icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

nienna
2. nov 2012

@kraskanz1 prečo stresovať? však dobrá správa, inofolic by mal mať ten istý účinok ako metformin, len je to menšie svinstvo 😉 takže ak máš inzulínovú rezistenciu tak by ti mal pomôcť

crazybabenka
2. nov 2012

babuľky a ako to beriete....je tam 20sáčkov....berie sa to v určitých dňoch cyklu?

biba66
2. nov 2012

Ahojte ja od utorka jem Inofolic. Je to taký prášok. Dúfam, že mi pomôže ale sú naň veľmi pozitívne referencie...

little_miracle
2. nov 2012

Ahojte, aj mne ho doporucila Dr. Lattakova a uz ho mam na pondelok objednany 🙂

little_miracle
2. nov 2012

@sasie ahoj, Dr. Lattakova ti robi pozitivnu reklamu - dava ta za priklad a nas to neskutocne motivuje do dalsieho boja 😉

mili78
2. nov 2012

aj ja som dnes dala prvy sáčok :D dobre na nas zarobia :D

sasie
autor
2. nov 2012

@little_miracle ahoj, 🙂 tak to som rada! Dufam ze vsetky budete tehu. Prajem to kazdej jednej snazilke. Drzim Vam palce babulky!

vierka987
3. nov 2012

ahojte..,pridam sa k Vam...mam pco cyklus 36 dnovy a asi bez ovulacie..,dnes mam 21 den czklu a nic...zajtra si ho idem objednat.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sasie
autor
3. nov 2012

@crazybabenka ja som to brala od prveho dna menstruacie, nepretrzite az kym som neotehotnela. Brala som 2 sacky denne. 1x rano a 1x vecer.

crazybabenka
3. nov 2012

@sasie ďakujem....už mi ho v lekárni objednali....tak dúfam, že sa zadarí aj nám 😀

sasie
autor
3. nov 2012

@crazybabenka budem drzat palce 🙂

belalinda
4. nov 2012

Ahojte kocky, pridavam sa aj ja ku Vam, tak piste ako pekne jedna po druhej tehotniete nech to nezabudam uzivat 😉 Listovku beriem uz teraz tak ju nahradim inofolicom a budem mat aj bonus inositol 😉

vierka987
7. nov 2012

dnes kupeny,len ma zarazila ta prichut...,-nie je ziadna 😲 😲 😲 😲 😲

kraskanz1
7. nov 2012

@vierka987 ziadna???podla mna to je sladke... 😅

vierka987
7. nov 2012

@kraskanz1 ja som necitila vobec nic... ☹ ☹ ☹ ☹ ,asi kazda chute vnimame inak...
a amko dlho to beries ty? uz vidis,citis aj nejake vysledky????

sasie
autor
7. nov 2012

@vierka987 ani u mna to nevyvolalo ziadnu prichut... nebolo to ciste nic, bolo to nieco ale tazko specifikovane a s velmi velmi slabou prichout... ale bud rada, aspon nevzikol problem s tym ze to hnusne chuti 😀

kraskanz1
7. nov 2012

@vierka987 beriem to mesiac teda 3 tyzdne zatial nebadam nic ziande zmeny uvidime dokyka vravela ze nemam vesat hlavu ze 3 mesiace to treba brat....ja neviem ja to citim ako sladke ako nie velmi sladke ale take jemne dobre to je a tiez to mate take biele ked to rozmiesate vo vode???? 😅

vierka987
7. nov 2012

@kraskanz1 ano a beries dva krat denne?

kraskanz1
7. nov 2012

@vierka987 ano rano a vecer berem ale je to nahovno lebo nemozes pit kavu vraj kofein zabranuje vstrebavaniu takze namiesto rannej a poobednej kavi mam len obednu... 😀

mili78
7. nov 2012

@kraskanz1 ... a preco 2x denne, ked na krabicke je ze raz denne a ze denna davka sa nesmie presiahnut? nepovedala ti lekarka, ze preco 2x denne? ja som si to nasadila len raz za den, tak neviem teraz ci to nie je malo :(

kraskanz1
7. nov 2012

@mili78 asi preto ze ma maj nadvahu a mozno moje telo potrebuje viac boh vie...neviem...ale nic mi to nerobi necitim sa zle z toho alebo tak

kraskanz1
7. nov 2012

@mili78 ale nepytala som sa jej ze preco

mili78
7. nov 2012

@kraskanz1 ...a su to take bledomodre sacky, zenske telo s riflami a tetovackou na bruchu je na nich? 🙂) tak si to aj ja zvysim na 2x denne, hadam ma z toho netrafi slak :D

kraskanz1
7. nov 2012

@mili78 ano take mam aj ja ako opisujes presne... 😉 podla mna sa nam z toho nic nemoze stat je to bez predpisu a je to vitaminova forma moc chemii tam neni...

vafinka
9. nov 2012

zienky , chcem sa spytat, mohla by som to aj ja uzivat, ked mam nekvalitne vajka??

mili78
9. nov 2012

@vafinka ... ja som si to nasadila hlavne kvoli nekvalitnym vajkam...ak to aj nepomoze, ublizit mi to neublizi 🙂

vafinka
9. nov 2012

@mili78 aha, a mala si pri ivf nekvalitne vajka?

mili78
9. nov 2012

@vafinka ... no bolo mi povedane, ze asi...ale nikto to neskúmal...no a na talianskej stranke som sa docitala, ze tento inofolic je vraj aj na kvalitu vajicok...tak topiaci sa aj slamky chyta, tak som ho nasadila 🙂

vafinka
10. nov 2012

@mili78 ach jaj, vies preto neskumaju, lebo nechcu, ivf je biznis ako svet, tak hadam ked vyriesia problem s tymto, tak by sa hadanm neukracovali o riadne prasulky, ano aj ja mam ten problem ale ja to tak nenecham a chcem vediet ze preco sa t otak deje a zabojovat s tym 😠

mili78
10. nov 2012

@vafinka ... ved to mi je jasne, ze je to len o prachoch, my sme pre nich len cisla, nic viac...ludská stranka veci je niekde uplne uplne vzadu...dolezite su prachy...zial :(