icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nefertiri21
20. mar 2013

Ahoj holky, muzu k vam? Jsem tady nova mam PCO, minuly rok v dubnu jsem byla na laparo, vse v poradku, cysty odstraneny, MS si chodila jak chtela a bez ovu, v cervenci mi nasadila dr clostil a v zari jsem otehotnela a potratila. od te doby jsem mela jeste na 3 mesice clostil, ale nezadarilo se a od te doby me moje dr tlaci do iui jenze na to nechci jit, kdyz uz to jednou slo tak proc ne po druhe... ted jsem 2 mesice bez clostilu a prvni MS jsem dostala po 33DC dalsi 32DC . mam za sebou 1 cyklus s gynexem a ted nevim jestli pokracovat a nebo si misto gynexu nasadit inofolic? co myslite ze je lepsi? dekuji za odpoved.

zabura
20. mar 2013

@nefertiri21 ahoj určite je lepší inofolic ako gynex o tom som citala ze viac babám posunul cyklus alebo ovu a inofolic je asi viac učínný ako si sa mohla dočítat kolko je tu už tehuliek a dufam že sa k nim coskoro pridame aj ja berem inofolic od 11.2 a 1 ms prisla na 39dc a predtým som mala 60dni a viac tak to je uz u mna úspech a dufam ze coskoro najdem na teste // tak vela stastia

ennynka
20. mar 2013

tak baby,dala som si tu namahu a spocitala kolko vas tu pri brani Inofolicu otehotnelo.A dosla som k cislu 14 co je nepochybne krasne,len by ma zaujimalo kolko z vas @sasie, @belalinda, @donna11, @kraskanz1, @abusa, @sandri, @sue213, @miruuska, @94, @amarena, @melindacicusik, @elebe, @zuzimasi, @mambba uz okrem Inofolicu nic ine nebralo,hlavne nic na predpis?Aby sme mali istotu ze pomohol s najväcsou pravdepodobnostou prave spominany Inofolic.Budem rada ak odpisete buduce mamicky 😉

nefertiri21
20. mar 2013

@zabura no ja si to taky myslim, protoze po prvnim uzivani gynexu sem asi nemela ani ovu a nejake zmeny na sobe nevidim, a nevis nebo nevite nektera jak je to se zasilanim do zahranici, konkretne do anglie, tady totiz nic takove nemaji.

sasie
autor
20. mar 2013

@ennynka ja som nebrala nic ine... iba inofolic (1 mesiac)

ennynka
20. mar 2013

@sasie dakujem za info a prajem prijemne bezproblemove tehulkovanie 😉

sasie
autor
20. mar 2013

@ennynka dakujem... ale ak mozem tak len poviem, ze ja som brala najskor 2 mesiace clostyl... potom ked prisiel pod ruku inofolic, tak sme s lekarkou clostyl vysadili a nahodili iba inofolic... takze je mozne, a nevylucujem, ze clostyl mohol doznievat aj v dalsom cykle, kedy som ho sice uz nebrala ale uz som brala inofolic... kto vie 🙂

ennynka
20. mar 2013

@sasie o.k.,vdaka za info 🙂

mamartinka
20. mar 2013

@nefertiri21 http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-... Odtialto aj do zahranicia posielaju ale vide to strasne vela aj z postovnym.Tiez som sa tu uz bab pitala a ziadna neporadi neaku lekaren lacnu.Ja som v Irsku tiez by som to chcela.

ivanya
20. mar 2013

@ennynka presne toto aj mna zaujima a som zvedava ako dopadne tvoj prieskum, lebo tiez nad inofolicom uvazujem 😉

nefertiri21
20. mar 2013

@mamartinka no tam sem se divala, tam je dost drahe postovne ale nasla sem toto http://lecimselevne.cz/shop.php?action=show_basket hodila sem si to do kosiku je to asi nejlepsi cena co sem kde nasla a uz sem snima i komunikova pres email a napsali mi, ze neni problem poslat do anglie a platba pres bankovni prevod.

mamartinka
20. mar 2013

Fu ze 243,60 ceskych.To by bolo kolko aj s postovnym.

nefertiri21
20. mar 2013

@mamartinka me to vychazi i s postovny kolem 30 liber, takze pro me to az tak strasne neni, ono zalezi jake postovne si vybers ja by sem brala to druhe

nienna
20. mar 2013

@mamartinka ahoj, ja som si raz čítala nejaké zahraničné diskusie ohladom inofolicu a viem že napr. v USA sa to volá inak, ale je to to isté. čiže možno aj v írsku to majú len sa to nevolá inofolic ale nejak inak

nefertiri21
20. mar 2013

@mamartinka nienna ma pravdu v USA je to pod nazvem pregnitude je to to same slozeni jak inofolic http://www.ebay.co.uk/itm/STOCK-PREGNITUDE-REPR...

ale ta cena 😒 me osbne to vyjde levneji z cz

kitulka
20. mar 2013

@mamartinka Ahoj, a keby Ti to kupil niekto z rodiny a odoslal? Nebude to postovne lacnejsie?

