icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

ivec16
17. apr 2013

@pa_mi ale tie tabletky ma celkom potesili, lebo som sa trosku obavala ako bude prasok chutit, ale zas na druhu stranu, prasok sa mozno lepsie vstrebe a tabletky su dost velke ale nastastie idu celkom dobre dolu krkom 🙂, no hlavne nech pomozu, ci uz tabletka alebo prasok...

milousova
17. apr 2013

@julka82 tak som zvedava ako dopadneme 🙂. Ja s Inofolicom zacinam buduci tyzden, bo som este chodila na kadejake testy ci mam oblicky ok a kedze to dopadlo dobre tak zaciname so snazilkovanim. Tesim aj bojim zaroven, ale hlavne VERIM 🙂

julka82
17. apr 2013

@milousova este okrem inofolicu som vcera zacala bezecku sezonu. Behavam roky ale v zime sa neda. Tak uvidime. Behom aspon vypudim z hlavy tie negativne myslienky okolo celeho snazilkovania. Drzim palceky a budem sa hlasit 🙂

weeron
17. apr 2013

ahojte kocky chcem sa spytat..mam PCO a lekar mi dal clostyl prvy krat ho idem uzit..dal mi davkovanie dve tabletky za den, jednu rano a jednu vecer..a chcem sa spytat ak by som teraz zacala uzivat inofolic nemam este mrchu mam dostat teraz 28.4..ak by som zacala teraz popredu uzivat inofolic a potom na 3DC mam uzivat clostyl, tak sa chcem spytat ci mi to moze uskodit, ci ste niektora takto brali..ja nemam problem s mrchou ta mi chodi na cas +,- jeden den..len sa mi vajicka netvoria do urcitej velkosti.. dakujem za radu.. 😉

jania023
17. apr 2013

@pa_mi akurat som nasla inofolic za 11 eur za 30 tabliet plus posta 😉

tinka1811
17. apr 2013

@jania023 a to kde, prezradíš? 🙂

pa_mi
17. apr 2013

@jania023 to je super cena

jania023
17. apr 2013

@tinka1811
@pa_mi ano super cena to je pravda ale ked som to porovnala tak to nema ani polovicku hodnot toho infolicu ako v praskovej forme tak neviem ci to vobec brat ci nie 😝

pa_mi
17. apr 2013

@jania023 aha by potom vychadzalo na 4 denne a to neoplati sa.ale ja som to nikde ani nenasla v tabletkach. kde si to vyzgunala?

blcha76
18. apr 2013

@weeron ja tiež beriem Clostyl 1x denne (dnes 4.deň) a Inofolic už 28dní, ale 17dní som ho pila 1x denne, ale vraj to je málo, tak teraz už 11deň ho pijem 2x denne.

siiimka
18. apr 2013

ahojte babule 🙂 takže od včera užívam aj ja Inofolic na odporúčanie MUDr. Lattákovej 🙂 no som zvedavá či po 7 mesiacoch aspoň mrchu dostanem 😀 lebo už ani neviem čo to je a pomôcky sa mi doma hromadia 😀

bakajka
18. apr 2013

@pa_mi ja by som to tak nebrala že sme za opicami, všetko v tekutej forme je lepšie ako v tabletách, z tabliet nevie to telo vytiahnuť a spotrebovať všetko 🙂

bakajka
18. apr 2013

@weeron určite ti to nemôže uškodiť, vela bab beire inofolic a nejake lieky od gyn. a inofolic je len vyzivovy doplnok 🙂

pa_mi
18. apr 2013

@bakajka to som myslela trochu ako srandu nie uplne vazne, a ked si vezme s ze talianky sa tym napchavaju uz 12 rokov a k nam to prislo teraz, co ja viem ci to aj nie je pravda 😀

ivec16
18. apr 2013

@bakajka tiez si myslim, napriklad pupalkovy olej som bola zvyknuta brat tekuty - cisty, pretoze uz ked je v tabletakach tak presiel nejakou chemickou upravou, a bol to vo fr na zaciatku celkom dlhy beh kym som taky nasla... v lekarni ho vobec nemaju ako olej - len tabletky, nasla som ho az v specialnych obchodou so zdravou vyzivou a doplnkami... Takze tiez si myslim, ze nie vsetko v tabletkach je lepsie

anetka2911
18. apr 2013

ahojte babenky 🙂 chcela som sa spytat, ta ktora ma nepravidelny menzes a uziva inofolic, ci sa jej upravil menzes a mava ho kazdy mesiac presne pri tom inofolicu...lebo ja uzivam inofolic dva mesiace a prvy mesiac som mala menzes na 28 den co bol zazrak, no teraz mi uz meska 5 den...tak neviem teda, no a snazime sa s priatelom o babänko...

