Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@pa_mi ja v podstate 2 cyklus, ak to tak mozem nazvat, kedze ten prvy mesiac som to zacala brat az od polovice zhruba, uz si ani moc nepamatam, ale vtedy som aj dostala ms na 23DC a potom sa uz hned zadarilo..cize prvy cyklus so ho mohla brat par dni a potom sme uz ostali tehu.. 🙂
@ennynka no stena maternice sa odlupuje a tak sa vlastne cisti a vsetko v c je v nej odchadza teda neopl.vajicka.. ovlucia nemusi vzdy nastat napr. nedozrieva folikul tak ako ma...alebo su vzdy male a neprasknu..alebo je stena vajcika taka hruba ze to ani nejde..a tak zase ja nie som expert 😀
@pa_mi no mne to doktor spominal ze toto je taka novinka ale ze j e to drahe tak som si to kupila a zacala uzivat po ovulacii cca 17 DC..a teraz som dostala MS...takze vlastne este mesiac ho neuzivam..vyse 2 tt..tak som zvedava ako mne zaberie...je tu vela pozitivnych a uspesnych bab co sa podarilo tak snad sa aj tím ostatnym zadari 🙂
Mam 1 cele balenie nosifolu plus 9 dalsich sackov, dam to vsetko za jedno balenie, teda 9 sackov gratis.
@sarafortuna ahoj si predstav z eked som isla teraz na tu stranku kde si kupila inositol, tak uz tam nie je vobec ho neviem najst:(
Ahojte 🙂 posunul niektorej z vas inofolic menstruacny cyklus?Ja mavam pravidelny 28-29 dnovy cyklus a teraz po prvom mesiaci uzivania som to dostala 34DC,co este nikdy predtym.Tak som sa tesila ze sa mohlo zadarit a nic ☹ som z toho nestastna.Mna dokonca vobec nebolia prsia pred menstruaciou,odkedy ho uzivam,co ma bolievali uz tyzden pred ms.
ahojte babeny....ja berem INOFLOIC 3 týžden asi,)) moj mm nemal ok spermiogram išiel nan ked bral antibiotika+ mu trhali zub mal malo pomale.-(( ideme na kontorlný koncom aprila...snažilkujeme dalej berem inofolic on asi 10 vitaminov.-)) ja neviem či mam ovu či nemam...meriam si ju len 2 mesiac...min meisac som nemala brala som duphaston no asi mi ju blokol no užas!!!!myslite baby že možem otehotnet s inofolicom aj ked mm nemal ok spermiogram??velmi tužim po babetku niekedy mi šibe už .-((snažime sa cca 4 mesaice
@taja27 pokiaľ má aspoň jednu zdravú spermiu, čo určite má, tak šanca určite je. ten spg sa mu určite zlepší po vitamínovej kúre - o uvidíte na kontrolnom. a ty budeš mať aspoň v poriadku vajíčka. na tie pomáha inofolic. ak by ste museli aj ísť časom do CAR, vajicka bude pripravene a to zvysuje sance. styri mesiace nie je dlha doba... 🙂
@pa_mi ja verim že má lebo mu podobrný nerobili....budu mu robit naidktujem mu ako sa ma objednat .-))ach dufam že bude mat dobrý alebo apson lešpiiii ...ale čitam že mali velmi zle psg a otehotneli aj ked brali inofolic prave osm našla....no musimmeeee veriit.-) o nie je to vela ale vieš ked ti niekto napíše 4 kamošky počas 2 týždnov že mali a su v tom na 1 šupu a su tehotné no..neporazilo by ta???🙂)

@milacik3 ja som rozhodnuta vydzat s inofolicom tych 6 mesiacov ako pisu ze moze trvat liecba inofolicom. no a ak sa tych 6 mesiacov nezadari (zatial presiel 1. mesiac co ho beriem) , tak to bude presne rok co sa snazime a potom ideme do CAR. tak som sa dohodla aj s doktorkou. ale ja mu verim, chcem mu dat sancu. asi je mesiac malo este. toto je v podstate 1. cyklus s nim. doktorka hovorila ze ak aj potom pojdeme do CAR, ze bude lepsie kvoli vajickam ked uz budem mat liecbu inofolicom za sebou, ze budem nastavena. tak hadam vedia doktori co robia...
@donna11 aj ja mam pocit ze mam menej chut na sladke. aj som mala pocit ze mi menej chuti jest, len teraz cez velku noc som sa zase rozozrala 😀 musim si hodit neaku dietku asi. aj ja mam bolesti vajecnikov od tohto 12DC alebo dokoca od 10DC a to obidvoch. teraz uz viac menej len pravy (z toho by mala byt aj ovula) a prsia ma bolia uz aj teraz. inokedy ma len od ovu po menzes....jaj, no uvidime co sa bude diat. ty si otehu po akom case brania? resp. kolky cyklus s inofolicom?