Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@adria101 utrogestan je prirodny, duphaston umely. ked si precitas vedlajsie ucinky tak tam je aj spinenie, takze sa necudujem. ja som potom brala utrogestan - 2x2 cipky som si vkladala a to som nespinila vobec a progesteronu bolo kopec, to som videla aj na teplote, ze mi stupala az do neba a ziadne spinenie. takze ja som urdcite za utrogestan.
Dievčatá chcem sa Vás spýtat, ktoré beriete Inofolic, či Vás pri tom boleli vaječníky, mali ste napäté a väčšie prsia. Ja som dnes 25DC, 4DPO, od 16 dna beriem Inofolic. Pri ovulke som mávala občasné pichanie vo vaječníkoch, ale tak jeden dva dni, ale prsia aby som mala skoro o číslo väčšie, to nie. Dokonca aj pri styku cítim akoby tlak, ktorý sa prenáša až do vaječníkov. Začalo to asi po 3 dnoch užívania a stále trvá. Žeby som mala takú fasa ovuláciu?
@adria101 no doteraz som to prave neriesila, nevedela som ci to je alebo neni normalne 😔 😕 uvidím ako to bude robiť tento mesiac,, a kolko dňový cyklus budem mať lebo MS mám dostať v nedelu a zatiaľ teda tento mesiac nešpiním zatiaľ ale to 28dňový už je moje zbožné prianie lebo v poslednej dobe mávam tak 33-35dňové...
@adria101 lutenyl nemám nastudovany, neviem na co je. bez dufika alebo utrosa idem s BT dole dost skoro pred ms. napr. ms mám na 12dpo a s teplotou idem dole už od cca 8-9dpo a zacinam spinit od 9dpo. ale teraz beriem ten Inofolic a veru aj predovu teplotu mám nejakú vyššiu ako mavam www.fertilityfriend.com/home/lagunasa a kuk moj album s grafmi. tak neviem či to je Inofolicom.
zvysil vam Inofolic bazalnu teplotu?
baby odomkli temu tehotne vdaka inofolicu 🙂
@lagunasa ja uz mam tiez kupeny inofolic len este som ho nezacala brat.. Chcem skusit este aspon jeden cyklus s vitaminom B6, je velmi dobry na zlte teliesko a na to spinenie, dva cykly uz mam za sebou a bolo vidiet vysledky, len tam treba velke davky brat tak ich teraz zdvojnasobim.. Ty si neskusala?
baby odkial ste si infolic objednavali, da sa niekde v BA kupit aj normalne v lekarni ... a este by som chcela aj ten gel conceive plus ci ako sa vola...
dakujem za info...
@maznacik007 ahoj, ja som to objednavala pred necelym mesiacom na www.magister.sk mali akciu 3 balenia za 36e, vyslo to 12e/balenie. ak niekto viete o nejakom lacnejsom sup sem s tym 🙂
ahojte, mavam dlhe cykly (viac ako 40d) bez ovu, pravdepodobne koli PCO, pocas cyklu aj 2-3 tyzdne spinim, koli hormonalnej nerovnovahe. ked som si robila zo zvedavosti ovu testy, pocas celeho cyklu som nezachytila pozitivny vysledok, co suhlasi s mojou diagnozou. na odporucenie lekara som zacala uzivat inofolic beriem ho cca 20dni 2x denne (tak mi kazal lekar) a stav je nasledovny: spinenie tento mesiac nebolo, momentalne som 25DC a uz 3 dni po sebe mam pozityvny ovu test. pred troma dnami mi bolo cely den zle od zaludka+ celkova malatnost, vcera poobede tiez. moze to suvisiet s tym ze by sa nejak hormony nastartovali? su to bezne priznaky ovulacie, to ze mi je zle? prosim napiste, ci mate aj vy niektora takuto reakciu na inofolic.