zuzka56
18. apr 2013

@siiimka
ja som na tom rovnako, od septembra nemam ms a inofolic uzivam uz druhy mesiac, som zvedava kedy sa zmena prejavi 🙂 drzim palce nech zaberie cim skor.

siiimka
18. apr 2013

@zuzka56 ďaaakujem 🙂 podobne 😉 a ms ti ešte neprišla? užívaš okrem Inofolicu aj niečo iné?

bakajka
18. apr 2013

@pa_mi no tak v tom sme trošku pozadu 😀 je to dosť možné, keď v Amerike niečo vynájdu k nám sa tá novinka dostane už keď je v Amerike novší typ toho prvotného výrobku :D

bakajka
18. apr 2013

@anetka2911 buď trpezlivá, nič nejde tak jednoducho ako by sme chceli, ja ho teraz tiež mám prvý mesiac a som zvedavá či tá sviňa príde alebo sa jej budem musieť zase prosiť! 😀

bakajka
18. apr 2013

@siiimka si nemala 7 mesiacov ms? no ja keď som ju nemala 3 mesiace už som pochodovala k gyn. ten mi buď pichol alebo dal lieky na vyvolanie..inak asi keby som k nemu nesla možno by som ich aj ja nemala 7 mesiacov ak nie viace! Máš PCO? alebo niečo iné?

salo
18. apr 2013

Ahojte. Tak dnes som bola na folikulometrii... Bola som prvý krát v pond., to som bola 11dc. a folik mal 16mm, dnes som bola, že či už mám ovu a dr. tam už nič nevidela, že sa folik vstrebal a tento mes. nebude žiadna ovu ☹ Vraj sa ešte nemam stresovať (to sa povie), že to sa môže aj u zdravej ženy stať tak 3-4xdo roka, že ma anovulák a že to skontrolujeme buduci mes. a ak zase nič nebude, da mi lieky na ovulaciu a zatial si mám kupit inofolic...

milousova
18. apr 2013

@anetka2911 a test si si nerobila? BT si nemerias? Alebo ovu testy nerobis? Ak si mala ovu a LF mas viac ako 18 dni tak môzes byt tehu 🙂. Ak si ovulku nemala tak ju este môzes dostat, asi ešte nedozrelo kvalitné vajko 🙂

siiimka
18. apr 2013

@bakajka ja som tam bola hneď na ďalší mesiac po vysadení HAK a pripomínala mu to každý mesiac, keď som tam išla a vždy ma odbil tým či som si robila test a ak je negatívny, tak mám čakať 😒 minulý týždeň mi potvrdili PCO a predtým som mala polypy a skracovali mi krčok maternice...

milousova
18. apr 2013

@zuzka56 nemas MS od septembra? A to doky nijak neriesi? Ja som nemala MS 4 mesiace a to mi uz doktor hovoril, ze som to mala zacat riesit skôr. Nakoniec po niekolkych vysetreniach a 2 vyvolavackach MS prisla, ale doktor hned povedal, ze nabuduce mam prist skôr

kristinka9
18. apr 2013

@salo Ahojky. Som na tom podobne. Dnes som 30 dc, na 15 dc som bola na sone a lekár mi povedal, že je tam 18 mm folik, že by mala byť tak za dva dni ovu, lenže ovu podľa bazálnej teploty nebola. Nemám ovu už tretí cyklus. Teraz prvý cyklus beriem inofolic, tak som bola trošku sklamaná, že mi to nezabralo, ale verím, že ďalší cyklus už bude s ovu. Viaceré baby tu písali, že s inofolicom mali prvý cyklus anovulačný, ale potom už pekne s ovu. Tak si držme palce 😉

bakajka
18. apr 2013

@siiimka no ja som po vysadení HAK mala 6 mesiacov ms tak že 31-37 DC a potom ako keby utlo a bez liekov alebo injekcie som ju už nedostala! To čo máš za lekára, nakopať ho do zadku keď tam chodíš každý mesiac a on ti povie že máš počkať? Inak ja keď tak čítam , tak PCO maju skoro všetky baby čo brali HAK!

bakajka
18. apr 2013

@kristinka9 no ja som tiež čakala že po mesiaci braní budem zázračne ovulovať, ale nie..tiež som bola sklamaná ale čo narobíme 😠

kristinka9
18. apr 2013

@bakajka 😉 veru človek stále verí v nejaký zázrak a potom je sklamaný. No čo už, len ma hnevá, že ani po 3/4 roku od vysadenia hak sa mi cyklus stále neupravil. Už tretí mesiac nemám ovuláciu. Je to na zaplakanie. Veď už som aj vyronila nejakú tú slzičku ☹ A koľko ho užívaš ty?

kristinka9
18. apr 2013

@bakajka bože prepáč, už som si prečítala, že jeden mesiac. Som nejaká asi prepracovaná dnes 😀