Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
Ja tiez rozmyslam, ci ho budem brat dalej. Cyklus som mavala presny ako svajciarske hodinky a od kedy ho beriem, tak si robi co chce a neustale sa skracuje. I ked tento cyklus zase MS meska, ale to asi preto, lebo mam pocit, ze som mala anovulačný cyklus. Doktorka mi inofolic odporucila len na zaklade toho, ze som jej na preventivke spomenula, ze sa snazime o babo a zatial nic (takze ziadne PCO a pod. co tu dievcata mali diagnostikovane a naozaj im to pomohlo). Takze naozaj inofolic asi nie je pre kazdu 🙂 Najskor som bola z neho nadsena, ale pomalicky ma to nadsenie opusta.
ja som brala inofolic sama od seba, nic mi nieje, ale chceli sme babo a neslo to, skusili sme vsetko aj ivf-ka a nic a az po inofoliku po uzivani asi jeden a pol mesiaca som zistila , ze som tehu. mne pomohol urcite. on je aj na spravne delenie buniek, brala som ho dva krat za den- rano a vecer a teraz uz iba raz za den. takze ja mam dobru skusenost
Len tak orietacne ma zaujima zatial, beriete inofolic aj ked ste uz otehotneli, cize pocas tehotenstva? Ma to nejaky vyznam?
@levicazlevic aha, no ja som sa dnes rozhodla ze si dalsie balenie nekupim, uz nejdem kupovat preparaty,, aj tak si myslim ze to neni az taka pomoc a je to zarabanie na kvazi zufalstve ...
@levicazlevic znicene cievy vo vajecnikoch? fuuuuha.... a to az z vajecnikov cez vajickovody a cez maternicu krvacas? fuuuha. a ked to bol iny odbornik ako lekar, tak kto to bol? spravil ti nejake sobo alebo utz kde tie cievy videl? ja som niekde citala, ze na lepsie cievy ( a neviem na co este presne ) je dobry vitamin C. ja napriklad dost dlho pred ms spinim a ked som zacala uzivat vacsie mnozstvo vit C tak sa aj to spinenie troska ukludnilo a neni tak skoro. neskus ho aj na tie cievy?
kazdopadne, beriem aj tvoju info, ze to mohlo byt inofolicom.
@pa_mi Jeej zeby predsa ovulka bola?🙂Smirujem smirujem🙂 teraz si ty mne vzorom ja dnes 22DC a ovula nikde..ale ked vidim,ze tebe sa to zrejme podarilo tak sa velmi tesim,ze hadam sa aj ja dockam... 🙂 U mna je totizto asi aj tak problem laveho vajecnika,zrejme z neho vobec neovulujem ☹ Od zaciatku roka som mala len 2 razy menstruaciu a pritom minuly rok ako hodinky..ale odkedy sa snazime je to akesi cudne... 😢
@matula333 zlatko, ja som stale ovulku nemala 😀 😀 😀 si si ma asi s niekym pomylila. dnes som 46 DC a stale cakam. ale som dohodnuta s doktorkou ze ak sa nic nezmeni tak k nim skocim. len neviem kedy to bude, sme dohodnute na buduci tyzden. takze mozem byt tvojim vzorom aj nadalej 😀 😀 😀 ale dik, dobre to padne 😀
@julka82 nie nemame bolo to z masa vieš tatrsky biftek ale to som ešte nevedela o tehotenstve a podla všetkeho čo mi na infekčnom povedali z bifteku obyčajeho by nič nebolo lenže v BILLE mi predali asi pokazene alebo riedene maso :§ 😒
@nikoll1502 v bille balené mäso nikdy nekupujte, a celkovo , ja keď tak mäso tak jedine v mesiarstvach a takých kde maju veľký odbyť že viem že to mäso sa stále točí a je čerstvé.. tie balené mäsá čo človek nevie na akej podlahe to ležalo a v čom to premývali umývali a tak ďalej to nie ani keby bolo zadarmo
ahojte zienky...pridám aj ja vasu skusenosť..inofolic papam len tyzden a od vcera som zacala najprv špiniť potom krvacat..a to som dnes 11 DC...čo som v živote takto nemala ..bud som spinila pred mrchou alebo po mrche ale v strrede cyklu nikdy...neviem ci je toinofolicom...moznoze mi pomaha alebo ja neviem.v sept som bola na laparke kde mi vybrali myomy a cysty ktore sa mi robili ked sme stimulovali clostilom pri 3 IUI...vraj z toho sa mi tie cysty tvorili...no dve mi tam este nechali lebo boli mimo maternice...tak asi ten inofolic ich tam zabija alebo co...neviem...jednoznacne idem v pondelok k Dr. nech sa na mna pozrie.a inofolic papam jeden sacok denne..k tomu este aj lanove semiacka...céčko... dám vam potom vediet co mi povedal Dr...ak tam este myomy mam tak si chcem objednat z netu aj indol 3 ktory je na tie cysty a myomy....
pekny den kočky... 😉
@nikoll1502 fuuha, no tak to verim, tiez sme prestali s nakupom takehoto masa
@pa_mi
😕 😀 jej ahoj a oto nieje tvoj graf?http://www.fertilityfriend.com/home/410535 lebo som myslela ze toto je tvoj pri tvojom mene som ho nasla..🙂
@rica1 ja osobne si tiež myslim, že ak je to taká velká pomoc, stálo by to ovela menej
@lagunasa obrátila som sa na ľudovú liečiteľku, na krvácanie mi dala škoricový odvar, materskú kašičku a púpalkový olej, aby sa mi to tam všetko zregenerovalo, krvácanie pekne slabne, takže zaberá
@julka82 mi tiež automaticky ale už ho nekupujem vobec po tej skusenosti žemi vzali babo a aj tak neviem zasa otehotniet sa mi mlete maso tak zhnusilo až hroza
@adria101 hej spinim pred ms. pol roka som na to brala duphaston, ale moc mi nepomohol. spinenie vacsinou znamena malo progesteronu. z duphastonu som priberala tak som som ho potom prestala brat. a aj tak mi to nespravil. lepsi bol utrogestan. ale doktotor to tiez nejak extremne neriesil, len tym duphastonom. a ano beriem inofolic, teraz druhy cyklus. prvy som bola aj na 1.IUI a brala ten utrogestan tak este neviem ako mi inofolic zabera.

@levicazlevic tvoja skusenost nie je poburujuca, vsetky sa bojime o svoje zdravie a aj negativne prispevky su uzitocne. Ak ma niekto negativnu skusenost, tak sa samozrejme o to ostatne zaujimame, neber to ako poburovanie. Skor sa obavame ci sa moze take nieco stat aj nam... Ja osobne dakujem za tvoju reakciu, ak tu bude mat niekto podobny problem aspon bude vediet, ze to moze mat nieco spolocne aj s tymto liekom.