Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@ivveettaa mne tiez inofolic posunul ovulku a tak isto som predtym pila alchemilku na litre. dokonca ani clostyl mi ju neposunu. 🙂
@turzovka u nas vysetrenia neukazali ziaden vacsi zadrhel a predsa som si inofolic kupila a pijem ho dvakrat denne. Nemyslim si, ze by ti mohla nejako negativne ovplyvnit cyklus a ovulku.
@turzovka podla mna mozes kedykolvek. Ja som si preluskala toto forum http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna
a vyslo mi, ze najlepsie od zaciatku cyklu, ale mzoes zacat kedykolvek, akurat v tom danom cykle toho nestihne vela urobit. no a berie sa kontinualne, teda bez prestavky a mozes kludne 2x denne.
@turzovka ahoj, tak ja si myslím, že Ti to určite nerozhodí cyklus alebo niečo podobne, ja som tiež mala pravidelnú ovuláciu aj cyklus celkom pravidelný, akurát som špinila počas cyklu, ale ani na to nemalo vplyv, špinila som aj teraz ale som prestala pár dní pred očakávanou ms. Na Tvojom mieste by som do toho určite išla a čo najskôr, aby ste to stihli vyskúšať pred IUI a ak by to aj nevyšlo, aspoň budeš zásobená kyslinou listovou
@ennynka pila som ju do ovulacie, dvakrat denne skoro rok. ale mam pocit, ze mi pomohla a upravila trosku cyklus a samozrejme mala dobry vplyv na vystelku maternice. to som si potvrdila na usg pri folikulometrii. pila som ju aj pocas toho, ako som brala clostyl a aj teraz, co som brala inofolic.
nemyslite si ze ten inofolic a nosifol je to iste?
ahojte tak vajka pekne praskli dnes sme si to potvrdili preistotu sonom a aj snazenie bolo neakeee tak teraz cakat do terminu MSci pride ci zabludi😀DD
Ahojte.Môžem sa k Vám pridať?Tiež by som rada vyskúšala ten Inofolic,poradila mi to kamoška a čítam,že to aj pomáha.S partnerom sa snažilkujeme od augusta 2012,v januári 2013 som mala potrat.Doktorka si nemyslí,že by bol nejaký problém,lebo už máme syna.Máme si dávať pozor cca 3 mesiace a potom môžme zase snažilkovať.Nerada by som brala tabletky,radšej ten Inofolic.
@anuska3107 podla zlozenia je to takmer to iste, oba obsahuju inositol akyselinu lisotvu, akurat este ten nosifol este obsahuje aj dalsie B vitaminy. 🙂
@pempusik bodajby ten nosifol bol lepsi, kedze ho uzivam
Tak uz som sa teda pridala a pevne dufam, ze aj my budeme vylepsovat statistiky uspesnosti 🙂 vsetkym nam zelam nech pomoze 🙂
@anuska3107 no podla mna by mal byt minimalne rovnako dobry 🙂
Pre tie ktore nevedia ako uzivat http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic-zakla...
ahojte aj ja berem inofolic...minule osm išla do lekárne v ZV a ked soms a pýtala či ho maju pozerala na mna ako puk a ani nevedela o čom točim.))))
inak su to nekrestanskéé peniaze zato nie je toho hodnýýýý nočouž apson keby pomohol!!!
ahojte baby, tak aj ja sa pripajam ku vam, od dnes beriem inofolic aj ja, som uz 14 DC, ale ovulka este neprebehla, tak uvidime. My sa o dietatko pokusame uz 3 roky a aj ked som minuly rok otehotnela, tak to skoncilo potratom v 7 tyzdni a od vtedy nic a uz som rok po potrate. Bola som od vtedy aj na laparoskopii a pozerali mi aj priechodnost vajecnikov a vsetko by malo byt v poriadku. Po zakroku som bola stimulovana clostylom a duphastonom ale bez vysledku, tak od dneska mi doktor nasadil inofolic, tak som zvedava ci to pomoze, ale pevne verim a dufam. ze ano 🙂 a vam ostatnym drzim palceky, aby vam to vyslo 😉
Ahoj dievcata viete mi poradit ci mozem brat inofolic aj pri zvysenom prolaktine? Neuskodim si nim?
@bubo80 ahoj.odporucam ti opytat sa radsej tu: http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/poradna ja som tam pisala tiez kvoli niecomu inemu a uverejnili tam moju otazku az o 2dni tak sa nediv ked to tam hned nebude
ja som na cyklus brala lutenyl, mala som spinenie tak od polky cyklu, a ked beriem inofolic 2x tak je to ovela lepsie, uvidime co to prinesie dalej 🙂 ci to bude II s malilinkym 🙂
ahojte baby. tak od dnes beriem Inofolic aj ja. ja mam ale opacny problem ako PCO. ja mam folikulov strasne malo a aj vajicok strasne malo. dr mi zistila velmi nizku ovarialnu rezervu. inofolic som si naordinovala koli kvalite vajicok a verim ze pomoze!!!!!! beriem ale popri tom este kopec vyzivovych doplnkov. dnes som 1DC a ked bude tento cyklus ovu tak ideme na 1.IUI. verim ze sa zadari a nebude treba IVF!!!!!!!
@lagunasa držím palce , nech to zaberie 🙂 ako som čítala máme veľmi podobný problém tiež beriem inofolic aj keď mne v CAR doktorka povedala že mi to nepomôže ale ja viem že áno v kombinácií s inými výživovými doplnkami a hlavne úplnej zmeny stravovania a životného štýlu sa mi to podarí
@ennynka ako pise @ivanya IUI je inseminacia v case ovulky. mne tu ovulku ale nicim podporovat nebudu, lebo prave chcu sledovat ci prebieha. a IVF ( in vitro fertilizacia ) mimotelove oplodnenie je vybratie vajicok z vase ovulky a oplodnenie ich v skumavke partnerovymi spermiami a potom vlozenie uz oplodneneho embria.
@kvietok1605 a co ti je? preco si povedali ze ti to nepomoze? ja som sa zatial nikoho nepytala.
Ahojte, mam jedno cele uzavrete balenie nosifolu a este dalsich 9 sackov - to iste co inofolic, len je tam este magnezium, vit.b6 😉 piste do IP.

Ahojte. ja som tiez zacala brat Inofolic v 5 DC som zvedava ako zaucinkuje. mame sice uz jedneho chlapceka, ale chceli by sme sa pokusit o druhe babenko, a nakolko aj ja ma problem s polycistickymi vajecnikmi, tak to u nas znova nepojde tak lahko ako u inych. Pri prvom tehotenstve som brala od clostilu, po ani neviem ake vselijake hormony aj injekcnej forme. Chcela by som sa tomu teraz vyhnut. Ake mate skusenosti? Nie je pisane ako brat inofolic? Treba ho brat neustale, alebo si treba spravit aj pauzu, napr. pri menzese? Drzim Vam vsetkym palce, nech to vyjde cim skor a nech ste vsetky, ktore potom tuzite, tehulky. 🙂