Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@slinka3 super len si ho kup a uvidis pomoze aj tebe 🙂
@anetka2911 ahoj tebe pomohol si tehu alebo sa snažite
dievcata, inofolic kupim aj niekde v lekarni? alebo sa to da len objednat?
@slinka3 ano snazili sme sa minuly rok ale nepodarilo sa 😢 lenze teraz priatel robi v zahranici tak to uz je horsie..no ale hlavne som si chcela dat cyklus do poriadku a potom snazilkovat 😉 a dufam, ze krocik za krocikom sa nam podari aj otehotniet a ak by sa to podarilo bola by som najstastnejsia zena na svete...a ty uz mas jedno dietatko, pri nom si nemala problem otehotniet?
Čítam tu, že niektoré užívať aj dva sáčky za deň. Ale neviem, nepamätám si dobre, či v návode nie je napísaný iba jeden sáčok. A že táto dávka by sa nemala prekračovať. Len neviem prečo. Môže to ublížiť?
Aj ja som zacala teraz uzivat Inofilc tak snad zaberie, oijem uz 2 mes. alchemilk.čaj... ovulaciu mam kazdy meisac potvrdenu folikumetriou, uz sa snazime 1,5 roka a stale nic ☹
Ja som brala inofolic cca 60 sáčkov a pomohol spolu s ním aj ženský čaj a za 1,5 mes som zostala tehu dufam že všetko dobre dopadne a držím palce všetkým snažilkám nech to vyjde 🙂 😵
@melindacicusik to je super, to su dve skatule vsak? a zensky caj? hm....no, to by som si mohla pridat veru aj ja pit...dik za tip 🙂 aj si mala nejake zdravotne problemy? PCO? kolko ste sa snazili?
prajem krasne tehulkovanie....
mala som v juli 2012 potrat a predtým sme sa snažili 9 mesiacov a po potrate na 7 mes snaženia ale ako som písala ženský čaj denne 2krát+ inofolic 60 kusov to sú 3 bal je ich tam po 20ks v jednom a zadarilo sa a to som ešte 15 januára krvácala a doky nasadil norethisteron takže takto to bolo držím palce nech sa zadarí 🙂
@melindacicusik gratulujem a držím palce... 🙂 , ja pomaly míňam prvú krabičku (20sáčkov) tak uvidím, a kúpila som si aj alchemilkový čaj a pijem....
Ahojte, my sa snažíme už dva roky.. brala som Duphaston - nič. Tiež mi doktorka odporučila Inofolic, tak ho teraz beriem druhý týždeň s clostylom - prvý mesiac.. brala som clostyl aj 3 mesice dozadu a ziadna ovulácia sa nedostavila podľa sona. Nevieme čo sa deje.. vraj neovulujem? ale neviem či na vždy či len dočasne.. dnes idem na sono znovu. verím že Inofolic spolu so zeleným jačmeňom a chlorellou zaberú.. už som tehotná bola, a bolo to prirodzene. a teraz nič...
ale krásne to číta ako sa vám darí tehulkatieť 🙂 tak ench sa vám darí naďalej a dúfam že aj ja prispejem s dobrými správami čoskoro 😅
Baby nepotrebujete? Mam 1 cele balenie neotvorene nosifolu a dalsich 9 sackov.
ahojte dnes na folikulometrii,dobre spravy.DDDDna LV mam 25mm,a na PVmam 22mm,tak sme pichli pregnyl a uz sa len snazit a veriiiit ze to tento krat vyde:DDD
@123zzz Drzim palce.
ahojte tak aj ja mam po folikulometrii dozreli 2 .ovulka bola na 13 dc tak sa radujem dnes je to tyzden takze este tyzden pockat a uvidime.
Ahojte ja som dnes dostala od lekára doporučenie na Inofolic, dávkovanie 2 sáčiky 2krát denne tuším ... neviem ako dlho by som to mala brať .. objednala som si to v lekarni a tuším 40 sáčikov 15€ ? 😖 to je na mesiac celkom dosť! 45 € máte všetky dobré skúsenosti?
baby nechce sa mi studovat celu diskusiu, takze len otazka - nemam vyrazne nijaky problem, mozno trochu kratsi cyklus - 25-26 dní... a mam myom. Mozem inofolic?
@bakajka 2 sáčky 2krát denne , to je dokopy 4 sáčky denne? na škatulke je napísané jeden sáčok ale viem že sa odporúčali dva, ja som si ho kúpila tiež , ale začnem ho užívať až od 1Dc a mne doktor povedal že to je hlavne pre ženy s PCO a to že ja nemám, dúfam že sa nemýlí lebo moj gyno o tom potom ...
Ahojte, ako to tak citam, uz je tu dost tehuliek 🙂 Nasla som na stranke Inofolicu stranku, kde mozete pridat svoj pribeh a dostanete darcek 😅 http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/neplodnost-ja
My este stale nic, ale snazime sa oproti Vam len kratko 😒
ahojky kočky....takže my sa snažíme o bejby už dva roky,boli sme aj v CAR a drahý mal dosť zlý SPG a že pôjde to len z IVF.....to sme zatiaľ nechceli riešiť,tak reku necháme tak a uvidíme na bud.rok.....tento mesiac som nasadila inofolic a drahému macu.....brali sme to od začiatku môjho cyklu a dnes som si našla na teste dve //......síce ešte slabé,ale sú tam.... 😵 😵 😵 😵 takk verím a dúfam že všetko dobre dopadne a každopádne inofolic doporučujem 😵 😵 😵
AHOJTE BABY CO BERIETE INOFOLIC A ZADARILO SA VAM! Chcem sa vas opytat ci tu je niekto kto urcite otehotnel iba vdaka tomuto lieku,t.zn. ze ziadny iny nebral.A kolko mesiacov pred jeho bratim pripadne rokov ste sa neuspesne snazili?My sa s manzelom snazime cca od augusta no zatial sa nezadarilo.Neviem ci sme zdravi alebo nie kedze na vysetrenia chceme ist az po roku snazenia tak ako sa to aj vsade pise.Je tu tiez niekto taky ze by este nechodil po doktoroch ale po par mesiacoch neuspesneho snazenia zacal brat len Inofolic a zadarilo sa?Bez toho ze by bral aj nieco ine na predpis?Ak tu je niekto taky tak prosim napiste aby som o tom vedela.Vopred dakujem 😉
Pocita to niekto, kolko z Vas uz je tehotnych? Nech ma inspirujete 😝
no a zabudla som napísať že som mala potvrdené v CAR PCO 🙂
Ahojte, aj ja mam dobré správy, na folikulometrii, ovulacia v plnom prude, tiež mi pichyli pregnyl, tak teraz len skusat a veriť a NESTRESOVAT 🙂 🙂

@anetka2911 Ahoj ja mam ten isty problem ako ty zajtra idem do lekarne si ho kupiť
🙂