Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
babuľky a ako to beriete....je tam 20sáčkov....berie sa to v určitých dňoch cyklu?
Ahojte ja od utorka jem Inofolic. Je to taký prášok. Dúfam, že mi pomôže ale sú naň veľmi pozitívne referencie...
Ahojte, aj mne ho doporucila Dr. Lattakova a uz ho mam na pondelok objednany 🙂
@sasie ahoj, Dr. Lattakova ti robi pozitivnu reklamu - dava ta za priklad a nas to neskutocne motivuje do dalsieho boja 😉
aj ja som dnes dala prvy sáčok :D dobre na nas zarobia :D
@little_miracle ahoj, 🙂 tak to som rada! Dufam ze vsetky budete tehu. Prajem to kazdej jednej snazilke. Drzim Vam palce babulky!
ahojte..,pridam sa k Vam...mam pco cyklus 36 dnovy a asi bez ovulacie..,dnes mam 21 den czklu a nic...zajtra si ho idem objednat.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@crazybabenka ja som to brala od prveho dna menstruacie, nepretrzite az kym som neotehotnela. Brala som 2 sacky denne. 1x rano a 1x vecer.
@sasie ďakujem....už mi ho v lekárni objednali....tak dúfam, že sa zadarí aj nám 😀
@crazybabenka budem drzat palce 🙂
Ahojte kocky, pridavam sa aj ja ku Vam, tak piste ako pekne jedna po druhej tehotniete nech to nezabudam uzivat 😉 Listovku beriem uz teraz tak ju nahradim inofolicom a budem mat aj bonus inositol 😉
dnes kupeny,len ma zarazila ta prichut...,-nie je ziadna 😲 😲 😲 😲 😲
@vierka987 beriem to mesiac teda 3 tyzdne zatial nebadam nic ziande zmeny uvidime dokyka vravela ze nemam vesat hlavu ze 3 mesiace to treba brat....ja neviem ja to citim ako sladke ako nie velmi sladke ale take jemne dobre to je a tiez to mate take biele ked to rozmiesate vo vode???? 😅
zienky , chcem sa spytat, mohla by som to aj ja uzivat, ked mam nekvalitne vajka??

@kraskanz1 prečo stresovať? však dobrá správa, inofolic by mal mať ten istý účinok ako metformin, len je to menšie svinstvo 😉 takže ak máš inzulínovú rezistenciu tak by ti mal pomôcť