Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@julka82 hehe, sak hej... pokial nechcem byt hladna, tak sa tiez musim najest 😀, ale je to otravne byt stale hladna a nie je to ani prijemne, neda sa mi v noci zaspat lebo som hladna, ale nechcem ist jest tak neskoro... alebo sa mi stane, ze sa v noci trosku prebudim a hned citim hlad a zase mi nejde zaspat...
ja beriem inofolic jeden mesiac teda ani nie , ešte mam dva sáčky z prvého balenia ale od nového cyklu mam predpísaný clostyl tak neviem či mam brať a kupiť aj další inofolic alebo nechať len ten clostyl ☹ fakt sa neviem rozhodnúť.. ale ja po inofolicu nechytám žiaden hlad.. a pijem ho jeden sačok denne, večer a potom už nejem ani nemám chuť jesť, to asi na každého pôsobí inak
Ahojte zienky, viem ze nie som celkom v teme, ale tu sa aspon diskutuje a verim, ze niekto mate skusenost. Mam anovulacne cykly, mam znovu nasadený clostil a dufaston, druhý krat. Prvý bol pred prvým otehu. Chcem sa spýtat ci mozem brat sucasne aj femigrad, lebo prvý mesiac clostil zatial ovulku nevyvolal, tak by som chcela aj ten femigrad skusit spolu s hormonmi. DAKUJEM
ahojte, ja tiež už 3 tyžden tlacim inofolic (nemate tip kde sa da zohnať lacnejsie?) aj femigard a neviem či je to placebo, ale mám pocit, že mi cyklus lepšie funguje, Dnes som bola konečne v CARe, aj na USG vraj mam vsecko ok, ziadne viditelne PCO, vsetko pimerane tak teraz neviem co ten moj doktor táal. Takže moje pve IUI bude na ceste, drzte palce baby.
@rica1 ahoj,ja som tiez prave dokoncila jeden mesiac s inofolicom a zaroven aj clostilbegyt,mne po nom narastla cysta velka 4,4 cm ale uz sa vstrebava a mizne.Vcera mi doktor povedal ze tam mam aj jeden dominantny folikul velky 20,5 mm tak snad z toho nieco bude.Inak som ziadne priznaky ani hladu ani nicoho nepocitovala
@terezka_77 no inofolic pekne zas zdrazel aj v lekarnach na www.magister.sk mali zlavu este vcera som kukula trojbalenie vyslo o 10 e menej ako ked si kupis v lekarni a dnes uz je vypredane ale myslim ze zas budu mat.terab to tam sledovat.pekne sa na tom nabalia.
@rica1 no ja mam aj vysoky prolaktin a jem parlodel asi 7 rokov,ale neviem preco zrovna hned i nasadil clostil,myslel si ze uz sa davno pokusame a nejde nam to a my sa cca teraz 3 cyklus pokusame len.neviem ale uz ho moc nehcem lebo vela bab z toho ma cysty a niektorym sa nevstrebu a musia ist na laparoskopiu.Neviem nechcem ta strasit ale na kazdu to asi inak posobi,to je len moja osobna skusenost.Vraj niektorym to pekne nastartuje vajecniky a potom je lahsie otehotniet ale ja mam z toho pocit ze bud alebo.Su to aj tak same umele pripravky.
@ennynka ano presne tak aj ja som sa chystala ze to od nich objednam este vecer o 22.00 som to pozerala a mali v ponuke tie 3 balenia a som to muzovi vravela ze aky rozdiel a uz asi zistili ze to brutalne ide vsetky to objednavaju tak preco by to nedali este drahsie,zeny to aj tak budu kupovat ,somari
ahojte kočky. ja som už využívala dve balenia inofolicu - pijem 2x denne, mala som anovulák a čakám na mrchu už mám dnes 35 DC a mrchy nikde, ani len náznak, myslíte že mám isť na vyvolávačku alebo ešte čakať....
@tinka1811 @tinka1811 ja ho pijem od 01.03. po ovulke vpredchadzajucom cykle som zacala. teda 1. cely cyklus a tiez anovulak a rovnako @kristinka9 dnes som volala doktorke. mam to brat dalej a ak sa nic nezmeni mam prist v pondelok. dnes som 45DC
@tinka1811 pocakj do 40 Dc a chod na vyvolavacku dlhsie by som necakala na tvojom mieste... mne ked v minulosti nechodli tak som tam isla okolo toho 40 Dc... na co zbytocne cakat ked sama nepride...
Ja tie z pijem vyse mesiaca Inofolic a ovulka sa mi dopredu posunula .) anovulak nemas kvoli inofolicu...
Ahojte babeny ja beriem inofolik už 2 mesiace ,som 36dc čakám ms. zatial nič. ani ms ani babenko☹ ☹ 1mesiac som mala na 35 den ms a teraz nič...
ja som brala jeden cyklus inofolic s clostilom a trosku sa mi menstruacia upravila,na kazdu to asi inak posobi.inofolic pokracujem este dalej
clostil som mala asi mesiac pred inofolicom , doktorka mi ho zvikla dávať každé 3 mesiace no stále nič... babeny tu píšete že do 6 mesiacou sa može brat inofolik tak dufam sa nám tu všetkym čoskoro podarí. len to čakanie je také ťažké a na testíkoch stále sklamanie☹
@babukla ahoj ja ho tiez beriem druhy mesiac prvy mesiac som mala ms pri uzivani inofolicu na 28 den, co bol pre mna zazrak, a teraz uz 39 den a stale nic...bola som aj udoktora povedal mi, ze mam vysoku sliznicu, ani neviem co to znamena, tak mi radsej urobil este test alebo babenko nikde, test negativny 😢 pichol mi vyvolavacku pred siestimi dnami, tak cakam na ms ☹
Mne tiez prave doktor poradil inofolic a ze mam vysadit duphaston, znamej sa nedarilo otehotniet, potom vysadila duphaston a bum malinky uz ma vyse roka🙂 tak som zvedava ako mi to zaberie. Inak dobra cena na inofolic je na mojalekaren.sk, objednavam si odtial casto. Su spolahlivi.
No takže po 4 mesiacoch užívania - síce som začala krvácať, ale niekoľko týždňov vkuse. Verdikt - zničené vaječníky a vajcovody v dôsledku nevhodného lieku. Toť moja skúsenosť ..
podla mna sa to cez internet neoplati kupovat nasla som napr. na mojalekaren cenu 14,68 e. + postovne 2,90 e. Vsak je to ovela drahsie ako v lekarni...tam si kupujem za 15 eur.
@levicazlevic to ti znicil inofolic? A nebrala si aj nieco ine?

@julka82 no ja osm dr nepovedala nič ani som nebola u neho ani neplanujem už k nemu ist....
no meraj si bt a uvidiš kedy maš ovu