cicababe12
20. mar 2013

@mamartinka, kitulka má pravdu...ja som tiež v zahraničí a objednala som si inofolic k rodičom domov a oni mi to pošlú ako listovú zásielku v bublinkovej obálke (vyberú mi to z krabice a pošlú ako list)....vyjde ťa to oveľa lacnejšie ako keby ti to oni posielali (balík je vždy oveľa drahší) a možno ťa poštovné vyjde na 3-5 €

mamartinka
20. mar 2013

@kitulka Asi to tak budem musiet urobit.Jedna kamoska mi ma doniest ci to zozenie.Ak nie musim nieco insie vymysliet.

mamartinka
20. mar 2013

A da sa to v lekarni normalne zohnat ci to musia objednat aj v lekarni najprv.

cicababe12
20. mar 2013

@mamartinka ešte nie všetky lekárne poznajú tento výrobok....ak by ho aj nemali, tak si to objednaj cez http://www.magister.sk/produkt/detail/odporucam... ...ja som to tak spravila, vyplatila som to cez internet banking, poštovné som mala 2,95 € a do 1-3 pracovných dní to máš (v rámci Slovenska), takže 36 € za 3 balenia inofolicu + 2,95 € poštovné z magistra + cca 3 € poštovné za listovú zásielku do zahraničia, takže ma to vyjde na max. 45 € a myslím si, že keď to je na SVK podané prvou triedou tak do týždňa by to aj malo prísť...🙂

11miuska11
20. mar 2013

@zabura ahoj, aj ja som mala naposledy 60 DC a ovu som mala 45 DC, teraz som 35 DC a ovu stale nikde. Pravdou ale je, ze som inofolic zacala brat az 19 DC, takze to sa este nestihlo prejavit. Verim, ze dalsi cylkus bude uz OK, ak teda vobec nejaky bude, lebo sa chystame poriadne zamakat na tohtomesacnej ovulke 😀 😀 😀 Pijem 2 krat denne, ako si pila ty? Merias si aj BT? 🙂 juuuj, uplne sa vytesujem z inofolicu, kopu bab z toho a nielen v tomto fore, otehotnelo do dvoch mesaicov 😀 😀

11miuska11
20. mar 2013

@mamartinka skus sa poobzerat v zahranici po "Nosifol" , kamoske v cechach odporucila lekarka to, tak mozno to budu mat aj inde v lekarni pod tymto nazvom, skus kuk. Je to to iste, len asi ina firma a inak sa to vola 🙂 http://sdeleni.idnes.cz/mate-potize-s-otehotnen... Tak drzim palec, nech to zozenies 🙂

elebe
21. mar 2013

@ennynka ano ja som ho začala brať na 5DC a na 17DC som mala ovulku a podarilo sa 🙂 brala som 1sáčok denne 🙂

cinkasmailing
21. mar 2013

Dievčatá, tu je to jednoznačne najlacnejšie 🙂 ja som si objednala dve balenia po 3ks za 72 EUR
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

zuzimasi
21. mar 2013

@ennynka ja som nebrala nič iné, len ten Inofolic a vitamín e, povedala som si že vydržím brať tri mesiace len to a vynechám všetko ostatné a uvidím čo to spraví, a zadarilo sa 🙂

zuzimasi
21. mar 2013

@elebe jééj, tak to tiež srdečne gratulujem, to sa možno stretneme v nejakej spoločnej tehulkovej téme

ivveettaa
21. mar 2013

Beriem Inofolic od 5DC dva sáčky denne a hneď prvý mesiac mi prišla ovu o 6 dní skôr, čo sa mi nepodarilo ani s alchemilkou 🙂 čiže tým pádom mi skrátilo celý cyklus čo je veľké plus 😉 len ma mrzí, že sme nemohli snažilkovať, lebo chlap je v práci a príde až zajtra. Nevadí, Inofolic pijem ďalej a uvidíme 😉

natasia1
21. mar 2013

Ahoj,..chcela by som sa k vam pridať. Ja uživam inofolic 10 deň a teoreticky by som mala mat ovu za 5dni ak sa nemylim. Len som si neni ista ci to je tak. Nikdy som to neriesila ci je nejaka ovu alebo neni. Su nejake priznaky podla coho viete,ze mate ovu?Chcela by som to vystihnut a zacat sa snazilkovat s polovickou,..aj ked mame sex skoro kazdy den, nechcem aby sa nam stalo ze presne ten den prepasieme 🙂

ivec16
21. mar 2013

baby ja tiez uvazujem nad inofolicom, len neviem ci ho kupim vo FR, ak nie tak asi vydrzim este par mesiacov, kym pojdem na slovensko... chcela som sa spytat ci si meriate bazalnu alebo pouzivate ovu testy, podla coho viete, ze na 100% mate ovulku? Ja neviem ci ju mam alebo nie... Mam problem s cystami a lekar tvrdi, ze ju asi nemam, ale nerobil vysetrenia, len si to mysli, kvoli cystam... Mozem uzivat inofolic aj ked mam cystu - vacia ako 5 cm...

turzovka
21. mar 2013

@zuzimasi
@ennynka
@ivveettaa ahojte baby, akurat tak pozeram a uvazujem tiez nad inofolicom, len sa chcem opytat, brali ste to niekto aj v pripadoch ze ste mali vsetky testy ok, ovulku ok aj pravidelnu ms? mam strach ze by to mohlo mat prave nejaky opacny ucinok. mam za sebou laparku, vysledky dobre ale chcem vyskusat este nejake alternativne sposoby pred IUI. caka ma v maji. dakujem 🙂)