icon

Inofolic - skúsenosti

sasie
11. sep 2012

Ahojte. Dostal sa ku mne liek, ktorý vraj príde na SVK až v januári. Volá sa Inofolic a je to taliansky distribútor. Vraj má tento liek úžasne výsledky ak má žena PCO. Skvalitnuje folikuly, podporuje pravidelnú menštruáciu a tak by žena mala otehotnieť spontánne. Berie ho z Vás ešte niekto alebo vie niečo zaujímavé o tomto lieku? Je to liek ako doplnková strava, neviaže sa na lekársky predpis. Obsahuje kyselinu listovú a inositol. Som veľmi zvedavá ako mi zaberie. Dám vám vedieť.

gagirl
5. máj 2013

@sarafortuna boli sme v centre a musim este mat laparo,ostatne vysledky mam v poriadku,aj spg manzel..tak dufam ze nic take sa nezisti..uz som dost v strese hlavne kvoli tomu ze uz mam dost rokov..snazime sa asi rok a 5 mesiacov..A ty?dlho skusate?

salo
5. máj 2013

@sarafortuna dakujem, veru psychika v tom asi fakt bude, lebo tento mes.som sa na to prvy krat nrsustredila, ved na co ked nemala byt ovu, ze? 😉

sarafortuna
5. máj 2013

@salo 😀 😀 idem si aj ja vsugerovať, že teraz ovu NEBUDE... a uvidíme o mesiac 😀 😀
@gagirl u mna je asi problém psychika a nadváha... už dlho 😅 😅

krásny bezstresový týžden prajem, ahojte

gagirl
5. máj 2013

@sarafortuna psychika kvoli tomu ze sa na to moc sustredis?..tak ide leto..sup sup nieco zacat cvicit..ja tiez chcem zasa zacat...)aj tebe pekny tyzden prajem..ahoj🙂

maznacik007
5. máj 2013

dievcata beriem to len prvy cyklus aktualne by som mala mat ovu a teda mam dost brutal bolesti brucha je to normalne ...

salo
5. máj 2013
taja27
5. máj 2013

baby skratil vam INOFOLIC cyklus alebo aj menzes?????ja ho berem vyše mesiaca a mala osm menzes len 3 dni potom špinenie mali ste to daka tak??bolievaju vas vaječniky po menezse??MNA LAVY neviem no ovu som podla BT mala...napíšte mi dikyyy

sanday
5. máj 2013

@taja27 ja ho tiež beriem mesiac a ms mi prišla skôr a trvala menej ako inokedy uvidim teraz u doktora čo povie
🙂

csokasi
6. máj 2013

@taja27 tak tak prišla o 2 dni skôr a že šla menej ... A stou bolesťou neviem nakoľko som už v stomulácií na IVF ...

lucyf
6. máj 2013

@elje no prve sa nam zadarilo ako vravim zazrakom,lebo tak isto som nemavala ovu aj clostil,duphaston a ametformin som brala a furt mi nenarastli folikuly ....az som bola raz na folikulometrii a tam mi lekar povedal, ze ani tento mesiac sa nam urcite nezadari .. ked som prisla k lekarovi za mi vysli 4 pozit.testy sam tomu neveril.... 😕 .a hla dnes krasne 5 rocne dievcatko 🙂 😉 😅 som stastna ze sa aspon jedno zadarilo a Bohu dakujem kazdy den,lebo si uvedomujem ze pri mojich diagnozach to vôbec nemuselo tak dopadnut a teraz pri pokuse o druhe mimi akosi stracam nadej ,alebo si vravim ako ma byt tak bude.... 🙄 no nie???????????

turzovka
6. máj 2013

@taja27 mne tiez skratil inofolic cyklus. mavala som vzdy presne 28 a minuly cyklus 27 (1x s inofolicom) a teraz len 26....tak neviem ci ho vobec mam brat. to uzivam len 1x denne

sanday
6. máj 2013

musime veriť že nam pomôže 🙂

bambula27
6. máj 2013

Zenusky, povedzte mi, asi za aku dobu uzivania Inofolicu by som mohla vidiet, citit nejake zmeny?

maznacik007
6. máj 2013

@bambula27 beriem inofolic prvy cyklus a mala som velmi silne ovu bolesti ... a viac vlhkosti ... zmeny v podstate po par dnoch od uzivania som citila...

bambula27
6. máj 2013

@maznacik007 vazne??? 🙂 Och, ako by mna toto potesilo. Este som s tym len sobotu zacala, tak uvidime. Dakujem.

bambi9
6. máj 2013

@bambula27 ja hned od zaciatku ale teraz na treti mesiac uzivania to bolo teda mega silne 😝 ovu som citila ako nikdy 😅

bambula27
6. máj 2013

@bambi9 A ty mas tiez PCO? Hlavne preto ma to zaujima, pretoze mavam dlhe cykly a prevazne su anovulacne 😒

bambi9
6. máj 2013

@bambula27 ano, ak chces napis IP 😉

auriane
6. máj 2013

Nemôžem robiť reklamu 😉 , ale v jednej internetovej lekárni ho majú dokonca za 12.23. Majú aj osobný odber v Bratislave na Bajkalskej 9/A. Myslím, že lacnejšie sa zohnať nedá a takto sa dá nakúpiť aj dopredu 😉

elje
6. máj 2013

@lucyf Tak to je krasny pribeh, naozaj zazrak, ale aspon my ostatne vidime, ze aj zazraky sa deju 😵 A mozno je len velka fronta snaziliek pred tebou a este si neprisla na radu, treba verit. Ja som vzdy chcela 2 deti (parik dievcatko a potom chlapceka), ale dnes uz viem, ze aj jedno by mi stacilo a bolo by to pre mna neuveritelne stastie 😔

elje
6. máj 2013

@salo Ahoj, si podobny pripad ako @11miuska11 - ani jej Dr nevidel ovu a je tehotna 😉

elje
6. máj 2013

@auriane Mozem poprosit info o tej lekarni do IP? Diky moc 😉

lucyf
6. máj 2013

@elje no veru, mozno niekemu dodam nadej ze aj taketo veci medzi nebom a zemou sa deju ... 😵 a ja uz len budem cakat ci sa ozaj dostanem na ten rad,alebo radsej prenecham miesto inym maminkam ,ktore veeeeeeeelmi dlho a tuzobne cakaju!!!! 😉

11miuska11
6. máj 2013

@salo takze dalsia tehulka bez ovulacie ? :D vitaj v klube a drzim palce :D

salo
6. máj 2013

@11miuska11 dakujem, citala som, ze aj ty si na to podobne🙂 v ktorom tt si?

ppetkab
6. máj 2013

@auriane ahoj, môžem aj ja poprosiť webovú stránku na tú lekáreň?ďakujem 😉

11miuska11
6. máj 2013

@salo v nedelu som zacala 9 tt...takze 8tt+3dni v utorok 🙂 a ty? 🙂

maznacik007
7. máj 2013

@auriane aj ja poprosim link na tu lekaren, dakujem ...

milacik3
7. máj 2013

@maznacik007 je to MOJA LEKAREN nie je to zaidna reklama vsak to tu uz bolo pisane o tych lekarnach aj v predoslých komentaroch 🙂 JA uz mam objednane 4 balenia

salo
7. máj 2013

@11miuska11 tak to gratulujem, aj ja by som uz chcela byt aspon tam kde ty🙂 Lebo ten prvy trimester je len plny strachu... Ja som len v 5 tt🙂 na usg bolo vidno iba dutinku 4 mm, za 2 tyz.idem zase, to uz bude dufamaj srdiecko vidno. Tak krasne tehulkovanie😀