icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nikola81
10. nov 2012

Ahojte...a citali ste o tomto? Tiez vyrobeny v Taliansku, zatial sa da objednat z CZ..Je trosku drahsi ako Inofolic ale ak je to niekto s PCO tak sa oplati skusit..Ja uz cakam kedy mi pride 🙂 Prajem nam skore tehulkovanie 🙂

http://sdeleni.idnes.cz/mate-potize-s-otehotnen...

mili78
10. nov 2012

@nikola81 ... ano uz to tu jedna babenka pisala 🙂 v piatok idem do Prahy, tak dufam, ze to dostanem aj v lekarni 🙂 zatial mam inofolic a ked to kupim nasadim to 🙂

nikola81
10. nov 2012

@mili78 myslis ze sa mozu obidva kombinovat? 😒

vafinka
10. nov 2012

kocky, ja som nasla infolic aj na stranke www.magisterlekaren.sk, a za dobru cenu

vafinka
10. nov 2012

@mili78 ved to, ale netreba sa vzdavat, vzdy je riesenie, len ho treba najst

mili78
10. nov 2012

@nikola81 .... ja si myslim, ze ano...su to len vitaminy...to je neskodne 🙂

@vafinka ... no ved jasne...ja co si nevydupem, to nemam...nastastie, ze som typ, co ide aj cez mrtvoly :D

vafinka
10. nov 2012

@mili78 no smutne, ze si musis takto sama vsetko vydobyjat, vrrrrrrrrrrr a citali si aj o evelore vitaminoch? zevraj maju tiez velmi velky vplyv na kvalitu vajok,

mili78
10. nov 2012

@vafinka ... nie, o takych som teda este nepocula 🙂 ty si ich mala?

vafinka
11. nov 2012

@mili78 nie, ale docitala som sa o nic na jednej sstranke vcare v čr, zevraj maju super ucinok na nekvalitne vajka a aj spermosky, len ci je to pravda ☹

mili78
11. nov 2012

@vafinka .... ved to...ja uz akosi stracam doveru k tymto vsetkym preparatom...keby uz boli na kope vsetky tie co som ja do seba napchala, tak by to bola riadna kopa...a nic z toho...ale zase farmaceuticke spolocnosti si na nas dobre zarobia 🙂

vafinka
11. nov 2012

@mili78 uf, tak to ano. ale ja som vcera nasla jeden clanok, bol to vedecky vyskum, ked to najdem, tak ti dam link, velmo zaujmave. a vcera som nasla velmi vela zaujimavch veci, ohladom toho ako uz pri stimulacii hned na zaciatku, sa da zistit, ze budud zle vajka, ach ten internet 😠

mili78
11. nov 2012

@vafinka .... no budem rada, ak mi nieco preposles...inak som citala, ze aj materska kašička priaznivo ovplyvnuje kvalitu vajicok

vafinka
11. nov 2012

@mili78 no, ze vraj, po osobnej skusenosti len tolko, ze mam teraz po nej iba peknu plet a to vsio

vafinka
11. nov 2012

neboj poslem,len to musim najst, velmi zaujimave, a myslim, ze kazdemu dokapne vela veci ked sa zamysli nad tym vsetkym, a asi prides aj na to, ze co by sa mali robit za vysetrenia amyslim, ze sa nerobia, ved naco

vafinka
11. nov 2012

http://www.akv-cz.cz/aktuality.html clanok o tom ako melatonin zlepsuje plodnost 🙂

mili78
11. nov 2012

@vafinka ... takze myslis, ze ta kasicka nespravi ziadne zazraky? no velmi zaujimave clanky, som si precitala...a ten melantonin beries?

