icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

zuzika18
26. apr 2013

@siska765 🙂 Držím palce. Všetkým nám držím palce. 🙂 Nikdy by som neverila, že to tu takto budem prežívat. A teším sa každej ktorej sa to tu podarí a viem čo prežíva každá ked ta mrcha zas príde . Niekedy aj takéto vyrozprávanie celkom pomože. Ešte že toto forum niekto založil 🙂)

ivec16
26. apr 2013

@zuzika18 no presne tieto pocity aj ja prezivam, to cakanie na vysledok je nekonecne.., a potom aj tak pride sklamanie, ja som tiez na zaciatku minuleho roka mala MA a potom niekolko operacnych zakrokov, cyklus mi sice zostal plus minus ako bol, ale pridruzilo sa po operaciach celkom dlhe spinenie pred ms... Ale myslim, ze sa to pomaly zacina dostavat do normalu... Drzim palce

siska765
26. apr 2013

@zuzika18 jasnacka,vzajomna podpora a rady zo zivota su lepsie ako tie doktorove 😉

luckasr
26. apr 2013

ahojte, neviete mi povedať, v ktorej fáze cyklu je najlepšie začať inofolic užívať?

ivec16
26. apr 2013

@luckasr myslim ze od 1 DC, vtedy sa zacina tvorit nove vajicko, tak aby bolo od zaciatku podporovane ;)

julka82
26. apr 2013

@luckasr vacsina kociek to zacne uzivat ked si to kupia. Ja som zacala na konci cyklu 🙂

lagunasa
27. apr 2013

@adria101 nie, k vitaminom skupiny B mam mierny odstup lebo podporuju chut do jedla a ja z toho potom priberam.

terezka_77
27. apr 2013

no baby u mna zatiaĽ pozitivum, a to som bola skepticka. Uzivam inofolic 3 tyzden a MS dosla na 29. den, som čumela!
Tak držte palce, nech to tak pokračuje.Ale treba povedať že zároveň som pred mesiacom začala aj brať femigard, aloe vera a uplne som vysadila bielu muku cukor. Takze mozno to je spojeny ucinok.

sherny
28. apr 2013

Kočky mam otázku...môžem začať brať infolic keď idem o 3x mesiace na druhé ivf? Prvé nevyšlo....dakujeeeem

mauerka
28. apr 2013

@sherny Jasne, ze ho mozes brat.

jania023
28. apr 2013

@lagunasa ajoj tak ja idem na druhe iui uz stimulujem..a zacala som od vcera infolic tak som zvedava

annavi
29. apr 2013

ahojte žienky..tak bola som na tej gynde dnes..a si predstavte ze ten myom ktory som tam mala mi zmizol..to krvacanie bol prasknuty myom...mam tam take este dva malinke ale to su vraj v pohode... 😉 takze inofolic u mna zabrall..... 😎

kitulka
29. apr 2013

@annavi Tak to je super spravicka! Tak uz len nech sa doliecis a potom iste zaberie aj na to, na co ho prioritne uzivas 😉 Tesime sa zo vsetkych pozitivnych sprav!

katttka1981
30. apr 2013

Ahojte dievčatá... včera večer sa nám na testíku konečne ukázali kráááásne "//". Inofolic som brala od prýv mesiac od 7DC a zdá sa že pomohol... 😉

bambi9
30. apr 2013

@katttka1981 blahozelam 🙂

baby ja mam vajecniky tiez riadne nabudene... od ovulky ma stale pobolieva v podbrusku .. dr. povedal ze to je normalne, ked ich stimulujeme 😝 aspon viem ze inof. ucinkuje... na sone bolo vidiet prasknute foliky 🙂

ivec16
30. apr 2013

@katttka1981 katka, myslela si ze beries prvy mesiac? a uz mas ciarocky? super... ktory si DC? ako dlho ste sa snazili? Inak ja som 29DC a zatial ms nikde, tak trosku dufam....

