icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

paela
4. apr 2013

kočky ahojte, potrebujem radu. inofolic užívam už druhé balenie a nevidím žiaden efekt. neviem, či to tak bolo aj u vás. včera som bola na folikulometrii a dopadlo katastrofálne, ovulácia neprebehla. som z toho sklamaná. dala som za tri balíčky 45 eur, je to dosť drahé. neviem, či sa nemám na to vykašľať, alebo začnem radšej užívať iba po jednom vrecúšku a dlhodobo, aby ma to mesačne toľko nevyšlo? prosím poraďte. a ešte sa chcem spýtať na tú kávu. môžem ju piť hodinu po užití inofolicu alebo ju radšej mám vynechať nadobro? ďakujem za každú radu.

taja27
4. apr 2013

@123zzz ake ake?????

taja27
4. apr 2013

@rica1 bereš femi kvapyk??aj ja som brala ale som ich vysadila lebo som nemala ovu akoby mi ju aj mne posunuli alebo neviem..... inofolic bereš? máš dáky problem??

taja27
4. apr 2013

@monusik73 brala si dufik 2 MES? aj ja!!!a nepomohol mi veru blokol mi ovulaciu a on nepomáha na otehotnenie len na skrátenei cyklu načo ti ho dal? mne ani neviem....my skušame 4 mes moj mm mal ale nie ok spg.-((bere vitaminy aj on

taja27
4. apr 2013

@milacik3 ajja som chodila na folikulometriu ale mi nevdiel raz mi kazal prist na 14 den potom 20 no užas...a za každým platim 7 e čo je neskutočnee vela a pritom som jeho pacientka!!!
tak preto si meriam BT a berem inofolic no uvidime aj my ako čo a na bud rok ak sa nezadari pojdeme ja my ale ja chcem prirodzene!!!

mambba
4. apr 2013

@taja27 taja, nebude sa ti to pacit, co ti tu napisem, ale po 4 mesiacoch snazenia nemas dovod stresovat..
a ako som sa s tym vyrovnala? nuz zazracne.. vedela som ze po rokoch sklamani a ocakavani uz vieme presne na com sme a vieme presne ako je nam mozne pomoct.. proste som zahodila stres z kazdomesacneho testovania a brala to ako hotovy fakt a vedela som, ze nam pomozu.

taja27
4. apr 2013

@mambba ja že čo mi ideš napísat .-)))som sa normalne zlakla.-)) ano snažim sa to tak brat je to ťažke ked všetky okolo maju babetká a ja nič,.((vieš no....ale jasne ved som ešte mladá budeme skušať dalej ja verim proste že budem mat babatko a otehotniem.)

taja27
4. apr 2013

@lia123na bože to je užasneee gratulujem aj ja chceeem .-(( ozaj zabral inofolic alebo viera v neho?ja ho berem pomaly 3 týžden takže tak meriam bt....vy ste boli obaja v poriadku?

eja82
4. apr 2013

@pa_mi no to potom neviem koľko by som vážila keby som to dlhšie brala...

eja82
4. apr 2013

@milacik3 no len si si to zle naštudovala je to B vitamín a z toho sa bohovsky priberá ešte keď si ho dávkujeme dva krát denne.... určite som pribrala len z neho lebo už 15 rokov mám tu istú váhu kilo hore dole a teraz mam riadne cez za svoj život som nikdy toľko nevážila....

tinuska83
4. apr 2013

@salo Lutenyl ano pomohol, ale len ked som brala ku inofolicu som vysadila ale nebol dobry napad

tinuska83
4. apr 2013

@paela 3--6 mesiacov by si mala brat, ked druhe balenie to je len 20 dni ked dobre pocitam ani nie 1 cyklus, ja verim ze pomoze, ale nikoho nebudem prehovarat 🙂

salo
4. apr 2013

@tinuska83 ako to myslis, ze ti zabral len s infolikom?

lenocka20
4. apr 2013

@zuzana36 ahoj v prvom rade gratulujem k tehulkovaniu 🙂 my sa s manzelom snazime uz cez 3 roky a mam uz co to za sebou, aj potrat aj laparku a spriechodnovanie vajecnikou a zatial nic. Inofolic beriem uz 14 den, zacala som v polovici cyklu a prave cakam na menzes, no a aby som prisla k pointe tak chcem vyskusat 1 krat IUI, takze budem pokracovat v brani inofolicu a dufam, ze sa konecne zadari a tiez ma mrzi, ze som sa o inofoliku dozvedela az tak neskoro, usetrili by sme mozno kopu casu a to uz nie som najmlasia a uz budem mat 33 rokov....

