Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@kristinka9 tebe ho blokol dufatson ako mne!!!ovulaciu tiež som ho brala 3 mesiace a pozri moje grafy som sem dala aký som mala s dufastonom lebo bol nasadený pred ovulaciuo a aký som mala cyklus a ovu tento mesiac...sila...normalne mam nervy!!!!!!!§§§na dufaston a vraj pomože vam otehotnet jasneeee tak že mi blokol ovulaciu pretože bol nasadený na 15 dc a ja ovu mam okolo 30 dc čo som zistila až teraz lebo som nemerla BT!!
@taja27 Tajus aka si rozcertena, ale rozumiem ti, ved vies, ze sme na tom rovnako 😉 Myslim, ze Dufik by nam ovu neblokol keby bol nasadeny spravne - teda par dni po odsledovanej ovulacii, a nie ako nam ho ti nasi sprosti doktori nasadili - cele zle!!!
Ale hlavu hore, uz nam Inofolic chvalabozku dal cyklus opat do poriadku, a s nim to dame, uvidis 😵 😵 😵
@sarafortuna takže si ďalšia s anovulákom 😀 to je riadna haluz. A berieš ho tiež prvý cyklus? Ja som teraz 34 dc a tiež stále nič. 😀 ale som rozhodnutá ešte s inofolicom pokračovať aj keď tiež mám pocit, že bude problém asi inde ☹
@taja27 no áno myslím si, že to ma svedomí práve duphaston. Prvý mesiac, keď som ho brala - v decembri, mi ovu zázračne prišla na 14 dc, takže duphaston som nasadila ako mi povedal lekár 15 dc. To bolo v pohode. V januári, ale ovulácia do 15 dc nenastala, takže keď som duphaston nasadila 15 dc, tak mi ju zablokoval. A vo februári som čakala na ovu myslím až do 25 dc, nie som si už istá, nepamätám si to, ale keďže sa mi už nechcelo viac čakať, tak som duphaston nasadila. Lenže teraz som prvý cyklus bez duphastonu a ovu stále nikde a bojím sa aj toho, že keď nemám duphaston, tak ani ms len tak ľahko nepríde, keďže sa mi nezvýši progesteron. Som sama zvedavá. Ale štatistiku mám takú, že od začiatku roka sa mi neuvoľnilo ani jedno vajíčko!!!!!!!!! a to je koniec apríla!!!!!!!!! som už z toho na nervy ☹
@kristinka9 @sarafortuna baby caute. ja dnes 44 DC, stale bez ovulky. toto sa mi este nestalo. mala som soce raz 45DC , ale teraz nic, ani naznak. rozmyslam ze idem volat doktorke 😠
ahojte jmne zobrali minuly rok v auguste babo koli toxoplazmoze :( odvtedy sa nijako nedari dalšie tak teraz beriem prve balenie inofolicu uvidime či zaberie modlim sa aby ano je tu niekto komu to pomohlo ?
@pa_mi ahoj moja, no ja už by som asi zavolala, lenže ja nemám toľko trpezlivosti, čo ty. 😀 dnes som 34 dc a už by som tiež najradšej zavolala. 😀 Len to mám ešte veľmi skoro a lekár ma asi pošle do teplých krajín 😀 Ale na tvojom mieste by som už isto zavolala, nech to nejako ukončíte, veď čo budeš do nekonečna čakať na ďalší cyklus?
@kristinka9 no, chcem este zajtra odmerat a ak nestupla - co teda velmi pochybujem tak zavolam. nech ideme dalej. ale je to zaujimave, ze ostatnym kockam to napravi cyklus a mne takto rozhadze. ale mozno to co som mavala predtym nebol aovulacia, len nejaka pseudoovulacia. ktovie
@nikoll1502 niki vy mate nejake zvieratko, ked si mala toxoplazmozu? Inak inofolic zabral vela kockam 🙂
@kraskanz1
@mambba
@lia123na
@11miuska11
@sandri
@donna11
@elebe
@sasie
ahojte tehulky, vela dievcat sa pyta ci niekomu pomohol inofolic. Aby tu nemuseli citat take mnostvo stran, podelte sa prosim so svojou radostou v tejto teme https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/ dakujeeem a drzkajte sa 🙂
@belalinda
@abusa
@sue213
@miruuska
@94
@amarena
@melindacicusik
@zuzimasi
ahojte tehulky, vela dievcat sa pyta ci niekomu pomohol inofolic. Aby tu nemuseli citat take mnostvo stran, podelte sa prosim so svojou radostou v tejto teme https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ostali-ste-tehotne-vdaka-inofolicu/ dakujeeem a drzkajte sa 🙂
@ennynka no veď to, ale tak treba veriť 🙂 . Ja ho beriem druhý týždeň, ale popri ňom mám duphaston. Ten už beriem 6ty mesiac (presne toľko sa snažíme), tak rozmýšľam že ho vysadím. Lebo kočky sa tu naň dosť sťažujú. Dr mi v novembri povedala, že ak sa nepodarí do februára mám prísť a začneme so stimuláciou a pod. záležitosťami. Ale nechcem, lebo pre mňa je to len stres. Teraz som k nej musela kvôli mykóze (ale to som riešila len so sestričkou), tak hneď nakázali inofolic. Tak uvidíme no 🙂 Ty ho koľko užívaš?
@julka82 preco musis brat duphaston? nasadili ti ho az po ovulke? Lebo ak skor, to sa moc tehulkovania s dufikom nedockas ☹
Kocky mozu ma z inofolicu boliet vajecniky som 22 DC inofolik beriem od 2DC 2 krat denne a este ma posledne dni prepada hlad... Mate taku skusenost? Bojim sa cyst, nemoze inofolic sposobit cysty vsak?
@kristinka9
@pa_mi
kočky, beriem späť, že anovu.... Ovu prebehla nejako "inkognito" -ani pichanie, hlien som mala skoro týžden, tak som to už aj zatratila... ale prsia a BT potvrdili 😀 😀
Takže predsta len pomáha - za posledné 2 roky som ešte 3 ovulkovské cykly za sebou nemala.

@piussi dufatson ti zablokuje ovulaciu ked ho nasadiš pred ovu tak ako mne...nasadený na 15 dc a ovu nikde....merala som bt tento mesiac vysadila dufaston sprostý ovu na 29 dc....prikladam garfy s dufastonom a bez neho...
s dufastonom http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra... jasny anovulak
bez dufastonu http://www.womenzone.cz/uzivatelka/BIANCA27/gra...
myslim že netreba k tomu nič dodat....