2013

@ivanya Dakujem Ti, ked mne ta voda s tym praskom nechuti, tak zistujem s cim by som to este mohla zapijat. 🙂

isabellaa
16. mar 2013

Caute baby, zvysila sa mi jedna krabicka neotvorena nosifolu a jedna otvorena inofolicu - chybaju len dva sacky a potom mam este 9 sackov z nosifolu. Nechce niekto?

jaruska74
16. mar 2013

@isabellaa pomohol ti a uz si tehu?

isabellaa
16. mar 2013

@jaruska74 v podstate nie, boli sme na umelom, ale lekar vravel, ze som mala dobre vajka, tak mozno v tom pomohol

bambi9
16. mar 2013

@izzie27 ved ten inofolic je v podstate bez chuti - jemne nasladly tak nevidim dovod ho zapijat malinovkou.... praveze sa nesmie ... ved to nie je problem vypit deci vody , ci?? 😅
a tak ako pise @ivanya treba uplne vylucit sladene zbrndy 😝

jaruska74
16. mar 2013

@isabellaa a za kolko by si chcela predat ten inofolic?lebo ja budem este potrebovat.....

slinka3
17. mar 2013

Ahojte baby ja vas čitam denne a zaujimalo by ma či ten inofolic fakt zabera že po nom otehotiete mi sa snažime už pol roka a nič tak skusim ho kolko mam brat na deň sačky? mam hormonalnu nerovnovahu a nepravidelny cyklus dufam,že my pomože

bambi9
17. mar 2013

@slinka3 ahoj, tak v tom pripade nasad rovno 2x denne ...rano a vecer 🙂 drzim palce 😉

alexiss27
17. mar 2013

pridavam sa aj ja zacala som ho brat vo stvrtok som zvedava co sa udeje 🙂 citam len same chvaly nan...

majinka29
17. mar 2013

ahoooojte.. beriem inofolic 2x denne a uz som zacala s druhym balikom.. podla kundošky som už dlho neovulovala a mam PCOS ... a dnes mam takmer poz. OVU test... mozno poobede alebo zajtra bude DUUUFAM pozitivny.. ja si myslim ze ten inofolic nieco robi a ja sa teším... 😀

anetka2911
17. mar 2013

ahojte babenky....beriem inofolic 1 mesiac mrcha mi prisla na cas 😉 uz aj to je pre mna velky uspech, lebo pred tym som mavala cyklus 50 dnovy a niekedy som mala aj raz za dva mesiace mrchu...a teraz presne ako hodinky 🙂 a to uzivam len 1xdenne..takze idem uzivat tento maly zazrak dalej a uvidime 😀

janedoe
17. mar 2013

ja tiez dufam, ze zaberie, len od dr. nemam potvrdene PCO, len mi ho odporucila nech vyskusam. S ovulaciou som problemy nemavala, len teraz sa mi posunula trosku dopredu na 11 DC a bola ako z ucebnice :D .... tak uvidime 🙂 Len od kedy ho beriem, tak mam hadam nie len predmenstruacny syndrom, ale aj predovulacny :D