icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

kitulka
3. apr 2013

@eja82 No mam pocit, ze u mna to bude tiez aj s tym bonusom navzse. Beriem to cca 2 tyzdne, jem rovnako alebo menej, aj menej sladkeho a priberam! Ja uz zo seba nechapem!

kitulka
3. apr 2013

@anuska661 No ja beriem 2 sacky denne, rano a vecer po jedle. Hlad citim stale, najma vecer po 22-hej, zapijam to cistou vodou alebo cajom, samozrejme nesladenym. No a este som spozorovala, ze ma casto boli hlava, skoro kazdy druhy den a miha sa mi pred ocami. Neviem, ci to moze mat suvis s Inofolicom alebo nie. Mavala som to aj predtym, ale tak 2x do mesiaca a teraz skoro kazdy druhy den a niekedy aj 2x za den!

milacik3
4. apr 2013

@taja27 ahoj, mame spolocne to ze moj muz isiel v janari na spg a tiez ma pomale ☹ a to nam robili v care ten spg a odporucili IVF ale tak ja zatial nechcem ist stale dufam ze sa podari prirodzene...ak nie tak buduci rok idem do Caru. Ked nevies ze ci mas ovulku alebo nie dohodni sa z doktorom na folikumetrii ja tam chodim kazdy mesiac idem tam uz ako ku kamaratovi na kavicku 😀 zartujem...tak nebavi ma tam kazdy mesiac chodit ale co uz mam robit ☹ ja tiez mam dufaston uz doktor skusa aj vyssie davky uz aj skracoval mi dni a vsetko mozne a stale sa nedari ...muz berie 3 druhy vitaminov uz tusim od novembra a zatial ziadne vysledky nevidno...

milacik3
4. apr 2013

@janaj733 ak si myslis ze nemas plodovy hlien tak skus jest grepy pred ovulaciu tak cca 5 dni pred nou, pomaha to... Dufaston je pravdepodobne z e brzdi ovulaciu ked je nasadení skoro...preto ked niekto uziva dufaston alebo utrogestan tak musi vedeit presne kedy ma ovulaciu.... Ja uz dufaston uzivam velmi dlho a ked mam ovulaciu tak doktor mi prikaze brat dufaston od ovulacie 3-4 dni neskor...tím sa mne aj predlzi cyklus teraz mavam cca 30-31 dnovi.
@eja82 to si bribrala s inofolicu? vsak to je len vitamin a z toho by sa nemalo vobec priberat.
@taja27 dufaston nema vplyv na otehotnenie ako si napisala...ale ma vplyv na udrzanie oplodneneho vajicka...ja mam napriklad malo profesteronu proste sa mi nevytvara v tele...a preto nemam ani MS, a keby sa vajicko oplodnilo tak sa v maternici udrzi na to sluzi dufaston (ktorý je velmi dolezity)

mambba
4. apr 2013

@taja27 taja , namiesto IP ti odpisem rovno tu..
ja som brala kedysi inofolic, asi 2,5 mesiaca.. ja som bola taka beznadejna snazilka, ktora skusala vsetko mozne skoro 4 roky..
mala som diagnostikovane polycysticke vajecniky a bez liekov velmi prevelmi nepravidelny menzes..
inofolic som ale po tom 2,5 mesiaci vysadila.. velmi som sa pri nom rozozrala a tym padom aj pribrala, co pri mojej nadvahe nebolo dobre.. je to sice len vitamin, ako niektora spominala ale je to konska davka vitaminov skupiny B, ktore sa pouzivaju aj pri liecbe nechutenstva.. u mna zabral na PCO skor metformin, ten som brala pred otehotnenim 5 mesiacov, napravil mi skvele cyklus a v januari, ked som otehotnela, som brala aj jednu tabletku clostilbegytu 5-9 den cyklu, chodila som na folikulometriu a bola indikovana ovulka. 3 dni pred ovulaciou ale bol manzel na spermiogram, vysiel hrozny, dianoza oligo astenoteratozoospermina, co znamena malo spermii, 98 % z nich patologickych a len 2% pohyblivych..
tak sme snazenie prirodzene hodli za hlavu, objednali sa do CAR na februar, kam sme sa uz nedostali 😀 zajtra zacinam 14 tyzden a hovorim ze psychika zabrala 100%.

takze u mna inofolic nejak skvele nezabral, hoci je to tazko hodnotit.. vysadila som ho niekedy v novembri..ale bohvie, mozno to otehotnenie bola kombinacia vsetkeho mozneho..

lucyf
4. apr 2013

pomohol niekomu Inofolic na MS cykly????myslim na to ,ze mam tiez Pco a tak si moj cyklus robi co chce....dva mesiace nic a teraz dva tyzdne mrcha...pomoze mi to upravit ,alebo mam ist radsej za lekarom???? 😠 dik

cristin_7
4. apr 2013

@lucyf na porovnanie pridávam, moje prvé meranie BT a cyklus rozhádzaný hrozne, ovulka možno, cyklus dlhý, asi v polovici cyklu som nasadila Inofolic a pridávam aj terajší grafík, včera bolo pichanie na pravej strane vaječníkov, zrejme prebehla ovulka, dnes teplota stúpla, žiadne skákanie teplôt ako predchádzajúcom grafe, verím, že zabral Inofolic!!!