@olivex neboj, ja som sa tiez bala, ale cakame len jedno..ono sa vyvinie a praskne to najlepsie vajko a bude to ok..inofolic podporuje aj kvalitu vajicok..musis na toto mysliet a bude dobre..ja som mala ovu na 23DC, takze kludne ti teraz moze prebiehat, tak sa snazte, aj keby to bolelo, vysledok stoji zato.. 😉
@siska765
@ivec16 dakujem za odpoved, už som si myslela že len ja tak nejako divne reagujem na ten liek. Nikde som tu nečítala, že by niekomu robil nejaké problémy. No som sama zvedavá či mi pomože. Dnes som 5 DPO a vaječníky stále citlivé, celá som taká ako keby nafuknutá, prsia a podbruško citlivé, som zvedavá čo z toho bude.
@maznacik007 Ja som ho dostala kúsok od hlavnej stanice v BA, pri zastávke Karpatská. Ja tam mám kúsok lekárku a hned ako som išla od nej, tam som si ho kúpila, stál asi 15 euro.
@zuzika18 ja som 26 DC, myslim ze ovulacia bola niekde medzi 14-16DC a bolesti mam stale, resp raz za cas ma pichne raz na jednej raz na druhej strane, potom zas maternica zaboli ako pri ms, a pri styku treba opatrne, lebo vajecniky bolia... Takze tiey uvidim co z toho bude, okrem toho mam pocit ze som castejsie hladna... No ak by sa to podarilo, hned prvy cyklus s inofolicom, tak neviem ci uverim 🙂...
@siska765 No ja som bola u lekárky na 16DC a vtedy tam žiadny dominantný folicul nebol, ovulačné testy som mala pozitívne hned dva dni na 21 a 22DC, tak snád narástol za tých pár dní aspon trošku nejaký. Len s priatelom sme sa snažili len ten 21 den a potom až 24, kedže nie každý den možeme byt spolu. Tak som zvedavá. Bol by to ozaj zázrak, keby sa to hned pri prvom cykle užívania podarilo 🙂
@zuzika18 no nikdy nevies ako to priroda zariadi,mne gynda povedal ze folikul rastie tak 2 mm kazdy den alebo obden,a 21-23 mm praska,alebo proste nepraskne a zacne sa vstrebavat a pri najblizsej menzes odide.nechame sa prekvapit my sme sa snazilkovali cely tyzden a minuly tiez tak ak praskol daco by z toho mohlo byt,ak nie tak prestal rast ale ja tajne dufam ze to uz vide 🙂
@siska765
@ivec16 Dievčatá, keby mi ten inofolic aspon upravil cyklus, tak budem vediet že to za to stálo. Mávala som 28 až 31 dnový a po minuloročnom potrate a následnej operácii maternice sa mi totálne rozhádzal cyklu. Teraz mám 28 až 61 dnový . A už tie predlžujúce sa cykly sú na nervy. A ked už sa človek konečne dočká ovulácie bud chlapa ani nevidím, alebo to čakanie dalších minimálne 14 dní či sa zadarilo. No kdo má byt kludný! ☹ Ale je to trochu lepšie kedže sa oteplilo a človek pobehuje po sliečku a aspon trošku prestane na to mysliet 🙂
@zuzika18 neboj nic vsetko pride ,ver tomu ale mysli na ine veci,viem ze je to tazke ale verim v to.Tazko poveatci mi upravil cyklus al ja mavam vacsinou tak raz za mesiac a pol menzes takze cca 42 DC,ako kedy no ,ale hned na druhy mesiac mi meskal len tyzden,uvidime asi sa to musi aspon min.tie tri mesiace brat,ale vravim uz po prvom mesiaci uzivania som zacala citit zmeny na sebe,nikdy v zivote som necitila ovulaciu a teraz hej.verim v to ze sa nieco deje

@lagunasa mne to duphaston este zhorsil, s nim som spinila celych desat dni co som ho brala, vlastne ako keby mi to vyvolal, co vobec nechapem kedze je to progesteron.. :-/ aky je vlastne rozdiel medzi duphastonom a utrogestanom, nevies?