icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

11miuska11
7. máj 2013

@salo no, ja verim, ze je vsetko v poriadku tiez, idem na kontrolne sono a na krv na buduci tyzden 🙂 tak ak mi tam povedia, ze vsetko je OK, tak az potom si vydychnem 🙂 neber to tak, ze to je o strachu. Nicoho sa neboj a povedz si, ze teraz to moc neovplyvnis, jedine, ze si budes davat na seba pozor a pekne zdravo papat 🙂 a prechadzky su tiez uplne super pre babo 🙂 jasne, ze clovek sa sem tam zamysli, ci je vsetko OK, ale treba to rychlo vyhodit z hlavy a mysliet na nieco ine 🙂 a bola si u lekara na HCG? 🙂 ake si mala vysoke?

salo
7. máj 2013

@11miuska11 mne nebrali krv , robila mi len usg a tam bola v maternici 4 mm dutinka, prisla som moc skoro, ale sla som preto lebo sme boli vystresovani ked som v case otehotmenia brala atb... A mas pravdu, treba mysluet len pozitivne.🙂 vies uz aj datum porodu?

11miuska11
7. máj 2013

@salo cca 15.decembra...ale moze to byt vraj dva tyzdne hore dole 😀 tak uvidime 😀 ty budes tusim este tiez decembrovka 🙂 a si zatial OK? nie je ti zle, alebo tak? Mne zacalo byt na zac., 7tt a skoncilo to zac. 8tt...to som ani jest nemohla poriadne a striedala som 3 jedla dookola 🙂 ale uz od toho zac. 8tt to je OK, tak sa vytesujem z tehu chuti a tak 😅 😅 😅

salo
7. máj 2013

@11miuska11 ja som mala pri prvom termin 17 dec. Ale nakoniec to bolo 30 nove.🙂 Toto by malo byt asi uz az januarove🙂 Ja som v poho. Na zaciatku ma strasne krize boleli, teraz uz len brucho ako pri ms. Zle mi zatial neni, len mamzapchu☹ zatial mi je presne ako pri prvom.🙂

11miuska11
7. máj 2013

@salo skus susene slivky na zapchu 🙂 vraj to pomaha...a cerstve ovocne stavy a ovocie (okrem bananu) 🙂

salo
7. máj 2013

@11miuska11 jooooj, moja, keby si vedela kolko ovocia a zelenuny pojem, jak zajac🙂 a do toho probiotika a nic nezabera, hold hormony su hormony☹

elje
9. máj 2013

Nejake nove snazilky-mamicky, ktore pribudli?? Aby nas povzbudili v brani inofolicu aj dalej... 😵

siska765
9. máj 2013

@elje pravdepodobne ja 🙂 len to este nechcem moc zakriknut 🤐

elje
9. máj 2013

@siska765 Ano o tebe viem, o tebe uz niet pochyb 😉 Ale ked som tuto diskusiu citala niekedy v marci tak tu pribudali snazilky s // jedna radost, teraz ako keby utalo.....

julka82
9. máj 2013

@taja27 ahojky, takze po vysadenom duphastone a brani inofolicu prvy cyklus mam po paradnej ovulacii kt. bola na 22 DC (duph. som brala pol roka od 15teho dna). Dnes som bola u dr na krv, ale nie na gynde a potvrdila, ze mam paradnu hladinu progesteronu a urcite nemusim brat na to tabletky a ze to nasvedcuje o ovulke. Aj ked ja o nej viem, kedze si prvy mesiac meriam BT. Takze duphaston urcite uz nenasadim. Akurat povedala, ze tehu nie sme ☹ , aach jaj. A tak sa mi nechce ist k dr to riesit. Asi tam poslem len mojho fesaka 😉 lebo uz fakt neviem kde by mohla byt chyba.

ingris
9. máj 2013

Ahojte chcela by som sa k vam pridat prvy mesiac uzivam inofolic snazime sa uz 8 rokov a stale nic uz som vyslusala asi vsetko tak dufam ze sa nieco zmeni MS nemavam vobec bez agolutinu alebo dufastonu tak ak vam nebude vadit tak sa k vam pridam 😀

bubo80
9. máj 2013

Dievcata mate nejake vedlajsie ucinky pri uzivani inofolicu lebo ja ho pijem od 6 dc a teraz som asi 11DPO a mam mierne spinenie moze to vyvolavat inofolic do mrchy je to este 5 dni.

