Inofolic - skúsenosti
Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.
@sarafortuna dakujem, veru psychika v tom asi fakt bude, lebo tento mes.som sa na to prvy krat nrsustredila, ved na co ked nemala byt ovu, ze? 😉
@sarafortuna psychika kvoli tomu ze sa na to moc sustredis?..tak ide leto..sup sup nieco zacat cvicit..ja tiez chcem zasa zacat...)aj tebe pekny tyzden prajem..ahoj🙂
dievcata beriem to len prvy cyklus aktualne by som mala mat ovu a teda mam dost brutal bolesti brucha je to normalne ...
@sarafortuna 🙂
baby skratil vam INOFOLIC cyklus alebo aj menzes?????ja ho berem vyše mesiaca a mala osm menzes len 3 dni potom špinenie mali ste to daka tak??bolievaju vas vaječniky po menezse??MNA LAVY neviem no ovu som podla BT mala...napíšte mi dikyyy
@elje no prve sa nam zadarilo ako vravim zazrakom,lebo tak isto som nemavala ovu aj clostil,duphaston a ametformin som brala a furt mi nenarastli folikuly ....az som bola raz na folikulometrii a tam mi lekar povedal, ze ani tento mesiac sa nam urcite nezadari .. ked som prisla k lekarovi za mi vysli 4 pozit.testy sam tomu neveril.... 😕 .a hla dnes krasne 5 rocne dievcatko 🙂 😉 😅 som stastna ze sa aspon jedno zadarilo a Bohu dakujem kazdy den,lebo si uvedomujem ze pri mojich diagnozach to vôbec nemuselo tak dopadnut a teraz pri pokuse o druhe mimi akosi stracam nadej ,alebo si vravim ako ma byt tak bude.... 🙄 no nie???????????
musime veriť že nam pomôže 🙂
Zenusky, povedzte mi, asi za aku dobu uzivania Inofolicu by som mohla vidiet, citit nejake zmeny?
@bambula27 beriem inofolic prvy cyklus a mala som velmi silne ovu bolesti ... a viac vlhkosti ... zmeny v podstate po par dnoch od uzivania som citila...
@maznacik007 vazne??? 🙂 Och, ako by mna toto potesilo. Este som s tym len sobotu zacala, tak uvidime. Dakujem.
Nemôžem robiť reklamu 😉 , ale v jednej internetovej lekárni ho majú dokonca za 12.23. Majú aj osobný odber v Bratislave na Bajkalskej 9/A. Myslím, že lacnejšie sa zohnať nedá a takto sa dá nakúpiť aj dopredu 😉
@lucyf Tak to je krasny pribeh, naozaj zazrak, ale aspon my ostatne vidime, ze aj zazraky sa deju 😵 A mozno je len velka fronta snaziliek pred tebou a este si neprisla na radu, treba verit. Ja som vzdy chcela 2 deti (parik dievcatko a potom chlapceka), ale dnes uz viem, ze aj jedno by mi stacilo a bolo by to pre mna neuveritelne stastie 😔
@salo Ahoj, si podobny pripad ako @11miuska11 - ani jej Dr nevidel ovu a je tehotna 😉
@salo takze dalsia tehulka bez ovulacie ? :D vitaj v klube a drzim palce :D
@11miuska11 dakujem, citala som, ze aj ty si na to podobne🙂 v ktorom tt si?
@salo v nedelu som zacala 9 tt...takze 8tt+3dni v utorok 🙂 a ty? 🙂
@auriane aj ja poprosim link na tu lekaren, dakujem ...
@maznacik007 je to MOJA LEKAREN nie je to zaidna reklama vsak to tu uz bolo pisane o tych lekarnach aj v predoslých komentaroch 🙂 JA uz mam objednane 4 balenia
@11miuska11 tak to gratulujem, aj ja by som uz chcela byt aspon tam kde ty🙂 Lebo ten prvy trimester je len plny strachu... Ja som len v 5 tt🙂 na usg bolo vidno iba dutinku 4 mm, za 2 tyz.idem zase, to uz bude dufamaj srdiecko vidno. Tak krasne tehulkovanie😀

@sarafortuna boli sme v centre a musim este mat laparo,ostatne vysledky mam v poriadku,aj spg manzel..tak dufam ze nic take sa nezisti..uz som dost v strese hlavne kvoli tomu ze uz mam dost rokov..snazime sa asi rok a 5 mesiacov..A ty?dlho skusate?