vafinka
11. nov 2012

@mili78 nie, a ono je toho mnoho po nete, ked si das do googla kvlaita oocytov, tak najdes toho mnoho, aj to, ze sa da merat kvalita ph v oocyte vo floikularnej tekutine a atd.
neviem, ci spravi, ale je to individualne, mne nepomohla, prave bolo asi este horsie ☹

mili78
11. nov 2012

@vafinka ...do kelu tak teda co spravime, cim zvysime tu kvalitu? :D ach jaj, clovek aby si vsetko na nete hladal a vydupal si aspon nejake vysetrenie :( sila toto

vafinka
11. nov 2012

@mili78 no kazdy je asisebe sam lekarom, hladaj si, vyliec sa sam a neotravuj lekara, bo mn to tak uz v poslednej dobe pripada, ja ti poviem uzivala som femigrad, femi kvapky, potom vceliu kas, femibion, a neviem co este, a druhe ivf, totalne fiasko, a este horsie ako prve, nenavidim zivot niekedy 🙄 🙄 🙄

mili78
11. nov 2012

@vafinka ...no toto ako keby som o sebe citala, presne vsetky tieto produkty uz mam za sebou, plus zeleny jacmen, vitamin E, prirodne kvapky, bylinky a neviem co este...a prve ivf tiez ziadna slava a potom skonstatovanie, ze asi nie su kvalitne vajicka...a druhe ma caka za par tyzdnov, takze uvidime...keby aspon tento inofolic nejaky maly zazrak spravil s tou kvalitou 😠

vafinka
11. nov 2012

@mili78 a mas zmerane AMH? pomer fsh aLH? prolaktin? radsej si daj toto urobit, ako predist neuspechu. aj mne to povedali, ze rovno darcovske, ale j im kaslem na ne, ja si musim vydupat teraz kopec veci, a skor si myslim, ze daco pokaslali

mili78
11. nov 2012

@vafinka ... ano, to vsetko mam zmerane, amh mam nizke, iba 0,85 :( aj fsh mam zvysene...ja si tiez nepripustam moznost darcovskych...zatial urcite nie

vafinka
11. nov 2012

@mili78 a co ti na to povedali?? ked si si precitala tie clanky, vies co to znamena, indikuje to nekvalitu oocytov, ja mam hormonalny profil ok, len amh nemam zmerane, ale kde je hp v norme, kde je zadrhel?????

mili78
11. nov 2012

@vafinka ... no ja neviem, mne bolo povedane, ze amh predstavuje nie kvalitu, ale kvantitu vajicok...ovarialnu zasobu...neviem do ktoreho centra chodis, ale mne ho zmerali v centre...no vies, hp moze byt v norme, ale ako sama vies je tam este kopec veci, ktore mozu byt zle...genetika, imunita, hematologia a co ja viem aj co vsetko mozne

vierka987
11. nov 2012

no,zeny.ja ho beriem par dni a neviem si to vysvetlit,ale asi ten inofolic ma nieco do seba..,normalne ma 36 dnovy cyklus a teraz to prislo o otyzden skor,normalne som to necakala a a ni nechapala. predtym bol menzes o nicom,a teraz je to teda o niecom inom....,hned ako prejde,idem dalej merat teplotu,a snad to uz bude o.k..

vafinka
12. nov 2012

@mili78 aha, na chodim do heliosu, a mne ta,m povedali na to, ked som sa pytala o tie testy, ze naco!!!!!!!!

vafinka
12. nov 2012

@vierka987 tak ja dufam, ze ti pomoze a zaberie, aj ja nad nim uvazujem, ale neviem ci to bude mat u mna zelany efekt.

tinkatinulka
12. nov 2012

@vafinka
mili78
AHojte kočky rady by som sa k Vám pridala v diskusii o zlepseni kvality vajok..nakolko sme po krutom zpbudení zo sna, zhánam niečo čo by to zvrátilo. Zvažujem že vyskúšam ten Inofolic ale máte s tým dáke skúsenosti?

mili78
12. nov 2012

@vafinka ...to nemyslia vazne, za naco? toto je fakt des 😠 musis trvat na tom, ze chces to vysetrenie

@tinkatinulka ... ahoj, no ja osobne s tym velke skusenosti nemam, beriem ho len nieco vyse tyzdna, ale poznas to, topiaci sa aj slamky chyta 🙂 tak skusam vsetko