helenkaok
30. apr 2013

dievčata snažilky prosim poradte §DNES SOM SI PRVY KRAT kupila ten Inofolic a neviem ako sa ma uživat .dakujem za rady 🙂

katttka1981
30. apr 2013

@ivec16 ahojky. Áno brala som ho prvý mesiac aj to nie celý. Začala som s pitím 7DC, dnes som 11DPO a 26DC a včera večer sa nám ukázali // čiaročky. 🙂 Tak intenzívne sme sa snažili od Januára. Skúšaš to aj ty s inofolicom? Držím prstíky a verím že podarí a už čoskoro nájdeš aj ty krásne //. 😉

katttka1981
30. apr 2013

@helenkaok ahoj, v letáčiku je písane 1x1, ale čo tu píšu dievčatá tak väčšina berie 2x1. Ja som pila len 1krát denne a podarilo sa. Ale všetko záleží aj tvojho zdravotné stavu. Máš nejaké problémy, ale sa proste len nedarí?

siska765
30. apr 2013

ja uzivam Inofolic uz 2 mesiace ,minuly tyzden som mala ovulku,aj folik velky 20,5 mm uz tyzden ma pichaju a bolia vajecniky,sem tam PMS,bolia ma krize a som taka nafuknuta,pobolieva ma zaludok a graga sa mi dnes casto.Neviem ci take priznaky uz nieco znamenaju ale bodaj by 😉

ivec16
30. apr 2013

@katttka1981 som aj zabudla, samozrejme gratulujem 🙂 a prajem vela zdravicka... ano skusam aj s inofolicom aj s femigardom, zatial prvy mesiac s tymito pripravkami, ale tak my sa uz snazime dlhsie (budu to 2 roky no udialo sa toho vela za ten cas)... to vam sa postastilo celkom rychlo 🙂 gratulujem este raz...

ivec16
30. apr 2013

@katttka1981 som sa este zabudla spytat, aj si mala diagnostikovane nejake tazkosti (ako PCO alebo nieco ine)? alebo si si sama naordinovala, preventivne?

mimika1973
30. apr 2013

Ahojte dievcata, chcem sa spytat, ten Infolic sluzi na co presne, a kde sa da kupit? aj cez net? a ako sa to presne ma brat v cykle? poradite mi nieco prosim? diky moc! 🙂

siska765
30. apr 2013

@mimika1973 no mne doky povedal a ja v lekarni potvrdili ze je uplne jedno kedy zacnes brat a aj kedy skoncis ,ja beriem 2 mesiace hned ako mi doky spomenul ze nieco take existuje, poradil mi 2x 1 balicek denne ,cez net je najlacnejsi

siska765
30. apr 2013

@mimika1973 a sluzi na to aby sa ti vytvarali folikuly http://www.lejdy.sk/pre-snazilky/inofolic

bambi9
30. apr 2013

@mimika1973 ahoj , sluzi na stimulovanie vajecnikov a teda na kvalitne vajicko 🙂 kupis v lekarnach a uziva sa nepretrzite 3-6mes. 🙂 najlepsie 2x denne .... zatial ma uspech 😉

ivec16
30. apr 2013

@mimika1973 je to liek hlavne pre zeny ktore maju polycysticke vajecniky, zeny s PCO maju velmi casto inzulinovu rezistenciu a tento liek obsahuje latku, ktora pomaha znizovat inzulin a vyrovnavat hladinu cukru... co nasledne vedie aj k uprave hormonalneho systemu a k tvorbe kvalitnejsich vajicok a k ovulacii. Ja si myslim, ze pokial ma zena iny problem, inofolic jej nemusi pomoct.

mimika1973
30. apr 2013

@siska765 dakujem moc za toto info. Tak som mrkla webku, no je to tych 15€ za 20 sackov, a dost potom, ak sa to ma kupit aspon na tie 2-4 mesiace pouzivania.... ale tak skusit na ten 1 mesiac zatial, preco nie? 😉

mimika1973
30. apr 2013

@ivec16 dakujem za info 🙂
No u mna by to mala byt ta kvalita vajicok praveze, tak hadam to mozem skusit, hmmm... 😖

siska765
30. apr 2013

@mimika1973 ano je to dost jedno balenie obsahuje 20 sackov a ked ho mas len na desat dni tak tri balenia za mesiac okolo 46 eur