milacik3
10. máj 2013

@bubo80 nie to vitamin by nemal sposobovat a ked si 11 DPO tak mozno sa vajko uhniezduje 😉 dufam ze to tak je 🙂

fila82
10. máj 2013

@gagirl kludne ber, je to aj pre zdrave zeny

jana954
10. máj 2013

Ahojte baby, tak ja pridám svoju skúsenosť s inofolicom: o bábo sa snažíme tak cca 2roky. Minulý rok v auguste sa mi začali problémy s menštruáciou (dovtedy pravidelne ako hodinky), potom som ju mala štyrikrát a to dvakrát som si dala pichnúť vyvolávačku. Doktor mi odporučil inofolic, tak som si myslela keď iné nič aspoň sa menštruácia upraví ale nič a inofolic doberám 5 krabičku... takže doberiem šiestu krabičku a končím, finančne pre mňa veľmi náročné a osoh žiadny... a také veľké nádeje som si robila.... ☹ ale ostatným držím palce a verím že im pomôže.... 🙂

selecta22
10. máj 2013

baby len taky tip,

inofolic sa skalada z inozitol a folic acid a ja som si tieto dve zlozky kupila samostatne na iherb.com a za vyslo to na 14 USD a je to asi tak na 200 dni 🙂

takze nebudte ovce a nekupujte vsetko v nasich predrazenych lekarnach

elje
10. máj 2013

@selecta22 ahoj, a kupila si si inozitol prasok alebo tablety? Lebo ja som uz tiez toto skumala 🙂 a folic acid je vlastne kyselina listova, nie?

bambi9
10. máj 2013

@selecta22 a ake mnozstva uzivas??

julka82
10. máj 2013

kočky spôsobil vám inofolic boľavé prsia a bolesť v podbrušku? Ja ich mám už 4ty deň, presne od ovulky 😕

selecta22
10. máj 2013

@elje objednala som to dnes a stavila som na tablety ale dobre recenzie mal aj prasok, len sa bojim chuti, preto som volila tablety. Ano folic acid je kyselina listova.

@bambi9 este mi to nedoslo ale kuk:

Inositol Capsules, 500 mg, 100 Capsules / uzivat denne 1-3 kapsule, 6.36 USD
http://www.iherb.com/Now-Foods-Inositol-Capsule...

Folic Acid, 800 mcg, 250 Tablets: zlozenie: Folic Acid 800mcg, 25 mcg, 4,15 USD
http://www.iherb.com/Now-Foods-Folic-Acid-800-m...
u nas zvycajne predava polovicna davka kyseliny listovej.

Ku kazdej objednavke si mozete vybrat tzv freebies zadarmo, napr balzam na pery a take somariny, postovne je 4 USD, zvycajne to chodi tak do tyzdna.

Ak by ste daktora potrebovali pomoct, rada poradim, je to perfektny shop z ameriky a maju podla mna velmi kvalitne a lacne vitaminy.

gagirl
10. máj 2013

@fila82 dakujem za odpoved..🙂

ennynka
10. máj 2013

@selecta22 a to si ako platila?dopredu na ucet alebo vtedy ked ti to pride budes az platit?a kolko to vyjde na €?

selecta22
10. máj 2013

@ennynka plati sa platobnou kartou dopredu, musi byt embosovana. A kurz na dolar je velmi fajn. 11 USD = 8,5 €

vivike
10. máj 2013

@julka82 ...detto...aj mna bolia veľmi prsia...

ennynka
10. máj 2013

@selecta22 a co to znamena embosovana?

ennynka
10. máj 2013

@selecta22 uz som si vygooglila co to znamena.tak nam daj potom vediet ci ti to prislo vsetko v poriadku a ci si spokojna.Vopred vsetky dakujeme 🙂

selecta22
10. máj 2013

@ennynka zlatik urcite mi to pride, objednavam od nich uz roky rokuce 🙂 ale dam vediet ak sa zadari babo

julka82
11. máj 2013

@vivike tak hadam len kym si telo zvykne, lebo ja to beriem prvy mesiac 🙂

ennynka
11. máj 2013

@selecta22 o.k.,daj vediet ked sa zadari babo teda 😉 a ako dlho sa snazite?

selecta22
11. máj 2013

@ennynka treti mesiac 🙂