11miuska11
4. apr 2013

@anuska661 ahoj, tie pravidelne cykly si mala ovulacne? Lebo ked ti to inofolic posunul, mozno doslo k ovulke a tym padom sa ti to cele posunulo 🙂 neboj, bude to ok. Chodis aj na sono, alebo merias BT? 🙂

11miuska11
4. apr 2013

@eja82 a po vysadeni inofolicu si v tom 35 dnovom cykle mala ovulku? Lebo je v podstate jedno, aky je dlhy cyklus (kym to nie je extrem), ale dolezite je mat ovulku. Keby je aj na 30 DC, ale hlavne, ze je. Hm? Bola si na sone, alebo tak? A pri inofolicu si to nejako kontrolovala ? 🙂 Booose, to je otazok, co? 🙂 sorry, ale som strasne zvedava 😀 Inak, ano, mas pravdu, ze vit. B podporuje chut do jedla, ale samo od seba od vitaminu nepriberies, je dolezite, co jes, ked si hladna. Ja mam pocit, ze sa mi radikalne upravuje pas, mam na nom menej tuku (nie som nejaka tucna, vazim cca 50 Kg, ale s pasom som mala vzdy trosku problem). Inofolic upravuje metabolizmus tukov a cukrov, takze ak sa racionalne stravujes, nemala by si z neho pribrat. Ja beriem inofolic presne 32 dni zajtial a vyzera to tak, ze budem mat cyklus kratsi o 8 dni, co je super 🙂

11miuska11
4. apr 2013

@rica1 ovulaciu ti posunie tak, aby prasklo kvalitne vajicko. Niekomu na neskor, inemu na skor. Kazde telo potrebuje na dozretie vajicka iny cas. Mne posunulo o 8 dni spat cyklus 😀

11miuska11
4. apr 2013

@ponozkazt ja som objednala jeden piatok a dalsi piatok mi to prislo. A to som im v stredu volala, ze ci nezaspali !! Ale prislo a to je dolezite 🙂 Prve balenie som mala z klasickej lekarne 🙂

11miuska11
4. apr 2013

@elje mne lekar povedal, ze po prvom mesiaci brania inofolicu nemam cakat zazraky, ale moze sa stat, ze motyka vystreli 😀 ale po dvoch mesiacoch brania by uz vraj mali byt vysledky. Ja mu davam cas do konca jula 😀

11miuska11
4. apr 2013

@paela ahoj, objednaj si z magistra. Tam stoja 3 balicky 36 eur. Za 20 dni uzivania nemozes cakat zazraky. Daj tomu cas a bud trpezliva. 3-6 mesiacov sa odporuca brat 🙂

tinuska83
4. apr 2013

@salo zle som napisala prepac, takze brala som lutenyl a pomohol, ked som skusala vysadit vratilo sa spinenie, takze lutenyl uzivam uz roky. Pred mesiacom ked som zacala pouzivat inofolic,odvtedy neberiem lutenyl,a spinenie sa mi vratilo,takze musim dalej brat aj lutenyl

kitulka
4. apr 2013

Ahojte kocky! Mam skvelu spravu! Dnes som bola u mojho gyndosa a ten mi vravel, ze dostal informaciu od dilerky, co im nosi letaky k Inofolicu, ze len v BA maju 50 percentnu uspesnost pri liecbe Inofolicom do 6 mesiacov. Tak baby vydrzme, snad budeme patrit k tym 50 percentam aj ked nie sme z Blavy, xixixi (dufam, ze so Blavacky neurazila, len som zartovala)

kitulka
4. apr 2013

@tinuska83 Ahoj, mne povedal moj doki, ze Inofolic by mal sposobit to, ze ked dozrie vajicko a folikul praskne, tak zlte teliesko by malo produkovat dostatocne mnozstvo hormonu, tusim progesteronu do tej druhej fazy cyklu. Tak skus vydrzat bez lutenylu a brat dalej Inofolic, snad sa to upravi.