pa_mi
4. apr 2013

@cristin_7 vidíš to je práda, toto som aj ja čakala že u mňa nastane.... zatiaľ sa nestalo

cristin_7
4. apr 2013

@pa_mi určite príde zlepšenie....verím tomu...držím palčeky

cristin_7
4. apr 2013

@elje viď môj predposledný príspevok tu na fóre aj s grafmi 🙂

lucyliena
4. apr 2013

@janaj733 ja som davnejsie brala clostyl aj duphaston, ale tie mi nejako nepomohli, vysadila som ich uplne a asi za dva mesiace na to som otehotnela bez akychkolvek pripravkov, ale bohuzial to bolo mimomaternicove tehu a zachranovali ma v hodine dvanastej, potom sme sa snazili cca 7 mesiacov a ked som prisla uz opat zufala k lekarovi dal mi inofolic, ale teraz spätne si uvedomujem, ze som ho brala uz ked som bola tehu, takze som inofolic uz posunula dalsej kamoske a dufam, ze jej zaberie, teraz mi lekar opatovne nasadil duphaston nakolko vraj sluzi na zhrubnutie sliznice a tym padom by sa malo babatko skor udrzat v sliznici maternice.

zuzana36
4. apr 2013

ahojte, ja len kratko, brala som inofolic asi 1a 1/2 mesiaca a ostala som tehu. 5 rokov snazenia, jeden MA 3x iui, 3x IVF a teraz , ked som nasadila inofolic som tehu, tak to zelam kazdej z vas. som rada, ze je na nasom trhu a je mi luto, ze som o tom skor nevedela, mozno by som si usetrila kopec trapenia 🙂

zuzana36
4. apr 2013

@mambba aj ja som z neho pribrala, neskutocne som potrebovala jest

monusik73
4. apr 2013

@zuzana36 tak to je vyborne ze sa ti podarilo babo po 5 rokoch my sa snazime dva roky a niekedy som z toho uz na nervy tiez vsetko mozne som vyskusala teraz som mala duphaston na dva mesiace ale nezabral, tak by som chcela tiez vyskusat inofolic lebo vela zien ho chvali a pomohlo to k otehu

zuzana36
4. apr 2013

@monusik73 mne zabral 😉

monusik73
4. apr 2013

@zuzana36 no keby aj mne zabral bola by som velmi stastna aj ked je drahy ale urcite sa oplati vyskusat 🙂

pa_mi
4. apr 2013

@zuzana36 ja mu uz prestavam trochu verit, lebo mi posuva ovu dozadu a nie dopredu. ale ked citam tvoj prispevok tak sa mi ta nadej znova trochu vratila a viera v to ze pomoze. este to s nim skusim. beriem to mesiac a tri dni. 1x cely cyklus s nim. a dnes som na nohaviciach tiez zistila ze som pribrala 😀

zuzana36
4. apr 2013

@pa_mi ja si myslim, ze zaberie a po mesiaci uz ani tak priberat nebudes, brala som ho 2x denne, vecer a rano a teraz uz iba raz, sama som prestala brat, a to uz v case, ked som bola tehu, lebo som si povedala, ze naco vkuse daco do seba cpat a to uz som bola tehu, len som nevedela. este to skus 😉

ja som sa najskor bala, ci vobec niekedy este zazijem tak krasny pocit a teraz sa bojim, , aby bolo vsetko o.k.

bibisko
4. apr 2013

@kitulka Ja som take mavala z hormonov, ked mi lietali. Pomohlo mi pit straaasne vela vody a najma cvicit. Toto pocasie zabija kazdeho. 😢

janaj733
4. apr 2013

@milacik3 staci aj grepovy dzus 100% ny? 😅

rica1
4. apr 2013

@pa_mi ten inofolic posuva ovuláciu na neskôr??? alebo môže na neskôr?

pa_mi
4. apr 2013

@rica1 nie no mal by na skôr, ako je spravne "podla tabuliek" aj to tak niektorym babam urobil, len mne sa to akosi posuva na neskor 🙂

anuska661
4. apr 2013

@kitulka no,hlava boli dost casto aj mna a casto aj vraciam.Neviem ci z toho prejedania🙂 som hladna stale

anuska661
4. apr 2013

@tinuska83 ahoj.a ako dlho ho uzivas,mas odvtedy dlhsi cyklus?

rica1
4. apr 2013

@pa_mi ja mam podozrenie ze mne minuly cyklus posunulo ovu femi kvapky a alchemilka, tak teraz nepijem iba ten inofolic som zacala

123zzz
4. apr 2013

tak po skoro 4mesiacoch s inofolikom potvrdzujem uspechy ,drz te sa

ponozkazt
4. apr 2013

baby, ktore ste objednavali z magister.sk, ako dlho vam trvalo dorucenie? pisu, ze vybavuju v ten isty den a ja som objednala pred 3 dnami a este nic .. platila som cez internet, tak som si myslela, ze to bude rychle .. ani potvrdenie mailom ..

elje
4. apr 2013

@cristin_7 U mna zatial rovnaka hojdacka ako u teba ten prvy graf... ale ako hovorim, zatial mam za sebou len 15.den s Inofolicom, takze to sa dufam coskoro napravi 😉

taja27
4. apr 2013

@mambba no ja nemam pco teda mne to nepotvrdil doktor ....ovulacia neveim meriam len 2 emsiac... a moj mm mal to iste teda neveim kolko percent bolo ok a kolko nie len oligoastheno...no proste otras ved práve toho sa obávam ako to bude.-(((( bojim sa velmi...no dobre psychika ako si sa stým vyrovnala?? tak že idete na umelé? ja na umele nechcemist nepripuštam si to stale is hovorim že otehotniem prirodzene...skušame 4 mesiac

taja27
4. apr 2013

@milacik3 ahoj no moj mm bere asi 10 vitamoniov... proste dost všetko nato....a boli ste na spg kontorlný znovu?my ideme v aprili koncom...no ani mi nehovor bol to pre mna šok strašnýýý ale vela žien mi písalo že otehotneli aj s takým spg je to o psychike aj o prirode o Bohu ako zariadi atd....
ja berem inofolic neveim činiečo mi upravi a pomože uvidime....