radka1303
4. apr 2013

@eja82 ahoj,prosim ta z coho si to pribrala???vdaka 🙂

radka1303
4. apr 2013

Ahojte,ja som si tiez prave objednala inofolic,a chcem sa opytat,ak uz som nahodou tehotna,ale o tom este neviem,mozem ho zacat uzivat aj tak??dakujem

rica1
5. apr 2013

@taja27 ja som mala aj cítila ovu tak 13-14ĎC a začala som aktívne brať femikvapky a proste ovu nikde ani folikul posunulo mi ju až na 20DC dúfam že bola no potvrdená sonom bola ale celý ten cyklus s femikvapkami bol zvláštny, to je asi len pre tie čo majú problémy s cyklom že dlhší alebo tak ja som mávala pravidelný ale nasadila som to vlastne preto lebo tam bolo písané že aj prevencia proti mykozam alebo ako podpora činnosti vaječníkov a ja som ale mala skôr opak a odialenú ovu a predĺžený cyklus.. inofolic beriem od 1DC takže dnes 5deň ale zatiaľ no neviem MS už skoro nemám ale brucho ma pobolieva ako keby bol ešte len 1DC ,, skúsim tento mesiac s inofolicom a ak ovu nebude ako bývala bežne 13-14deň tak už neberiem nič budem piť kde tu iba ženský čaj, ten som pijávala aj predtým a ten mi nerobil žiadnu neplechu

rica1
5. apr 2013

@kitulka ahoj a v liečbe čoho? je to len pre ženy ktoré majú dáky problém alebo aj pre tie ktoré to chcú vyskúšať keď sa nedarí otehotnieť?

rica1
5. apr 2013

@11miuska11 som zvedavá na tento cyklus dnes som 5DC krámy pomaly koncia teda už včera bolo skoro nič , no a ideme do snazilkovania zachvílu, lenže ešte tá priechodnosť vyšetriť toho sa najviac bojíííím☹

milacik3
5. apr 2013

@janaj733 ano aj džus 100% mozes mat kludne.

@taja27 nie neboli sme na kontrolnom nechcem ho tam nutit ist a zase aj moj gyneg.povedal ze to az take strasne nie je...mal znizenu pohyblivost,ale ze vitaminmi sa to upravi...takze ma selezin ace,kyselinu listovu tu viacerí doktori odporucali... Aj ja som teda zacala brat tieto vitaminy - Inofolic tak uvidime... Vies ja to tak beriem ze ked sa to ma stat stane sa a nepomozu ziadne lieky ked nie je to spravne obdobie....Raz som citala taku ,,mysliienku,, a pacila sa mi lebo je to pravda ! Že kazdy z nás ma urcene kedy zomrie tak isto kazdý clovek ma urcene kedy sa narodí.

milacik3
5. apr 2013

@taja27 no mne doktor povedal ze BT je meranie o nicom lebo nie je to presne ako tie ovulacne testy ze to je zbytocne kupovat a akzdy den testovat.. Ja chodim na folikumetriu a stanovim si to ja. On ako povie ze nech pridem od 13 - 16 dc ale ja si vzdy vopred zavolam a pridem podla toho ako vide ten den ci nie je vikend...napr. minuly mesiac som bola na 16DC a povedal ze budem mat bud v ten ten alebo na druhy den t.j.17 DC. Niekedy sa stalo ze som mala aj 14DC. A to som tam v ten den prisla a povedal len ze mam akurat ovulaciu...A tak zase viem kedy asi byva priblizne a ten tyzden sa snazime skoro kazdy den alebo kazdy druhy.
@eja82 no je to vitamin B ale tak pribera sa z jedla nie? ked ho budem brat a budem jest tak ako vzdy 3x denne tak nepriberiem nei?